בית פורומים עצור כאן חושבים

מחקר: אין הבדל בין הומואים לפדופילים בבחירה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2015 16:58 לינק ישיר 

מואדיב
לא הבנת תגובתי, איני מדבר על כך שהמערב מתיר את הנטייה, אלא המערב מתיר את המעשה גם, בתנאי שאין בזה פגיעה בקטין מכיוון שהוא אינו בר הסכמה.

נקודת המוצא של המערב הוא שהאדם נולד לממש את חירותו ואושרו, ואילו של מאמין הוא שיהודי נולד לשבר תאוותיו או לעבוד את יוצרו. פה סלע המחלוקת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 19:51 לינק ישיר 

[יש,

במובן הטכני אתה צודק. אך יש לשאול: האם בנישואין (בעבר) עם ילדה בת 5 (או 9) מדובר היה במימוש מלא של הנישואין בגיל זה (קרי: יחסי מין)? האם הנישואין מתקיימים כי לגבר (בהנחה שהוא אכן גבר ולא ילד בן 5 גם הוא) יש משיכה מינית לאותה ילדה, או כי יש לו משיכה כלשהי לכסף של אביה וכו'?
לגבי העניין ההלכתי - אתה לגמרי צודק שאין איסור על פדופיליה. אני נוטה לחשוב (אולי מפני שאני קוראת את ההלכה בעיניים נדיבות ועם סוג של מחוייבות...) שזה בגלל שקובעי ההלכה לאורך הדורות לא היו מודעים לקיומה של התופעה/בעיה הזו. (פעם עשיתי מחקר קטן לגבי נושא של הפלות בהלכה ומצאתי מעט מזעיר חומר הלכתי על כך לפני העת המודרנית. כיוון שכל המחקרים ההיסטוריים מראים שהפלות התקיימו מאז ומעולם - ע"י נשים בעבור נשים - דומני שההסבר היחיד למיעוט העיסוק ההלכתי הוא חוסר מודעות של הפוסקים וחוסר היכרות עם הנושא. פוסקים עונים על מה ששואלים אותם, ועוסקים במה שמטריד אותם, בין מתוך הכתבים שלפניהם בין מתוך המציאות של הקהילות שהם מנהיגים, ואם אינם מכירים נושא כלשהו ואיש לא הפנה את תשומת ליבם אליו - אין שום סיבה בעולם שיעסקו בו...).]

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מחקר: אין הבדל בין הומואים לפדופילים בבחירה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.