בית פורומים ספרות ועריכה תורנית

שאלה לי אליכם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/12/2007 00:38 לינק ישיר 
שאלה לי אליכם

אולי כאן זה לא המקום.

אבל אולי יהיה מי שידע לענות לי.

אני עוסק עכשיו בהכנת ספר לדפוס. אני עובד במחשב בוורד, בדפים בגודל A4, אבל אני רוצה להדפיס ספר בגודל יותר קטן (גודל סטנדרטי של ספרים קטנים).

האם ישנה אפשרות להדפיס את החומר מדף A4, בלי לשנות את העימוד, על ידי צילום בהקטנה?

ישר כוח מראש.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2007 01:00 לינק ישיר 

יש אפשרות, בתנאי שמדובר באותם יחסי גובה - רוחב.

יש מקומות שיוכלו לצלם לך בהקטנה, ויש מקומות שידרשו ממך לעשות זאת בעצמך ולהביא את החומר מושלם, ויש מקומות שבכלל ידרשו שתגיע עם קובץ PDF מוכן בדיוק לפי מה שצריך, במקרה זה אתה צריך להדפיס את החומר לקובץ PDF תוך הגדרות מתאימות להקטנת הקובץ לגודל העמוד הרצוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2007 07:38 לינק ישיר 

תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2007 11:39 לינק ישיר 

וכמובן האופציה האחרונה היא הכי מוצלחת.

כלל אחד חשוב, לעולם לעולם אל תמסרו חומר להדפסה בקבצי וורד, כבר נתקלתי בגניזת מהדורה שלמה (של חוברת) בגלל תקלה שאירעה כך. רק קבצי PDF איכותיים!

ואם כבר כך, אז עדיף שתשב על ההגדרות, כמו שכתב המגיב הראשון, ותדפיס לPDF כשזה כבר מוקטן. אם אינך מבין את המונח "הדפסה לPDF", כדאי שתבקש עזרה ממי שמתמצא, זה אמור להיות קל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2007 23:30 לינק ישיר 

לומד
חשוב לי לעבוד כרגע בצורה של A4, ושזה ישאר כך עם מספרי העמודים וכו'.

אתה כתבת תדפיס לPDF כשזה כבר מוקטן, וקודמך כתב להדפיס לPDF תוך הגדרות מתאימות להקטנת הקובץ לגודל העמוד הרצוי.

האם אפשר להקטין את העמוד כפי שהוא, או שצריך לשנות אחר כך (בזמן יצירת הPDF) את גודל העמוד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2007 09:47 לינק ישיר 

מירער, אינני יודע מה כוונת לומד להדפיס ל PDF כשזה כבר מוקטן.

פרט באיזו תוכנה אתה משתמש כדי להדפיס ל PDF, ואוכל בע"ה לתת לך הסבר מפורט כיצד להגדיר בעת ההדפסה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2007 12:29 לינק ישיר 

טוב, תודה בנתיים.

כשיגיע למעשה, אם לא אסתדר, אבקש שוב עזרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2007 08:39 לינק ישיר 

מירער:

זאת תהיה טעות לעמד את הספר בצורה שבה אתה לא רוצה להדפיס אותו. מה שאתה צריך לעשות זה ליכנס להגדרת עמוד בתוך וורד להגדיר את העמוד כמו שאתה רוצה ואז אתה יכול להמשיך אותו בעמוד A4.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2007 23:12 לינק ישיר 

מירער

אני לא מומחה, אבל נראה לי שזה סיכון למסור משהו בדפוס לא בגודל שאתה רוצה אותו. אינך יודע מה יהיו התוצאות של הצילום המוקטן. תמסור מוצר מוגמר ומוכן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > ספרות ועריכה תורנית > שאלה לי אליכם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext