|
|
| נשלח ב-2/4/2010 17:27 |
|
| |
למאי-נמ
א.אם הדבר הוא מוסכמה חברתית פרושו של דבר שהוא חסר ערך?להפך.
ב.גם הנקודות שהעלה מוציגן באשכולות האחרים יש בהן משהו נכון מאד במיוחד רמתם הנמוכה של ספרי הילדים במגזר החרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 02:06 |
|
| |
מוציגן חבל על הסגנון התוקפני בו השתמשת, כך התגלגל שאף אחד מהחברים דכאן לא טרח להגיב ישירות לדבריך.
כל השאר גם אני לא התפעלתי במיוחד מתיאורי הסבל של הקרחים האומללים הקטנים, שמהיכרותי המעורפלת איתם התנהגו כמו כל ילד ממוצע, והעדיפו את האחידות עם חבריהם על פני כל דבר אחר. מה שדווקא מעניין יותר הוא, השאלה לגבי דעתה של היהדות וההלכה היהודית על גילוח. אחרי ככלות הכל הביא מוציגן מספר ציטוטים חד משמעיים למדי, ואף אחד עוד לא הרים את הכפפה וניסה להתמודד איתם לגופם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 02:58 |
|
| |
בס"ד שלום נפגעוהציץ.. כתבת:"אחרי ככלות הכל הביא מוציגן מספר ציטוטים חד משמעיים למדי, ואף אחד עוד לא הרים את הכפפה וניסה להתמודד איתם לגופם."
תגובה:הוא לא הביא "ציטוטים" אלא ציטוט אחד שהוצא מהקשרו והוא מרח עליו מאמר שלם... הרי הגמרא ממשיכה ואומרת שמותר לו לגלח וכל העניין הוא על מי שמגלח את פאת ראשו דהיינו מקיף ראשו שזו הלכה למשה מסני והרי הוא עובר על איסור תורה...
והנה המשך הגמרא:"בשלמא לרבי יוחנן דאמר הלכה היא בנזיר משום הכי מגלח ועביד הקפה". ואני בטוח שחכמי הפורום פה שמבינים קצת יותר ממני בגמרא יכולים לאמת את הדברים.
|
| נשלח ב-6/4/2010 14:01 |
|
| |
היום שהחילונים מגולחים
צריך לחשוב מחדש על כל הנושא. הרי אם עשו כך בשביל להיות שונים
מהגוים ,כיום שהגוים מגולחים צריך לעשות הפוך,,,,,,,,,,,
|
| נשלח ב-6/4/2010 15:14 |
|
| |
| נפגעוהציץ כתב: |  | מוציגן חבל על הסגנון התוקפני בו השתמשת, כך התגלגל שאף אחד מהחברים דכאן לא טרח להגיב ישירות לדבריך.
|
|
לתשומת לב כולם- באשכול המקורי שנכתב לפני שנתיים זכו דברי מוציגן לשלושה עמודים של תגובות מעניינות (גם אני כתבתי שם באחד הניקים הקודמים שלי) באחד הבאגים שהשתוללו בהיידפארק נמחקו התגובות ונשארה רק ההודעה הפותחת
|
|
|
|
|