|
|
| נשלח ב-15/1/2012 18:18 |
|
| |
התפרסם הערב באתר אנ"ש:

|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 18:54 |
|
| |
תודה יעקב יקירנו
עכשיו שים לב טוב ידידי היקר והאהוב..
נקודה ראשונה - אם כוונת הצדיק היא על תקיפה של מתקני הגרעין אני חלוק עליו. עפ"י הבנתי את תמונת הכתובים ארה"ב לא תתקוף את מתקני הגרעין. וגם אם כן היא ודאי לא תצליח למנוע מאיראן נשק גרעיני.
נקודה שניה - ישראל לא תשב מהצד אלא תהיה מעורבת ועוד איך ומשם ואילך המצב רק ילך יתדרדר. זאת התמונה אותה אני רואה בנבואות.
רק אזכיר שעל החלבן הצבעתי כגלגול של צפניה הנביא.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 19:07 |
|
| |
"ארה"ב תתקוף באיראן וישראל תשב ותחייך בשקט..."
המציאות נראית אחרת, אבל נראה שמתקרבת התשובה לשאלת מליון הדולר, מי יתקוף את איראן אם בכלל... אני נוטה יותר לכיוון של המייחל בעניין זה.
הדברים של החלבן נראים לי אוטופיים מידי, ימים יגידו בע"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 19:29 |
|
| |
אכן יודע אני את דעתך שארה"ב לא תתקוף את איראן, ואף כתבתי זאת בתגובות
על הדיווח הנ"ל באתר, ולכן ובעיקר כל זמן שאין לי מקור נאמן ומהימן על הדברים
הנ"ל, כנראה שהוסיפו וכו' בשמו.
אולי ביום רביעי אקבל עידכון ממקרוב בביתו של הרב, ואוכל לאשר או להכחיש.
עד אז שיהיה לנו המתנה מתוחה ונעימה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 19:54 |
|
| |
אני אישית מקווה שדבריו של החלבן לא נכונים. לי אין חשק שנשב בצד והערב רב יקטפו את פירות הניסים וימשיכו למשול עוד דורות. צריך לראות אותם נופלים עכשיו. רק שבוע שעבר התפרסמה מודעה מטעם יד לאחים שהשייכים הבדוויים מתלוננים שיש כבר יותר מדי נשים בדוויות רווקות מעל לגיל 35 , משום שכל הגברים שלהם מעדיפים לקחת נשים יהודיות צעירות. חלקן צעירות מאוד.
למה לקוות לניסים שיחזיקו את הערב רב? איך אפשר לרצות ולהמשיך במצב הזה שהעמלקים עדיין שולטים? עדיף שימותו מיליונים ושהסיוט הזה כבר יסתיים עכשיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2012 22:01 |
|
| |
לא נשמע סביר, וכמו שהראובני אמר זה גם לא רצוי... אני נשאר נאמן לשיטתו של המייחל, סוס מנצח לא מחליפים. בעז"ה נזכה לגאולה שלמה בקרוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2012 11:52 |
|
| |
תסריט לא רצוי בכלל...
אבל אם החלבן באמת אמר זאת, צריכים לחשוש שזה בהחלט עלול להיות מה שיקרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2012 14:41 |
|
| |
כן התסריט הזה לא התסריט הזה..
העיקר הוא ששילטון הע"ר לא ייצאו נשכרים מהעתיד לקרות בשום מצב! אל חשש חברים מהבחינה הסירו דאגה מלבכם, הע"ר נמצאים במטרים האחרונים שלהם והמסלול עומד להיגמר להם בקרוב. כך שבן אם יקרה כך ובן אם אחרת הם את הסוף שלהם כבר ירגישו בעתיד לא כ"כ רחוק בע"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2012 19:57 |
|
| |
| הלוואי10 כתב: |  |
אכן יודע אני את דעתך שארה"ב לא תתקוף את איראן, ואף כתבתי זאת בתגובות
על הדיווח הנ"ל באתר, ולכן ובעיקר כל זמן שאין לי מקור נאמן ומהימן על הדברים
הנ"ל, כנראה שהוסיפו וכו' בשמו.
אולי ביום רביעי אקבל עידכון ממקרוב בביתו של הרב, ואוכל לאשר או להכחיש.
עד אז שיהיה לנו המתנה מתוחה ונעימה... |
|
מאשר או מכחיש?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2012 22:57 |
|
| |
חזל"ש!!!
שתיים מהמקורבים לא שמעו זאת מהרב.
לילה טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2012 21:13 |
|
| |
"פאנטה מאמין שישראל תתקוף באיראן עד יוני"
שר הביטחון ברק הזהיר כי "מאוחר יותר עלול להיות מאוחר מדי". בעל טור המקורב מאוד לממשל אובמה כתב כי מקבילו של ברק בארה"ב - שר ההגנה פאנטה - סבור כי ישראל תתקוף בין אפריל ליוני, לפני שמתקני הגרעין יועברו ל"מרחב החסינות"
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2012 22:05 |
|
| |
שמעתם מה פיצי ליבני אמרה???
"ההורים שלי לא חלמו על מדינת הלכה" ומזכ"ל האו"ם באן קי מון אמר "הפלסתינים דמוקרטים ההתנחליות מתסכלות"
השם מתי יהיה הסוףףףףףףף.? מתי כל הערב רב האלה ייעלמווווווווווווו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2012 22:29 |
|
| |
את "שואלת" טוב אבל לא מספיק..
זעקתך טובה אפילו מצויינת אבל לאו דווקא בגלל אמירה כלשהי של ע"ר סרוח כזה או גוי מתועב אחר אלא בגלל עצם המציאות הקשה בה עם ישראל והשכינה הקדושה נמצאים מציאות בה הס"מ וכוחות השקר שולטים בעולם ומשפילים את האמת והקדושה. "עד מתי ה' יחרף צר?!" גלה כבוד מלכותך עלינו מהרה!
התשובה: בקרוב בע"ה. בקרוב מאוד.
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/02/2012 22:30:08
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2012 22:46 |
|
| |
בס"ד
מימצא מעניין שלי מלפני כשנתיים וחצי: "ברק חוסיין" בדילוג מינימלי בתנ"ך - הביטו ושיפטו
סימנתי רק דברים ש"קפצו לי בעיניים" בסריקה (במבט) ראשונה של כמה דקות, לא העמקתי מעבר לכך...
להלן הטבלה, והממצאים:
ברק חוסיין (דילוג המפתח), נלחם, מלך פרס, השמידו, נפל, ישראל-כשלה, ישראל-כשלה, ומלחמה היתה, אביב, אביב,
חכי, אלחם במנע, לא תערכו, לא להסית(?).
אני חושב שאין צורך בפרשנותי לדברים...
איך זה מסתדר (אם בכלל) עם הדברים הנאמרים בפורום? מה תהיה המציאות בסוף?
שכל אחד יראה, יביט בדברים ויחליט לבד מה לחשוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2012 10:50 |
|
| |
הסמליות בהודעה הזו, ובלית ברירה המציאות הנלווית אליה, כמעט מצמררת.  מצד אחד,ישראל מבקשת הצהרה לתקיפה באירן עד לנאום אובהיימה בעצרת האום כל זה מתי קורה ?!!? ב...ערב ים כיפור ישתבח שמו !! איזה סרטים אנחנו רואים ?! - ממש מהתיאטרון !! d
|
|
|
|
|