|
|
| נשלח ב-4/11/2013 15:41 |
|
| |
בבקשה, הרב ממשיך בשלו ושכל העולם יתהפך

"רק שירצו לעבוד" - הבנתם?? כל אותם אלפים רבים שמפוטרים מדי חודש בחודשו אינם רוצים לעבוד הם רוצים לשחק פוקר.. מה זה לעבוד? אהה.. הוא בטח מתכוון בכל עבודה שיוצא להם. אהה.. הבנתי. יענו לבקש להמשיך בעבודה שאני עובד בה שנים זה נחשב לוקסוס.. לבקש לעבוד בעבודה שמתאימה לי לכישורים שלי להכשרה שלי זה פינוקים.. זה דרישה מוגזמת. עצוב עצוב.
תוקן על ידי המיייחל ב- 04/11/2013 15:41:47
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2013 00:24 |
|
| |
זאת לא תהיה פעם ראשונה שהרב ב"א אומר דברים שנראים תלושים ולאחר כמה ימים/שבועות/חודשים המציאות משתנה. כמדומני תיאורי הבלאגן של מורסי במצרים ואי תקיפה בסוריה של ארה"ב היו נראים כל כך תלושים מהמציאות והוא התעקש. בוא נקווה שהוא מנבא לעתיד (הקרוב) ולא למציאות שבהחלט לא ורודה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2013 08:10 |
|
| |
עם כל הכבוד ויש כבוד ישנו הבדל גדול בין המקרים.
בעוד במקרים שציינת דובר על נבואה על משהו שעוד לא קרה בנידון דידן מדובר על תאור מצב המשק הישראלי כאן ועכשיו ולא על על הבטחות עתידיות. אבל יישר כח על הניסיון בכל זאת. אהבתי. 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2013 08:47 |
|
| |
יכול להיות שהרב אמש בכנס בנהריה ענה על הסתירה שהוצגה פה
באומרו: שיש בישראל הרבה יותר כסף משנדמה לאוצר ואפילו הם שם בממשלה לא יודעים כמה כסף יש במדינה והקב"ה מבלבל אותם בכוונה שלא יידעו. כך בערך.
במילים אחרות, הרב מתאר מצב של משק ישראלי טוב משנראה לעיני המומחים והגורמים האחראים בממשלה ובאוצר. מדוע הקב"ה עושה זאת? אין לי מושג. אולי כדי להראות שלא בני האדם שולטים בכלכלה אלא בורא עולם בעצמו.
איך שלא יהיה הרב מתעקש שהמצב טוב מהנראה על פני השטח.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2013 17:31 |
|
| |
גם מבהיל גם מעודד.סרטים מבית היוצר "שריטה עמוקה"
הקב"ה סוגר את כל שערי המילוט . . פתאום כולם מתעוררים ! אפילו לפרוש כבר לא ניתן !!
עלייה בתוחלת החיים, ירידה בשיעורי הילודה והמשבר הכלכלי גרמו לשחיקת הפנסיות ברחבי העולם. רבים שברו את חסכונותיהם, לאחרים קוצצה הקרן: "אני לא חושבת שאפרוש לעולם", אומרת לזלי לינץ' בת 52 מקונטיקט. ואיך נערכת ישראל למשבר הגדול של המאה ה-21?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2013 19:20 |
|
| |
בדיוק כפי שהיה במצרים.. כל עוד הסתגלו בנ"י למצב הקשה ו'הסתדרו' איכשהו לא התחילה הגאולה. רק לאחר ששר האוצר המצרי אחנתון לפיד הנחית עליהם גזירה חדשה "גם תבן לא יינתן לעם" ומכסת הלבנים הקודמת נותרה בעינה מצב כמעט בלתי אפשרי שלא משאיר זמן וכח לנשום הרימו בנ"י קול זעקה השמימה קול אותו חיכה בורא עולם כ"כ הרבה זמן לשמוע.. או אז התחילה הגאולה. גם היום בורא עולם לוחץ מכל הכיוונים כדי שאנשים יבינו שאין פיתרון טבעי למצב הקשה מלבד משיח גאולה ועולם רוחני. ככל שנצעק יותר למשיח וגאולה כך נצעק פחות על צרות וקשיי המחיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2014 11:13 |
|
| |
גם אני בעד, התורה משבחת מלאכה עם תלמוד תורה, יפה תלמוד תורה עם דרך ארץ שיגיעת שניהם משכחת עון, אמרו חז"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2014 14:12 |
|
| |
כרגיל, מסכימה עם כל מילה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2014 15:41 |
|
| |
גם אני, כרגיל, מסכים עם כל מילה ומילה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2014 15:51 |
|
| |
גם אני מצטרף לנ"ל ומסכים עם כל ברית מילה 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2014 09:53 |
|
| |
מה דעת חכמי הפורום בעניין מכירת תנובה לסינים

אני לא יודע, טרם הצלחתי לגבש דעה בעניין. מעניין היה לשמוע מה יש למשיח לומר בסוגייא זו. אני נוטה לצדד בהתנגדות למהלכים כאלה של העברת חברות ישראליות לידיים זרות.
http://www.themarker.com/markets/1.2328337# התגובות לכתבה הזאת חיזקו אותי בהתנגדות למהלך ומעתה ואילך אני מקבל עליי בל"נ לא להכניס יותר מוצרים של תנובה הביתה. קורא לכם להצטרף לחרם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/05/2014 10:08:35
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2014 09:30 |
|
| |
לענ"ד: בשיעור ערב שבת האחרון רמז הרב על חרם על תנובה

כידוע אין דרכו של הרב במלחמות וחרמות אך מי שמקשיב בקשב רב ומאזין גם למילים שמאחורי הדיבורים ולמנגינה בה הדברים נאמרים יכל להבחין בקפידה נסתרת על מהלך המכירה של תנובה לסינים.
החשבון היה כזה
הרב התייחס במשפט אחד לסינים ואמר שסין תמשיך להתרחב ולהתפשט ולקנות מכל הבא ליד עד שבקרוב תגיע גם הנפילה וההתרסקות שלה.
לאחר מכן בהזכירו את משבר ערוצי הטלוויזיה והקשיים בהם הם נמצאים (ערוץ 10) אמר הרב שערוצים נוספים ייסגרו משום שהקב"ה רוצה לטהר את הטלוויזיה ומאס בתכני הזימה והלכלוך עליהם הם לא מוכנים לוותר. בעיקר בשימוש בפרסומות והביא כדוגמא פרסומת לקוטג' "אם שמים לדוגמא קוטג' של שטראוס או קוטג' של טרה מה הבעיה? למה צריך לדחוף בחורה לפרסומת? וכי זה מה שיגרום לאנשים לקנות את המוצר?!"
מדוע דילג הרב על תנובה מדוע לא הזכיר אותם במשלו?
הסגנון בו נאמרו הדברים והסמיכות להתנהגותה של סין לא הותיר לי מקום לספק שאין דעת הרב נוחה מהמכירה וכצעד תגובה מתבקש יש להתרחק ממוצרי החברה.
לתשומת לבכם
|
|
|
|
|