|
|
| נשלח ב-2/11/2008 11:04 |
|
| |
אף אני מעריך כי מקיין יבחר.. מאחר ומדובר בעוד 3 ימים נמתין ונראה ואם יש לכך סימוכין כמו שהמחייל כותב אז אני לא ה"משוגע" היחיד שחושב כך...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2008 11:04 |
|
| |
מקיין... מעניין.. בהחלט יש לו את ה"לוק" של גוג.
תסריט שאובמה נבחר ומודח ע"י הקונגרס, בהשפעת העם, בגלל רעש כזה או אחר (תקיפה מצד אירן לפי המקורות) מאוד אפשרית. העם האמריקני יחשוב שאין כמו איש צבא מנוסה כמו מקיין כדי להחליף את אובמה במצב מלחמתי.
אבל המייחל... שכחנו משהו.. הוא לא אמור לבקר בארץ לפחות פעמיים לפני כל ההתרחשות הזאת? שוב הגאולה מתארכת..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2008 14:00 |
|
| |
שלום,
אובמה כסנטור כבר ביקר בארץ פעם בתחילת 2006 ופעם נוספת כמועמד לפני כמה חודשים.
האם שני הביקורים צריכים להיות כגוג השליט? או כאובמה האדם (הגם שסנטור הוא במעמד של מנהיג)?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2008 14:00 |
|
| |
יש לי שאלה...
איך כל זה מסתדר עם הגר"א שאומר שגוג ומגוג ייארך 7 שנים ויתחיל בליל הושענא רבא, ויש האומרים שזהו תחילת המתקפה האמריקאית באפגניסטאן בליל הושענא רבא לפני שבע בנים? או שאה"נ (אין הכי נמי) אין זה מסתדר כלל וכלל?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2008 16:06 |
|
| |
שלום דורונש
אתה באמת חושב שיש פה מישהו שיכול לענות לך על השאלה הזו ?
בפורום הזה יש אנשים רציניים ונבונים אבל אף אחד מהם לא יוכל לדעת את הדברים האלו עד שהם יקרו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/11/2008 18:53 |
|
| |
הצחקתני שופי...
אתה יודע מה אתה מזכיר לי ?
את החילונים הכופרים האלה שכשאתה מנסה לדבר איתם קצת על יהדות וקיום הבורא הוא מיד שולף שלך "תראה אי אפשר לדעת אם יש בורא לעולם , אי אפשר לקבוע חד-משמעית שהתורה אמת "...וכו' וכו' .
מניין לך לדעת שאי אפשר לדעת דבר מסויים ?
לא אגזים אם אומר שקידוש ה'אי ידיעה' אצל רוב בני האדם נובע מגאווה וטיפשות , ובריחה מן האמת כמובן .
קשה לאדם לקבל שישנם דברים שאפשר לדעת אותם והוא אינו יודע אותם , זה הגאווה .
והטיפשות כמו שאמרתי לעיל , וכי אתה יודע כמה דברים צריך לדעת ע"מ שאפשר יהיה לקבוע האם דבר מסויים בר ידיעה והשגה ?
אני בפורום הזה מקדש את הידיעה והלימוד , לפחות את הניסיון לעשות זאת , לא מתאים למישהו...הדלת פתוחה .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 10:07 |
|
| |
המייחל , אם הייתי חושב שאי אפשר לדעת פרטים על הגאולה בעיון וסברה אז לא הייתי אפילו מביט מהצד על הפורום. התכוונתי בכלל על דבר אחר.
מה שאנחנו לא יכולים לדעת הוא האם באמת זה הזמן שיתגלה משיח , הרי בכל דור יש סימנים , חלקם זהים חלקם פחות, בכל דור יש פוטנציאל לגוג ולכל שאר הפרטים... ומה גם שבעבר היו גדולים שבנוסף לעיון וסברה עמוקה שהיתה להם בכל התורה כולה הם היו גם בעלי רוה''ק ונתנו תאריכים וטעו.
היוצא מכל זה ( בין היתר) שאם אחליט לא להגיב יותר בפורום זה יהיה רק בגלל צורת הביטוי שלך ,ולמרות שבאמת , אני מפוצץ בגאווה , ה' ירחם עלי ועל כל עם ישראל בכל מה שצריך, וגם חסר דעה ונטול עצה ותבונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2008 16:40 |
|
| |
לאחר התובנות החדשות בנושא האשכול - כדרכה של תורה אשכול זה מיצה את עצמו במתכונתו הנוכחית והמשכו הוא באשכול ''הבחירות בארה"ב - ברוך הבא גוג'
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2013 14:51 |
|
| |
מקפיץ את האשכול מהמתים כהכנה לאשכול החדש על ביקור אובמה
תזכורת האשכול נפתח בין ביקורו הראשון של בוש ב2008 לביקורו השני במאי לחגיגות ה-60 למדינה. אז גם הפורום נפתח. את ביקורו הראשון עם כל הפרשנויות הנלוות עשינו בפורום הקודם אצל מרדכי היהודי שם התחלנו בכתיבה. במוצ"ש בע"ה האשכול החדש עם כל ההסברים.
|
|
|
|
|