|
|
| נשלח ב-16/2/2015 16:02 |
|
| |
"וישלח משה לקרא לדתן ולאבירם בני אליאב, ויאמרו לא נעלה"
נאום דתן ואבירם האירופאים . . . . דובר הקהילה היהודית בדנמרק: "מודים לנתניהו המודאג אבל לא נעלה לישראל"
דובר הקהילה היהודית בדנמרק מסר כי הקהילה "אסירת תודה" להצעתו של בנימין נתניהו שיעלו ארצה, לאחר מתקפת הטרור בקופנהגן, אך מעוניינת להישאר בדנמרק. "אנחנו אסירי תודה לדאגתו של נתניהו אבל אנחנו דנים. אנחנו יהודים דנים אבל אנחנו דנים, והטרור לא יגרום לנו לעלות לישראל", אמר דובר הקהילה היהודית, יפ יול.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2015 17:23 |
|
| |
אם זה ככה אז טוב מאוד, מי צריך אותם פה.. תן להם להיבלע באדמה האירו-איסלאמית.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2015 08:51 |
|
| |
תמיד מפליא אותי איך הנשמות המגולגלות בוחרות, באותן סיטואציות, באותן מילים וזוכות לאותו גמול . .. פחד -פחדים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2015 10:05 |
|
| |
יפה דיברת. כך באמת מופיע בספרים הק' בנושא הגלגולים כיצד אותן נשמות באות בגלגולים פעם אחר פעם וכל פעם חוזרות על אותן טעויות, אם לא בפרטים אז ברמת העיקרון. שורש התופעה נעוץ בעובדה שהקב"ה לא משנה את האדם/הנשמה ואם הוא לא יבחר בעצמו להשתנות קשה מאוד לשנות שם משהו. רוב בני האדם שונאים האמת. כעת צא וחשוב כמה אחוזי שינוי תקבל מתוך סך נשמות מסויים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2015 12:17 |
|
| |
זו אחת מיני סיבות רבות שאני מאיץ בקב"ה לגלות את משיח צדקינו- עכשיו !
נ.ב.
המייחל... דאחילק ! שים יד בדחיפת עגלת הגאולה-בעגלא ובזמן קריב !!
תוקן על ידי danmash ב- 17/02/2015 12:19:58
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2015 13:50 |
|
| |
אם היית יודע מה עובר עליי וכמה אני סובל מהמצב הנוכחי וכמה תפילות ודיבור עם ה' אני מקדיש שימליך כבר את המשיח ויעשה סוף למצב הבלתי נסבל הזה לא היית מבקש להוסיף עליי עול אלא אדרבה שואל מה אני יכול לעשות כדי להקל מעליי קצת מהמשא הכבד. הכל בחיוך ובאהבה גדולה אחי!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2015 09:04 |
|
| |
תקרית אנטישמית בניו יורק
ביילה סברו, אישה יהודיה שעצרה מונית בניו יורק, נאלצה ללמוד מהר כי גם המוניות בניו יורק כבר לא בהכרח בטוחות. נהג המונית שאל אותה אם היא יהודיה,משהשיבה בחיוב פתח הנהג במטח קללות והשמצות ולא חסך שבט לשונו ממנה, וכל זאת תוך שהוא שועט במהירות ונהיגה פרועה ברחובות ניורק. האישה, מבוהלת והמומה חיכתה לרגע בו יעצור הנהג, העונה לשם מוחמד, את המונית כדי שתוכל סוף סוף לרדת והסיוט יגמר. לבסוף הנהג החזיר אותה לנקודה בה הוא אסף אותה וביקש ממנה תשלום עבור נסיעת הבלהות. אך מסע ההשפלה לא נגמר בכך. הנוסעת המבועתת מיהרה לחייג 911 והזמינה משטרה. השוטרת , במקום לעמוד לצידה של הנוסעת ההמומה, צידדה בנהג ודרשה ממנה לשלם לו את מלוא סכום הנסיעה שכאמור הובילה אותה למקום בו עלתה למונית לכתחילה. לא עזרו כל הטיעונים והנוסעת הכן שילמה את סכום הנסיעה. בעקבות פרסום בדף הפייסבוק שלה, היא קיבלה הרבה תגובות תומכות ועוררה סערה כשרבים מהקוראים נזעקו לנוכח העוולה ופשע השנאה לו נחשפה הנוסעת. מעודדת מהתגובות היא פנתה להגיש תלונה נגד הנהג וכרגע נודע לה שהנהג המוסלמי בעצם נהג עם רישיון מזויף. הדבר מוסיף עוד סימן שאלה גדול כיוון שכיצד יתכן ששוטרת במשטרת ניו יורק,לא רק שלא עומדת לצידה של הנוסעת שהותקפה, אלא שאף לא בדקה את רישיונו של הנהג האנטישמי ולא פעלה לעוצרו.
העתקתי את הסיפור אך ורק כדי להמחיש את דברי כבוד הרב שחוזר ומתריע שאין אמון ברשויות החוק וגם הם כגויים רגילים שונאים את היהודים ולא יהססו לצאת נגדם.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2015 15:44 |
|
| |
חוקי נירנברג . . .. 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 15:42 |
|
| |
הנושא הכי מדובר במשנתו של הרב או במילים אחרות אם תרצו - הנושא הכי בוער בשמיים זה עליית יהודי העולם ארצה במיוחד מתמקד הרב ביהודי צרפת אני את דעתי עליהם כבר הבעתי בעבר ולא בא לי לחזור על זה שוב
אני כתושב אשדוד, בתקופה הזאת של ימי הקיץ אפשר לפגוש אותם כמעט בכל מקום העיר פשוט מלאה מהם ניתן לשמוע אותם בכל מקום ואתה כבר לא יודע האם מדובר בתיירים שעוד מעט חוזרים לביתם בצרפת או בכאלה שעשו עלייה.
מה הבעיה שלי איתם? קודם כל אני לא אוהב את המנטליות שלהם ואני לא סובל את השפה הצפרדעית המגעילה הזאת. כמו"כ רובם הגדול פשוט חילונים והם מביאים איתם את התרבות הצרפתית החילונית הידועה בבהמיותה. לא רק שהם חילונים אלא הם גם לא אנשים ערכיים ומאחר ולא מדובר בעלייה מטעמים אידאולוגיים אלא בכורח המציאות האנטישמית המגרשת אותם משם ממילא הם לא מחפשים ליישב את הארץ אלא הם מחפשים להגיע למקומות מוכנים כלומר יישובים מסודרים ומבוססים שיהיו כמה שיותר דומים למקום ממנו הם באו בקיצור הם מחפשים - נוחות נוחות - ושוב נוחות וחיים קלים. ארץ ישראל וציונות ממש לא בראש מעייניהם. כואב לי לראות כיצד נוכחותם משפיעה על המרחב הציבורי והנוף האנושי אליו היית רגיל משתנה מבלי שאתה יכול לעשות משהו.
אני כמובן לא בעד המהלך הזה אלא בעד שיעלו לארץ ויואילו בטובתם ליישב אזורים חדשים בארץ בצפון ובדרום ויקימו להם קהילות משלהם.
לענ"ד המצב הזה בו הם עולים לארץ ונדחסים לערים הקיימות ומגדילים את צפיפות האוכלוסין ומשנים את פני המקום אליו הם נדחפים הוא לא מצב בריא וזו סיבה נוספת למה צריך משיח כמה שיותר מהר כדי שיעשה סדר גם בעניין הזה ויכוון אותם לאן שהכי טוב להם ולארץ
זו דעתי וזו התרשמותי ממה שאני רואה סביבי
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2016 14:28 |
|
| |
ו' בניסן תשע"ו, 14/04/2016 <בית הקלפים אובמה יבגוד בישראל? הנשיא האמריקני שוקל להציע תכנית משלו לחידוש תהליך השלום ולעגן אותה בהחלטת מועצת הביטחון, ממנה סולדת ישראל. הביקורת הולכת וגוברת 153
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2016 17:26 |
|
| |
לא יספיק הכלב להוציא זממו
ואתא משיח והיכה לכלבא
|
|
|