|
|
| נשלח ב-6/8/2008 17:20 |
|
| |
כיצד בדיוק יצילו דבריי וחידושיי נפש מישראל ??
זה שהמשיח קרוב...כולם כבר יודעים . המלחמה בפתח...גם את זה כמעט כולם כבר רואים .
צריך לעשות תשובה ? ודאי וודאי , אין ספק בכלל .
אז מה אני כבר יכול לגלות שידרבן עוד יהודים לעשות תשובה , אה ?
אז אגלה מיהו משה רבנו אליהו הנביא ומב"ד עם תאריך התגלותו , מה זה יתן ומה כבר יוסיף ?
בנאדם שרוצה ומוכן לעשות תשובה לא זקוק למידע מן הסוג הזה , ולמי שלא מתאים לעשות תשובה כרגע בטח שמידע כזה לא יזיז לו .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2008 17:30 |
|
| |
המייחל ידידי היקר......
אתה פשוט אוהב ללכת סחור סחור
אבל אולי פשוט תכתוב את מה שאתה יודע ותחזק אנשים? אינני בא לשכנע אותך אבל להזיק זה לא יכול,רק להועיל.
חלאס עם התירוצים הרקובים ש"קשה לאנשים לעכל" או "לא הגיע הזמן",הרי הדברים שהינת חושב לא תורה מסיני או ברורים הם אלא השערה.
אם יקרו מעולה,לא יקרו-לא נורא,יקרו דברים אחרים.
באנו פה להתפתח ולפתח ולא לבזבז את הזמן בגירויים ונסתרות.
אם אינך רוצה לומר משהו אל תחשוף פירור קטן ותדליק את האנשים,פשוט אל תאמר מראש כלום וזהו.
ככה לפחות אני מרגיש.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2008 18:46 |
|
| |
מייחל:
יש להבין דבר פשוט אחד. המסגרת החברה ובעיקר בעבודה אנחנו נפגשים (לפחות אני) עם הרבה אנשים שהם "על בגבול" ורוצים תשובה אבל זה פשוט תקוע.
יש לא מעט שעם מעט ידע (שהרי היום ידע "טכני" מדבר מהר יותר ללב) ואפילו אם נוכל להראות להם מעט מהכתובים עוד יעברו למצב של תשובה.
מעט קשה להסביר את זה אבל זה חשוב שנוכל אולי בעזרת מידע לקרב אנשים.
אני יודע שכולם פה לוחצים אבל תבין שהמטרה היא חשובה בעיני כולם (אני בטוח !!!) כדי שיהיו עוד כלים בשיחה עם אותם "מתנדנדים"
בסופו של דבר ההחלטה שלך אבל הכוונה היא כנה וחשובה.
כל טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2008 19:19 |
|
| |
אני מצטרף לכל הנ"ל. אני כל הזמן מדבר עם אנשים מסביבי על הנושא ומנסה להכניס להם לראש שאוטוטו הכל מתחיל...כמו שאמר כאן מישהו לא יזיק ואפי' יועיל עוד מקורות אם ישנם כאלו. לצערי כרגע יש לי רק שעה ביום ללמוד בכולל ואת זה אני מקדיש לגמ' או לדיבור עם החברותא על פ"ש (לפעמים גם על אחרית הימים), אז אתה שיודע תורה הרבה תזכה אותנו.
לגבי משכורת...יאללה אני תורם את ה-1000 הראשון ...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2008 22:30 |
|
| |
גם אני מצטרף לכל הנ"ל .
המייחל , עד מתי תמשיך לייבש אותנו עם ההצהרות הדרמטיות שלך יאללללה שותתת !!
אופס ...נסחפתי מעט איתכם , מצטער . אתם מאוד משפיעים מה לעשות .
בכל אופן , רק שתדעו שהמידע אליו התכוונתי הוא לא מסוג המידע שאפשר לחזק איתו אחרים , ממש לא . מדובר על סחורה אחרת . סחורה תורנית יותר שלא ממש תדבר למי שאינו מונח בלימוד התורה .
לגבי הצפי של העתיד הקרוב...על כך אני מדבר בחופשיות בכל האשכולות האחרים , עם זה אין בעיית צנזורה . כך שאפשר להיות רגועים בקטע הזה .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2008 23:12 |
|
| |
אני לא מדבר על גילוי זהותו של משיח וכדו' שבא לעניות דעתי רק לספק את יצר הסקרנות גרידא... אני מדבר על התבטאות קודמת שלך "ישנם כמה וכמה דברים שבהם אני שם לפי מחסום ונמנע מלגלות בשלב הזה כי פשוט עדיין לא הגיע הזמן ואין לאנשים את הכלים
להכיל אמת כ"כ קיצונית ומאיימת , אך השורה התחתונה היא שהעם הזה הולך לחטוף בגדול ."
עוררת כאן משהו רציני ואני חושב שאני לא לבד כשאני מבקש... "אולי בכל זאת"?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 08:46 |
|
| |
אתה צודק עמי . אבל לא התכוונתי דווקא לדברים מיוחדים ובלתי רגילים שיקרו , בסה"כ התכוונתי למכות שינחתו עלינו במלחמה הקרובה והמצב הקשה שיהיה זה הכל .
החידוש שעליו רמזתי היה שמהמצב הרוחני-מוסרי כיום ניתן לעמוד על תוקף הקשיים והייסורים שיהיו בעתיד וזה כפונקצייה של כמה גורמים ואחד מהם הוא מצבו של משה רבנו . ולכן לא אוכל לפרט בעניין הזה כי אצטרך לחשוף את זהותו .
אבל צודק אהרון בקטע הזה , או שאסתום או שאדבר אך לא יתכן מצב בו אני זורק חצאי משפטים ורבעי גילויים . ולכן אני מקבל עלי שתיקה עד יגיע הזמן הראוי .
הערה קטנה לך אהרון , בנושא הזה של זיהוי האישים שהוזכרו בדבריי לא מדובר בהשערות והערכות . אצלי קיימת הבחנה ברורה בין תחזיות על אירועים עתידיים הנשענת על ניתוח המקורות והתבוננות במצב האקטואלי לבין זיהוי הדמויות לעיל הנובע מהשגה רוחנית וראייה שכלית עמוקה ובהירה שזיכני השי"ת .
חוצמזה , מסכים איתך בכל .
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 14:31 |
|
| |
ברשותך רק עוד שאלה קטנה..
מהו ההגדרה של אותו "זמן ראוי"?
תודה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 14:58 |
|
| |
המייחל, אני גם התכוונתי בדיוק כמוך.
כוונתי לא היתה שתאמר לי מי זה המשיח או משה רבינו וכו..
אלא רק שתעדכן אותנו בדעתך לגבי המלחמה הקרובה: האם נראה לך שהיא תהיה עדיין בתשס"ח או שבתשס"ט? למרות שאנו בשנה שביעית.
אודה לך אם תשתף אותנו בדעתך(שאני אישית מאד מכבד את דעתך)
בברכת צום קל מראש לתשעה באב ומי ייתן שהשנה הזו נצום בפעם האחרונה(הלוואי) ובשנה הבאה ט' באב ייהפך ליום חג כפי שכתוב שיקרה לאחר ביאת המשיח שימי הצומות ייהפכו לימי חג.
|
|
|
|
|