דת שפלה ואכזרית שאין כמוה בכל העולם הרחב
מה מוזר ותמוה בעיני הכיצד זה שהצליחה הדת הנןצרית לתעתע בציבור מאמיניה במשך אלפי שנים ?היאך סחפה אחריה מיליוני מעריצים הנוהים אחריה כמו סומים באפילה ??
והרי דת זאת כל כולה כנגד הקיום האנושי כנגד הטבע האנושי שחקק בורא עולם ביצוריו שהינו מעל לכל והוא לחיות.
והרי ראינו אתכם "אדונים נכבדים"בכנסיות נישאות היאך אתם מכריחים את צאן מרעתכם להשתחוות לפסל ותמונה . חזינו בכם "מלאכי העופל" היאך כלאתם עלמות צעירות במנזרים חשוכים ונטלתם מהם את ההזדמנות להביא פרי בטן. ומעולם לא הזדעזתם לשאול האם האמנם באמת ובתמים זהו רצונו של מלך מלכי המלכים ה.ק.ב.ה.??
יותר מזאת מי שמכם בכלל לקבוע שבורא חס וחלילה החליף את עם ישראל באומה אחרת??
שהרי הברית בין בורא עולם לבין עם ישראל נכרתה במעמד הר סיני לעיני שש מאות אלף יהודים . ברית לנצח נצחים שאינה יכולה להיות מופרת כלל עיקר.
אין פלא איפוא שבאתם אתם כל אכזריים כלפי אחיכם בני אומתכם, שתתנהגו בשפלות שטנית כפולה ומכופלת כנגד היהודים בני חסותכם בארצות אירופה.
שהרי היהודי העומד ומתפלל לאלוקיו מהווה מכה ניצחת לכל מהותכם.למרות שדחקתם את היהודי לפינה ואמרתם אני אהיה במקומו .היהודי מתריס בפניכם אני נושא את שם השם בעולמנו.
וחרף העובדה ששיספתם את גרונו בחרב כידון ברומח.
ועיניתם את גופו ונשמתו בשאול היסורים במרתפי האינקויזיציה . והכנסיה "החסודה" החרישה בשעה שלקחו הנאצים הארורים את רחל בת יעקב והשליכו אותה אל כבשני האש במחנות הריכוז.(אכן גם אחות אמי באשה בת מחלה לבית גלרנטר הושמדה בטרבלינקה)
ודבר לא יעזור לכם הנוצרים אני היהודי מודיע קבל עם ועדה שיש אלוקים בשמים ובארץ . ועתה בימנו הגיעה הכנסיה הנוצרית לשיא השפלות המוסרית .
והרי הם ראו כפי שראה כל העולם כולו הכיצד זה לאחר השואה המחרידה מקבץ הק.ב.ה את עמו ישראל לארצו.מארבע כנפות הארץ באו והגיעו.
איכה זה מעם נידח ומבוזה נבנית פה מדינה לתפארת .בין לילה כמעט צמחו יישובים כפרים ועיירות ומדבר הישימון הפך לגן פורח.
ובכל זאת ממשיכים הנוצרים להתריס כנגד עם ישראל ומנסים בכל דרך אפשרית לשרש את אמונתם בבורא עולם.לעניות דעתי המצומצמת זוהי מרידה כנגד בורא עולם בשעה שבא לגאול את עמו ישראל .
לבסוף אני אומר לכם זאת כבן לאמא יהודיה מפולין ואבא נכרי מאנגליה כמובן שומר תורה ומצוות . שאין לכם דרך אחרת מלבד זאת הכתובה בתורה הקדושה תורת ישאל והיא לשמור את שבע מצוות בני נח ובכך תזכו לחיי הולם הבא. לא חלילה שתהיו יהודים אלא גויים השומרים שבע מצוות בני נח.
בברכה אלון נאור
נ.ב. להלן שבע מצוות בני נח הכתובים בספר מעם לעז (בראשית א דף קס"ג-קס"ד) פירוט כל מצווה כתןב בספר.
א.שלא לעבוד עבודה זרה.
ב.אסור שפיכות דמים.
ג.איסור גזל.
ד.מינו שופטים ושוטרים
ה.ברכת השם
ו.שלא לבוא על שש העריות.
ז.אסור אבר מן החי.
כל המצוות האלו מוזהרים בהן בני כל האומות ואם מקימים אותם לשם מצות השם נקראים חסדי אומות העולם וזוכים לגן עדן.