בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

הבחירות בארה"ב - ברוך הבא גוג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/3/2016 15:34 לינק ישיר 

רבי דוד קיבלת היום בשיעור של רבנו תשובה לגבי החלפת הפתקים בארה"ב. נראה שכן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2016 16:36 לינק ישיר 

נכון מאוד גם אני שמתי לב. יישר כח.
למי ששכח נזכיר ששאלתי האם גם בבחירות לנשיאות ארה"ב מתערב הקב"ה
ומשנה את הפתקים בקלפיות או שמא רק בישראל ישנה התערבות עליונה?
הרב בשיעור הבוקר היום אמר שגם שם הקב"ה מתערב וקובע מי יהיה הנשיא
ואם צריך אז גם משנה את התוצאות שבחרו בני האדם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/3/2016 10:35 לינק ישיר 
היזהרו מחיקויים!

משהו שמצאתי במקרה, עימות ראשון מסוגו בין ברני סנדרס למיסטר טראמפ
אוי כמה צחקתי.. התגלגלתי מכל המדרגות!! (למרות שיש לנו מעלית)
לא בכל יום רואים חיקוי כ"כ מושלם של טראמפ. לענ"ד חיקוי פשוט מושלם.
אוי..  אם רק היה תרגום של הדבר הזה 

(האמת קצת התלבטתי אם להביא את זה לכאן בגלל קצת וולגריות ומעט גסויות שיש שם אבל לשיפוטכם)

תהנו אמיגוס  

הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר

תוקן על ידי המיייחל ב- 30/03/2016 10:38:45

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2016 09:45 לינק ישיר 

תוצאת תמונה עבור טראמפ

טראמפ הודיע כי נענה בשלילה להזמנת שלדון אדלסון להשתתף בכנס של הקואליציה הרפובליקאית היהודית, גוף של בעלי הון יהודיים שתורמים לפוליטיקאים רפובליקאים, שייערך במלון "ונישן" של אדלסון בלאס-וגאס.  גם קייסיק לא יישתתף, אך קרוז הודיע שיופיע באירוע. טראמפ נאם בכנס קודם של הקואליציה, לפני כמה חודשים, ושומעיו לא אהבו אותו. הוא אמר אז: "יש לי ספק רציני האם שני הצדדים (בסכסוך הישראלי-פלסטיני) רוצים להצליח והספקות שלי גדולים במיוחד לגבי צד אחד (הוא לא נקב בשמו אבל המשפט הבא לא הותיר ספק במי מדובר). הרבה יהיה תלוי בישראל ובנכונותה לסגור עסקה, בנכונותה להקריב דברים מסוימים..."

עוד אמר באותו פורום: "אתם בוודאי לא תצביעו בעדי. אני לא רוצה את כספי התרומות שלכם. לא תרצו בי כי לא תוכלו לקנות אותי". הוא אף סירב להתחייב להעביר את שגרירות ארה"ב בישראל מתל-אביב לירושלים. בהזדמנות אחרת הוא הכריז שבדעתו להיות "נייטרלי" בסכסוך הישראלי - פלסטיני. טראמפ ניסה לתקן את ההצהרות האלה בנאומו בוועידת אייפ"ק, השדולה הפרו-ישראלית בוושינגטון, בשבוע שעבר, שחובר ע"י חתנו היהודי, ג'ארד קושנר.

אדלסון וכמה יהודים אחרים שחברים בקואליציה הרפובליקאית יהודית גילו פתיחות כלפי טראמפ, אך אחרים, ובכללם פול סינגר, מנהל קרן גידור ידועה, ואיל הנדל"ן מל סמבלר, אינם נמנים עם חסידיו. יהודים רבים התנערו מטראמפ בגלל הכרזתו על הניטרליות.

נראה לכם שהדבר הזה הולך להיות הנשיא הבא?!  
הרב הרי הבטיח שהנשיא הבא הולך להיות טוב מאוד למדינת ישראל
לאור דיבורים כאלה נראה שהוא הולך ומתרחק מהבית של לבן

תוקן על ידי המיייחל ב- 05/04/2016 09:46:49

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/4/2016 07:34 לינק ישיר 
אבסולוטלי אנבליוויבל...

משקיף בדאגה לעבר הבית הלבן ההולך ומתרחק לאחר תוצאות הבחירות הלילה בוויסקונסין

העלאת תמונות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2016 20:38 לינק ישיר 

אני נמנע מלהתערב בבחירות בארה"ב, אך אני מחזק דברי המייחל בנוגע לכך שכנראה דונאלד טראמפ הוא זה שיבחר בידי בורא עולם ומלאכים יכנסו לתוכו והוא יפעל בשביל היהודים שפה ונגד היהודים ששם, כדי שיעלו כולם לחיות עם היהודים שפה. אני לוקח את העניין כעירבון מוגבל, אך חושיו של המייחל לא מטעים אותו וניתן לומר שקלע בול בעניין זהות הנשיא שיבחר. בלי קשר לטראמפ או לקרוז או למועמד אחר, אני בכל אופן שם מבטחי בבורא עולם שישים את האיש המתאים. 

תוקן על ידי אלירן_91 ב- 10/05/2016 20:47:01

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > הבחירות בארה"ב - ברוך הבא גוג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 20 21 22 סך הכל 22 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.