בית פורומים הנה ימים באים

חזיונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/5/2009 08:02 לינק ישיר 

חלום לא טוב צריך לעשות הטבת חלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2009 10:06 לינק ישיר 

הנה תשובה ממנהלת פורום חלומות בנענע:

רבים חושבים שחלומות על נפילת שיניים מבשרים רעות, אך לא כך הדבר.
שכיחותם של חלומות בהם מופיעות פגיעות שיניים גבוהה מאד.
המוח שלנו מסוגל לעיתים לשלוח לנו מסרים סמויים ולכן
אם חלמת על שן שנופלת, פגומה, כואבת, מתפוררת או נשברת ראשית מומלץ לבדוק
אם לא קיימת בעיה בריאותית (בשיניים או בחלל הפה) הדורשת טיפול.
אם השן תקינה החלום יכול להעיד על מספר דברים :

השיניים הם חלק מגופנו הנחשף לעיני כל, פגיעתן בחלום מתקשרת להופעה חיצונית
ודימוי עצמי של החולם. בהקשר הזה החלום יכול להעיד על דימוי עצמי שנפגע מסיבה כלשהי
או על חוסר ביטחון עצמי.

חשיפת שיניים ידועה כביטוי לכעס ותוקפנות (בעיקר אצל בע''ח)
ועל כן בחלום יכולה להיתפס כסמל לאלימות.

השיניים חיוניות לפעולת הדיבור ומאפשרות לנו את כושר הביטוי.
פגיעתן בחלום יכולה להעיד על קשיי התבטאות, על קושי בקבלת החלטות
או על תחושת חוסר אונים ה''משתקת'' אותנו.

לכולנו מוכרת התופעה של נפילת שיני החלב וצמיחתן של שיניים חדשות ''קבועות'' במקומן,
חלום על נפילת שיניים יכול לסמל תהליך של התבגרות והתחדשות,
תהליך שבו ''נפטרנו'' ממשהו ישן ובמקומו קיבלנו משהו חדש, טוב יותר.

http://forums.nana10.co.il/Forum/?pid=48&ForumID=2018

הנה תשובה אחרת:

שלום אני בן 25, עובד במשרד מכובד, ובעל בת זוג זמן רב עם הפנים לנישואין בעתיד.
בחלום הרגשתי ששן נופלת / נושרת, ובדקתי ונפלה באמת ופתאום הרגשתי ביד שלי את כל השיניים (כולם נשרו לי בעצם - ראיתי ביד שלי בחלום את השיניים חלקם מאחורה כולל צורתם).
בעבר נדמה לי שאמרו לי שנפילת שן זה אסון.
מה פשר החלום? תודה

ולקראת הנישואים שלך כנראה שהחרדה נובעת מכך שאתה חושש לאבד את החופש שלך, את המאצואיזם שלך וכאלה דברים.. את האפשרות להיות עם אחרות.. כי השיניים הם סימבול ל"טעם החיים", וכשהן נושרות בחלום זה אומר שאתה חושש שלא תוכל יותר להינות מהחיים..

תנשום עמוק.. תחשוב חיובי על הנישואים ותאפשר לנפשך להבין שהיא קצת נבהלה.. אבל הכול בסדר.. גם בחורים נשואים יכולים להינות מטעם החיים.. בדרכים אחרות מרווקים.. כמובן!!!

http://www.ifeel.co.il/pages/search/1036?page=447

תשובה נוספת:

שלום

אשמח לדעת מה משמעות חלום על שיניים נופלות אותן אני אוחזת ביידי ?

תודה על הסיוע

*-- Signature *

דורי שלום

שיניים קשורות לאחיזה שלנו בחיים הם החלק הלועס את המזון ומעביר אותו הלאה במערכת העיכול. חלום כזה מצביע על אובדן השליטה שלך בחייך הפחד לאבד את השליטה. הרבה דברים קורים בעת ובעונה אחת. החלום מצביע על קשיי חיים . מה קורה אחרי שאת מחזיקה את השיניים ביד? מהי תחושתייך לאבדן השיניים? האם את חושבת לתקן? אלו פרטים חשובים בכדי להבין את מסר החלום כיצד את מתמודדת עם קשיים. זהו אינו חלום קל וגם המסר שלו אינו חיובי במיוחד אך ניתן לעשות תיקון חלום ואי לכך לתקן את ההשפעה שלו על המציאות. אם תרצי צרי עמי קשר

0503245662

חזקי ואמצי

טל
http://www.reiki-portal.com/forum/forum_posts.asp?toggleaction=hide&togglebox=TopRecentPosts&TID=306

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2009 13:51 לינק ישיר 

לחובב אלף פרשנים כמו אלה שהבאת מנענע לא ילמדו אותנו לפרש את החלומות אחרת ממה שחז"ל לימדו אותנו. נכון חז"ל אמרו שחלומות הולכים אחר הפה, אבל יש תנאים להבנתם ולפרשנותם. לא תמיד החלומות הם כמו שאנו מקירים מהמציאות, כמו שבכי בחלום מראה על שמחה, ואדם שנפטר בחלום מראה על אריכות ימים וכו'. אנו לא מפרשים את החלומות לפי איזה "מאסטר ברייקי", יש לנו תורת אמת...

דרך אגב אם כבר מדברים שיטת הרייקי באה ממקור טמא, ומשתמשת בסמלים של עבודה זרה, לכן אדם ירא שמים יתרחק ולא יתעסק בשיטה הזו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/5/2009 13:56 לינק ישיר 

אם אתה חושב שהודעתי היא עכו"ם אז תמחק אותה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2009 14:07 לינק ישיר 

אדרבה שאנשים יראו איזה שטויות מוכרים להם כל המרכזי "מיסטיקה" למיניהם, וכל מיני מילים יפות, שאין בהם ממש.
לגבי הרייקי, רק אמרתי כמזהיר מפני השיטה הזו, לא התכוונתי אליך כלל ח"ו.
כל טוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2009 00:07 לינק ישיר 

בקשר לשיניים נופלות
נכון שחז"ל אומרים שזה דבר רע, אבל הם הסתייגו ואמרו שאם בן אדם הרהר בזה במשך היום אז החלום נובע רק מ"הרהורי לבו".
 ובאמת ספציפית בקשר לחלום על השיניים, אז נפלה לי הלבשה בשן לא מזמן וזה די הדאיג אותי, ובאמת  חלמתי כבר כמה פעמים שנופלות לי השיניים. החלומות האלו תמיד באו לי אחרי שהרהרתי בזה במשך היום ולכן באמת לא התייחסתי זה יותר מדי ולא ייחסתי לזה שום משמעות, חוץ מ"חלומות שווא ידברו" כמו שקבעו בנוגע לזה(ספציפית) חז"ל.
רק במקרה שבן אדם באמת לא הרהר בזה במשך היום ולא הייתה לו באמת שום דאגה כלשהי בקשר (בענייננו) לשיניים (אפילו לדוגמה, שהשיניים שלו צהובות מדי), רק אז הוא באמת צריך לעשות הטבת חלום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > חזיונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext