חג אורים שמח,
איני אדם שאוהב צביעות ולדבר מאחורי הגב ולכן אגיב להודעה הנ"ל:
אני כתבתי את המכתב בפרטי למשקיף אך כוונתי היתה רק על מנת לשתף מישהו בתחושתי שהיתה מאד קשה לאור הדברים הנ"ל ובצדק אך ביקשתי בפירוש שהודעה זו תישאר בינינו ולא תפורסם(מכיוון שאיני מעוניין בהפצת לשון הרע על אף אדם מישראל):
לפני מ"ס חודשים חיפשתי אתרים שקשורים לגאולה וגיליתי את האתר הזה שגם הומלץ לי ע"י חבר ,מתוך רצון עז לידע נוסף ומקורות בנושא התעדכנתי מידי ערב.
לאחר מ"ס חודשים התחברתי לאתר(איני אדם שאוהב להתחבר לאתריםבאינטרנט)
מעולם לא הרגשתי שאני אהוד כ"כ בפורום של המייחל,ברוב הפעמים שהייתי שולח הודעה או שלא היתה תגובה או שהמייחל פשוט הגיב שאני מדבר מתוך רגש ולא מתוך למידת התורה.
נכון, אני אדם מתחזק, לא נולדתי דתי, ואני משתדל, אך אין זה אומר שאני חש פחות ממנו את הגאולה,אדרבא, הגעתי ממקום שבו לא כ"כ מעננין נושא הגאולה ואני ע"פ תחושות הלב התחברתי לכך.
אני מאמין שבורא עולם אוהב את הפשוטים והענוים ולאו דווקא המפולפלים בתורה אם אינם מכבדים את הבריות (ואני לא מתכוון חלילה למישהו מסוים אלא באופן כללי).
מכל מקום כפי שכתב המשקיף זו היתה תגובתו של המייחל להודעה ששלחתי חג חנוכה שמח לכל משתתפי הפורום.
נפגעתי עד עמקי נשמתי מהאמירה: פורום זה לא נועד למתחזקים וחוזרים בתשובה!
ואני רוצה לומר שני דברים לסיכום:
ראשית, אין לי חלילה שום דבר אישי נגדו, אני חושב שהוא מאד מייחל לגאולה והוא אדם נפלא ובקיא בתורה ובגמרא.
אהבתי מאד להשתתף בפורום שלו שסה"כ כוונתו לשם שמים לחיזוק וזיכוי הרבים.
לא כועס חלילה ומקווה שהוא לא כועס(אני לא רציתי לפרסם)
אני חושב שזכותו,באתר שלו, להנהיג את דעותיו ואני מבין לחלוטין.
אין לי אפשרות לתקשר עימו, ביקשתי להחסם, ולכן מקווה שאתרו ימשיך לזכות את הרבים עד לגאולה השלימה.
הדבר השני ואני אומר אותו לכולנו:
חברים, מטרת כל הפורומים הללו לקרב אותנו לאבינו שבשמים ולחזקינו לקראת הגאולה.
אך נראה כאילו שכחנו כי אנחנו מתעסקים "בלהשמיץ"זה את זה ולכן אני פונה לכולם ואומר:
בורא עולם לא אוהב מחלוקות, שינאת חינם ולשון הרע ורכילות, זה יותר גרוע מהכל.
וגם אם נתעסק כל היום בגאולה אך נהיה האחד נגד ריעיהו לא עשינו כלום.
זה מה שיצר הרע רוצה להשיג: מהחילונים הוא משיג שהם ימשיכו בשלהם, ובנו, הוא מצליח כי הוא גורם להתרכזות בדברים בטלים ובשנאת חינם.
האם כך אנחנו רוצים לקבל פני משיח?!
בואו נתרכז בעיקר- בהכנה לקבלת המשיח, בזעקות למשיח ולגאולה השלימה, נרבה באהבת חינם, נחזק זה את זה,נמחול זה לזה ונרבה זכויות לפני שיהיה מאוחר.
כל טוב וגאולה ברחמים,
תוקן על ידי מצפה2 ב- 24/12/2008 19:43:05
 |
|
|