בית פורומים הנה ימים באים

אזעקה בירושלים!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/1/2009 14:01 לינק ישיר 
אזעקה בירושלים!!!

בחדשות של שעה 13.00 הודיעו על אזעקה בירושלים ובבית שמש עדיין לא יודעים מה הסיבה לאזעקה נקווה שזה רק בדיקת צופרים
ואולי יש התרעות מודיעיניות לכן בדקו צופרים ה' ישמור

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2009 14:41 לינק ישיר 
תקלה

בס"ד!
היתה תקלה.
היום שמעתי ממישהו שעובד איתי ששמע מצדיק שהשנה יפלו בירושלים טילים.
גם היה בחדשות אתמול שרחל אימנו נתגלתה לקבוצת חיילים שרצו להיכנס לתך אחד מהבתים והזהירה אותם שכל שלושת הבתים ממולכדים וגם שמעתי שבזוהר יש שלושה סימנים לפני הגאולה שאחד מהם התגלות רחל אמנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2009 14:47 לינק ישיר 

אני קצת קשה לי לקבל את ההסברים על תקלה מעניין מאוד תקלה בירושלים וגם בבית שמש וגם ביבנה נו... כל כך הרבה תקלות.
אולי יש מידע מודיעני  ובודקים את הצופרים אבל כדי להרגיע את הציבור אומרים תקלה אבל כל מי שיש עיניים בראשו ושכל במצחו מבין שיש דברים בגו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2009 15:03 לינק ישיר 

לפי מה שהבנתי מרוטר זה שנחטף ילד בן 8 על ידי בני מיעוטין לפי עדי ראייה

ויש מחסומים בכל העיר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2009 15:15 לינק ישיר 

הערכות בשבכ שכנראה יש לפלסטנים בבית לחם ורמאלה טילי קסאם.זה לא סוד שראשי הבירה מתכוננים כבר שבוע לתרחיש כזה..עם צהל יכנס לשלב ג
חדשות 24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2009 23:50 לינק ישיר 

הסיפור הזה של רחל אימנו אמיתי?

מישהו יכול להרחיב פרטים? למה לא פירסמו את זה?

נשמע מוזר................

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2009 09:27 לינק ישיר 

זה היה אפילו בשתי תחנות רדיו:

http://www.ayalla.net/modules.php?name=News&*article&sid=136

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2009 10:51 לינק ישיר 

אני שמעתי שיעור מרב שסיפר שבשבת שעברה היה חייל בישיבה שלו שסיפר על זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2009 17:38 לינק ישיר 

aaron1980 כתב:

הסיפור הזה של רחל אימנו אמיתי?

מישהו יכול להרחיב פרטים? למה לא פירסמו את זה?

נשמע מוזר................

בס"ד!
שמעתי היום שהרב דוד אבוחצירא שליט"א דיבר על זה אז אולי המשקיף יכול לעזור בעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2009 23:04 לינק ישיר 

צריך לשאול איזה ירושלמי שאולי היה בברית של הנכד של הרב אולי שם הרב דיבר על זה מי שרוצה ב HNN יש תמונות מרהיבות עין מהברית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2009 12:53 לינק ישיר 

רחל אמנו שומרת על בני'ה
מפקד באחד הגדודים בעזה עמדו להכנס לבנין ופתאום קפצה אשה רעולת פנים ואמרה לחיילים תעופו הבניין ממולכד הגדוד המשיכו לבנין ושוב קפצה להם ואמרה להם בעברית אל תכנסו הבניין ממולכד המפקד התעשת ושל אותה מאיפה את יודעת עברית?אז היא אמרה להם שהיא רחל אמנו ע''ה ונשלחה משמיים לעזור לחיילי ם וזה בזכות התהילים שעם ישראל קורא להצלחתם.מ ד ה ים!המ''פ סיפר זאת לרב מזוז מבני ברק

והסיפור מפי חייל נוסף באתר אחר:
לפני כמה דקות אני משוחחת עם אסתי חברתנו לקהילה הבן של השכנה שלה חזר מעזה למנוחה של כמה שעות ומה הוא מספר:קבוצת חיילים מתקרבת לבית שהם צריכים להיכנס פונה אליהם מישהי עם רעלה על פניה אומרת להם קחו כמה צעדים אחורה מסוכן כאן...לקחו החיילים את רגליהם אחורה ולאחר מס' שניות הבית מתפוצץ לנגד עיניהם...המומים ממשיכים את דרכם לאיזה מסגד אותה אישה נמצאת מחוץ למסגד אומרת להם תזהו אני מפחדת עליכם אל תכנסו הם שומעים לה בשנית ולא נכנסים ...ומה קורה?שוב נס מול עיניהם...מתקרבים לבית שלישי ושוב אותה אישה נמצאת שם מחוץ לבית הפעם הם שואלים אותה למה היא באה לעזרתם ומי היא בדיוק...
היא עונה להם:"אני רחל אימנו" נשלחתי להשגיח עליכם....מבין החיילים יש חיילים אשר לא מאמינים כלל בדת ממש היו בהלם דמעות זלגו מעיניהם הוא מספר לאימו על הנעשה ובוכה...חברי הקהילה היקרה...אני מקווה שלאורך כל הדרך יהיה מי שישמור על חיילינו והניסים ימשיכו לקרות...אותי אישית ריגש הסיפור...הייתי חייבת להביא את זה לכאן כדי שתשמעו משהו חי ואמיתי מהנעשה שם...

המקור חדשות וואלה
http://news.walla.co.il/?w=/22/1417375&tb=/i/15548622

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2009 12:58 לינק ישיר 

המקור זה לא חדשות וואלה, אלא טוקבק בוואלה...
אני אשמח אם השמועה הזו תתברר כנכונה, זה אכן מחזק מאד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2009 13:58 לינק ישיר 

גם עיתון 'השבוע' בירושלים דיווח על הסיפור עם רחל אימנו.
[גם יש את זה באתר www.ayalla.net.il , יש קישור ישיר באשכול "מלחמת הדרום"]
רק שהם הוסיפו בסוף: בין אם הסיפור אמיתי ובין אם לא, אבל הוא עורר הדים נרחבים בכל הארץ.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > אזעקה בירושלים!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext