בית פורומים עצור כאן חושבים

קרוסלות במקוואות נשים: שערוריה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/1/2009 16:45 לינק ישיר 

בעלבעמיו,

כל פעם שאשתך הלכה למקוה, אתה קבלת שרות זה מן המדינה, ותרשה לי להגיד לך, לא בחינם, אלא בסבסוד. אני לא יודעת אם אתה מודע לכך ששילמת על כל פעם 25 ש"ח. ולולי שירות זה שהמדינה מעניקה לתושביה, היית נאלץ לממן לעצמך את השירות הזה טבין ותקילין. מכיון שהשיג מי שהשיג את הסבסוד הזה למי שצורך מוצר זה, עלינו להודות על כך, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2009 17:21 לינק ישיר 

אין לי בעיה עם כך, יש לי בעיה עם התביעה לסיבסוד מלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2009 19:03 לינק ישיר 

אין סבסוד מלא. תנוח דעתך. משלמים בכניסה. כולללללללללןןןןןןןן משלמות בכניסה. אפילו קרוסלות רוצים להתקין. מה הבעיה בדיוק?

ואם יהיה סבסוד מלא, מה יש? למה סבסוד מלא של דברים אחרים ולא סבסוד מלא של צרכי דת? כי לך אין צורך במצרך זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2009 23:15 לינק ישיר 

לעוף
אני באמת לא כל כך יודע על אילו שרותים יש סיסבסוד מלא, אפילו תרופות שבסל חייבים לשלם ,

את דואגת לסיבסוד שמקבלים משקיעים?, הם מקבלים את הסיבסוד כי למדינה זה כדאי- הם יוצרים מקומות תעסוקה,

אחרת אלפי אנשים יקבלו  השלמת הכנסה ומשכורת מהביטוח הלאומי -דמי אבטלה,

מבלי לדבר כבר, על  ההשפעה המורלית לישובים מוכי אבטלה,- ומעשית המדינה מקבלת חזרה מהר מאד את הסיבסוד

, א. כאמור בחיסכון דמי האבטלה   ב. בניכויים שהמעסיק המשקיע ינכה את המס והביטוח הלאמי במשכורות העובדים,,

זה כדא מאד מאד למדינה, הלואי וירבו משקיעים,  שמסבסדים אותם, הבעיה שבמדינות אחרות הסיבסוד הרבה יות טוב למשקעיים הפוטנציאלים, ולכן הם מעדיפים להשקיע שם וחבל. משקיעים בחינוך- זה העתיד של המדינה, משקעיים בחינוך, וכך בבריאות וכד'

את עקרת בית ומנהלת משק בית מתוך הכנסות שיש לך, ולמרות רצונך, ומחשבתך על חיונית של דבר מסוים, אם אין כסף לא תקני או תשתמשי בשרות הזה,

כך בדיוק צריכה להתנהל גם משק של מדינה, אם הפרט יבזבז יותר מ הכנסות, מהר מאד יהיה גורלו רע, ובדיוק כך גם למדינה.

מודה ועוזב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2009 07:05 לינק ישיר 

לעוף

<"כולללללללללןןןןןןןן משלמות בכניסה. אפילו קרוסלות רוצים להתקין. מה הבעיה בדיוק?">

אם כדברייך שכולן משלמות, אז למה המנהלים זועמים: "מי שאין לה כסף לא תוכל להיכנס"?

האם לא יותר הגיוני לומר:

א.  שלא כולן שילמו.

ב.  שכולן שילמו אלא שהכסף לא היה מגיע לאן שהיה מיועד להגיע?

אולי את יודעת מהי בעיית הצניעות שמעוררות הקרוסלות?

תוקן על ידי נישטאיך ב- 19/01/2009 7:07:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2009 23:42 לינק ישיר 

לגבי בעיית הצניעות - אולי הכוונה שהתקנת הקרוסלות היא צעד ראשון בדרך להפעלת מקוואות בלי בלניות כלל (כמו שקרה במקווה הגברים בעיר מגוריי - אחרי שהתקינו קרוסלות, הבלן הפסיק לבוא, כי כבר אין צורך לגבות כסף).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/1/2009 02:36 לינק ישיר 

אראל

הצעד השלישי יהיה שיסגרו את מקוואות המים ויתקינו מכונות ל"ניקוי יבש" מופעלות ע"י אסימונים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > קרוסלות במקוואות נשים: שערוריה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.