בס"ד
ההחלפה סרטו של קלינט איסטוויד למול השואה ורצח מליון הילדים.!!
ראינו אמנם בסרט הנ"ל הכיצד בן אדם שפל רוצח להנאתו כעשרים
ילדים קטנים.כלנו הזדעזנו מה עוד שהסרט מבוסס על סיפור אמיתי שקרה במציאות.
אך מה כל אלו למול הטרגדיה הנוראה של העם היהודי שאיבד בשואה
כמליון ילדים קטנים שנרצחו במיתות אכזריות ביותר אכן הדמיון מתקשה לתפוס את עומק הזוועה.וכי מה חשבתם ששרהלה מפולין
פחות יקרה מולטר קולינס ואולי העלתם על דעתכם שהאמא של חנלה הקטנה פחות מצטערת על אבדן ביתה מגברת קריסטין קולינס בלוס אנגלוס.
זה כנראה גורלו של עם השם לסבול מכל סטייה מדרך אבותיו.
ואני אומר עם השם מתוך שברור לי לחלוטין שרק עם שסבל כמו עם ישראל יכול להיות עם השם.רק עם שהתנסה ברדיפות ובפוגרומים מידי הגויים יש בידו לשמש דוגמה ומופת לשאר העמים.
והנה לפלא היה הדבר הכיצד לאחר השואה במהירות מפליאה
משתקם עם ישראל ומקבץ נדחיו מארבע כנפות הארץ.בונה את מולדתו
והעם המבוזה והמושמץ מכל העמים הופך להיות שם נרדף להצלחה.
הצלחה בחקלאות הצלחה בהקמת צ.ה.ל ובניין כל ארצנו..
ובכל זאת אתם הנוצרים ממשיכים להדבק באותו רשע מחוצף נביא השקר שלכם ימח שמו וזכרו שהבטיח לכם שעם ישראל לא יחזור לעולם לארצו.
הרי האמת טחה לפניכם לשווא תפשו תירוצים,לחינם תתורו אחרי דמיונות שווא, הנה האמת המרה בוערת לנגד עיניכם.
תבינו רבותי !!מעמד הר סיני שנחקק לפני שש מאות אלף עדים נאמנים נכרת ביניננו לבין מלך מלכי המלכים הק.ב.ה לפני אלפי שנים.
זוהי ברית שלא יכולה להיות מופרת כלל ולכן אני מציע לכם עצה ידידותית.תדבקו בתורה הקדושה במה שאתם יכולים,דהיינו הק.ב.ה
קבע לגויים בני הנכר את שבע מצוות בני נח.ואני אומר לכם את הדברים דוקא כבן לאבא נכרי מאנגליה ולאמא יהודייה מפולין.
אנא אל תהססו לעזוב פעם ולתמיד את דת השקר והזיוף היא היא הנצרות.שדבר טוב אחד לא צמח ממנה ולהלן שבע מצוות בני נח הכתובים בספר עם לעז בראשית א קס"ג קס"ד.
א.שלא לעבוד עבודה זרה
ב.איסור שפיכות דמים.
ג. אסור לבא על שש העריות "מצוין בספר עם לעז
ד. אסור גזל
ה. מינוי שופטים ושוטרים
ו. ברכת השם
ז. אסור אבר מן החי
"כל המצוות האלו מוזהרים בהן בני כל האומות ואם מקיימים אותם לשם מצוות השם נקראים חסידי אומות העולם וזוכים לגן עדן"
(ציטוט מדוייק מעם לעז).
נ.ב עם ישראל לא שאף מעולם להשתלט על עמים אחרים
זאת בניגוד גמור לצוררים שקמו לנו רק במאה האחרונה
אחד מגרמניה ואחד מרוסיה