בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

פגישה עם השכינה - היה או לא ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/4/2009 10:48 לינק ישיר 
פגישה עם השכינה - היה או לא ?

מוזמנים לקרוא את המכתב בלינק ולהתרשם בעצמכם .

http://www.dani18.com/index.php?show=PEREK107H

ובכן , קראתי ובהחלט התרגשתי מהדברים , אך יחד עם זאת מספר הערות ברשותכם :

1 .  נאמר שם שההתגלות הזאת היתה בסוכות תשס"ז , שנתיים וחצי עברו מאז !
      איפה הבנאדם היה עד היום ??

2 . מדובר על כמות חומר גדולה מאוד עם הרבה פרטים , איך יתכן שהוא זכר את
     כל הדרשה של השכינה ?

3 . למה הוא לא מזדהה ? למה לעשות את הפצת הסיפור תחת אנונימיות ?
     למה שלא ייחשף וייצא לכנסים והרצאות בכל הארץ ?
     הרי מדובר על מסר משמעותי וקריטי מאין כמוהו .

ולסיכום חשוב להדגיש נקודה אחת .

האם זה אכן קרה ?  לא יודע .   האם זה יכול לקרות ?   בהחלט שכן .

ולגופם של דברים , המסרים כשלעצמם ודאי נכונים , דיינו להסתכל על המילים המזעזעות האלה
ולהבין עד היכן הדברים מגיעים , דברים שאני בעצמי אמרתי כאן בפורום
מבלי להיות אוטיסט או בעל פרוטקציות רוחניות מיוחדות .

וכל זה רק חלק ממה שהיא סיפרה לי על צערה. האמא הגדולה של כולנו. השכינה הקדושה הדגישה שזה אנחנו החרדים שעושים לה את הצער הגדול ביותר, יותר מכולם!!!!

על כך נאמר בתהלים : אֲלַמְּדָה פשְׁעִים דְּרָכֶיךָ וְחַטָּאִים אֵלֶיךָ יָשׁוּבוּ 

פושעים הם העושים במזיד - החרדים .  חוטאים הם השוגגים - כל השאר .

כאשר הפושעים המזידים שהם הקטר ישובו בתשובה כל שאר קרונות הרכבת השוגגים
מאליהם ישובו בתשובה , וחטאים אליך ישובו מעצמם .

אם רואים אנו שהיהודים וכל העולם כולו רק הולך ומתדרדר סימן שהקטר איבד
את הדרך . . .

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/8/2009 18:22 לינק ישיר 

ציטוט
"התאוששתי ושאלתי אותה, "אמא, מה כה קשה עליך דווקא היום - הלילה. קומי תראי את בניך ובנותייך חוגגים את חג הסוכות כפי שכתוב לנו בתורה. בנו סוכות, קשטו אותם, בואי ותראי את בנייך רוקדים בשמחות בית השואבה, לבושים בבגדי חג. תשמחי אמא, תשמחי".

האמא של כולנו, 'השושנה תכלת', ענתה תשובה שנתנה לי להבין את צערה, ואמרה, " בני אהובי איך אני יכולה לשמוח? תסתכל בני ותראה מה שאני רואה. באלפי סוכות ישנם קישוטים שנוצרו ע"י עובדי ע"ז בסין במיוחד בשביל חג המולד של עובדי ע"ז הנוצרים, אותם נוצרים רוצחי בָני כבר מעל 1,500 שנים, ושבעבר הלא רחוק עדיין היו רוצחים אתכם בחג ההוא, ולכבוד "הקדוש" שלהם שמופקד על יום ההוא באגדות השקריות שלהם. קישוטים עם צורה שלו, איש שמן עם זקן לבן ובבגד אדום ולבן. בסוכות שלי, תלו צורה מהאגדות שלהם של אייל מושך מזחלת, ושורות של מנורות מהבהבות שנוצרו במיוחד בשביל לקשט עצי אשוח של אותו החג הטמא שלהם בסוכות שלי. איך אשמח מזה?! הלא בְני רבי יוסף קארו אסר להשתמש בנר שיצרו עבור ע"ז? זה לא משנה נר שעוה או נר חשמל, זה מצער אותי, זה אסור! וחוצפה וחסר דעת כל מי שמעיז ללעוג על המזכירים איסור זה!"

בעניין האיסור לקשט סוכה בקישוטי נוכרים.
נזכרתי במעשה שהיה לפני שנתיים בקריית אונו, בית כנסת בשלבי בניה סופיים הזמין משאית גדולה של חול לצורך ריצוף בית הכנסת, ההזמנה בוצעה והמשאית עשתה דרכה לכיוון קריית אונו סוכם שהתשלום ינתן במקום, הנהג הדרוזי מספר שהסתובב הרבה עם משאית הענק עד שמצא את המקום, כשהגיע ירד לפגוש את האנשים שהמתינו לו וכששמע מהם כי המבנה הוא בית כנסת סירב לקחת כל תשלום ואף נשבע שלא יקח למרות הפצרותיהם של הגבאים,הוא רוקן את החול והלך.
הגבאים לא ידעו את נפשם מרוב התרגשות והדבר היה לשיחת היום עד שהעיר להם מאן דהוא שישנה כאן בעיה, הם פנו לאב בית דין מפורסם ושאלו אותו כיצד לנהוג, תשובתו, להשתמש בחול  לריצוף המשטח החיצוני בכניסה לבית הכנסת, וכך עשו.     

תוקן על ידי - isratal - 14/08/2009 18:22:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2009 20:58 לינק ישיר 

תודה ישראטל .

סיפור חזק עם מסר משמעותי שאפילו גוי מבין מה זה חשיבות וקדושה של בית-כנסת יהודי !

ויפה הורה הרב , ע"מ שלא לתת לגויים חלק בקדושה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2009 18:57 לינק ישיר 

כשאדם מדבר עם הקב"ה יקח זאת ברצינות גמורה היות והקב"ה מתאווה לשמוע את בניו,וכמה מרגש לדעת שהקב"ה מאזין לכל מילה שלך...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > פגישה עם השכינה - היה או לא ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext