בית פורומים הנה ימים באים

15 שנה בלי רבי, החבדניקים הפכו לשחקני ספורט. בושה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/4/2009 22:22 לינק ישיר 

יש חב"דניקים ביחס לרחוב, שאם אתה לובש כובע וחליפה ואיזה ספר מאמרים אתה חב"דניק.
ויש חב"דניקים ביחס לאמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2009 22:33 לינק ישיר 

לשנירב ולדורש טוב ולכל החבדניקים, יהודי שהוא חבדניק לא עושה אותו יותר טוב מכל יהודי אחר, בכל קהילה, חסידות, ועדה בעם ישראל יש להם דברים טובים ודברים לא טובים.
גם החבדניקים יש להם יצר טוב ויצר הרע כמו כל אחד אחר, מלאכים יש רק בשמים...
וזה מה שקורא כשאין רועה לעדה, ומחכים שהרבי ירד להם מהשמים.
ואני מחזק את דברי המשקיף פה זה לא פורום של חב"ד ולא נשכנע אף אחד פה להיות חב"דניק.
קיבלתם שני אשכולות למאמרים ודברי תורה של אדמו"רי חב"ד וזה מספיק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2009 23:24 לינק ישיר 

ניפנאפ אני מסכים איתך, איך הוצאת מדברי שכל החבדניקים מלאכים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2009 23:27 לינק ישיר 

על פניו נראה כך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2009 12:42 לינק ישיר 

יצר אמנם יש, השאלה אם הרצון שלו ממומש.
אני אישית חושב שלחב"דניק (אני מדגיש - אמיתי! שמקיים ממש את כל רצון הרבי) הרצון של היצר כמעט לא ממומש אם בכלל. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2009 15:24 לינק ישיר 

שניארב, אם ככה זה החב"דניקים האמיתיים [ואני מבין שזה גם כולל אותך], הלואי שכל עם ישראל יהיו כאלה חב"דניקים!!..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/4/2009 15:40 לינק ישיר 

כן דמיונות אתה יודע איפה יש יוסף
כל חבדניק חושב שהוא חבדניק אמיתי
אייי מה נאמר  הרבי עזב אותנו ואני מדגיש אותנו כי הוא היה אדם כללי שדאג לכלל ישראל כמובן בדרכו שלו
אבל כל עם ישראל הפסיד מפטירתו לא רק החבדניקים רק שאצלם זה קצת יותר קשה
כך זה עם בלי רועה
לצערי היום בדורנו גם אין רועה שמקובל על כולם
כל תלמיד חושב שהרבי שלו הוא משה שבדור
מצער..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2009 22:33 לינק ישיר 

ראיתי בפורום אברכים ברוטר הודעה של אחד הניקים הנקרא הצדיק
והנה הם דבריו

חב''ד מזווית ראיה אובייקטיבית של ליטאי  

אני חד משמעית נגד המשיחיסטים,אבל לא כל מה שקשור לחב"ד צריך לפסול.יש אצלם גם הרבה דברים נפלאים שלא תמצאו אותם אצל אחרים.צריך להסתכל על הטוב והיפה שיש.מותר להעיר ולהסתייג אבל עם פחות סממני ובטויי שנאה.
בנוסף הייתי ממליץ לעיין בעלון "שיחת השבוע"תמצאו בו דברים נפלאים באהבת התורה,העם והארץ ואף לא שמץ למשיחיזם.
אני מכיר יהודים ,גם ליטאים,שנקלעים למקומות נידחים בעולם לרגל עסקיהם וכתובת הכשרה היחידה הם חב"ד.אני אישית נחלצתי לעזרתו של חולה סרטן שהיה זקוק להרבה תרופות שאינן בסל ודווקא חב"ד בניו יורק תרמו התרופות שהוטסו ארצה במשך שנה ומחצה ,בסכום של מאות אלפי שקלים וללא כל תמורה כספיתֿ.
חב"ד גם סייעו לאישפוז בניו יורק לישראלית שחלתה במחלה נדירה ואני נתבקשתי לעזור.זה עלה חמישים אלף דולר ובהשתדלותי ,הם וידידיהם ממנו זאת.אני לא ליטאי שרוף...אבל בהחלט משתייך לזרם הזה והם ידעו זאת ועזרו.יש לי עוד אינספור דוגמאות.
לא צריך להסכים עם כל הליכות חב"ד כשם שלא צריכים להסכים עם התנהגותם של רבים אחרים שאינם משתייכים לחב"ד ותאמינו שיש הרבה מה לתקן אצל כולנו,אבל קצת פחות שנאה,תביא את הגאולה במהרה
http://rotter.name/kolot/prime/20591.shtml

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2009 18:41 לינק ישיר 

הלוואי שכל הליטאים היו באמת בדעה אחת כמוהו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > 15 שנה בלי רבי, החבדניקים הפכו לשחקני ספורט. בושה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.