|
|
| נשלח ב-22/4/2015 16:40 |
|
| |
אני אנסה להעביר את מה שהרב אמר בשיעורים במנחה וגם הסביר לי אישית בשיחות שלי עם הרב בימי שישי . ההמלכה עלולה להיות כל רגע גם כשלא כולם חזרו בתשובה , ואז יתחיל תהליך ההסתגלות של העולם למעבר מהחומר לרוח , וזה יהיה במעגלים , כמו שהרב אמר שיהיו מעגלים , הרב גם זרק את המפר 20 מעגלים , כלומר עם ישראל יכנס לאט לאט לתוך המעגלים של מלך המשיח , נכון שהרע יעלם מיד , אבל אנשים יתנהגו בצורה שרגילים בה ולאט ולאט יתנתקו מההרגלים , שאני מבין שזה תלוי במעגלים , ואיפה יהיה כל אחד , ובמהלך ההסתגלות יבנה בית המקדש מחומר , וכשעם ישראל יזדכך יותר ירד מהשמים בית המקדש הרוחני ויתלבש בחומרי והחומר של בית המקדש יהפך לחומר רוחני , וכך לאט לאט החומר יעלם . תחיית המתים יהיה בשלבים לא כולם יקומו בבת אחת , חיילי צה"ל יקומו בזמן שהאבות יקומו , ובד בבד עם הזדכות העולם יימשך המהלך עד שהעולם יזדכך , ואז תהיה הכתרתו של מלך המשיח בפהרסיה עם קולות וברקים . עד כאן בקיצור העניין , כמובן שזה מילים שכל אחד צריך להרחיב אותם בשכלו.
תוקן על ידי נמדשיר ב- 22/04/2015 16:41:49
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2015 17:31 |
|
| |
תודה על ההסבר אך לא מספיק ברור לצערי מבחינתי כל זמן שמשיח אינו פועל בפרהסיא מול כל העולם אין המלכה. כי במה נחשבת המלכתו אם הכל ממשיך כרגיל
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2015 17:42 |
|
| |
אני אסביר טקס ההמלכה יהיה בסתר, והפעולות של המשיח יהיו בגלוי. לעומת טקס ההכתרה שיהיה בגילוי גדול. ההמלכה זה כמו אירוסין שעושים בחוג המשפחה וההכתרה זה כמו נישואין שעושים למוזמנים רבים (לשון הרב) בזמן ההמלכה יעלם הרע ויחיו לנצח, אבל עד שאנשים יקלטו זאת זה ייקח זמן.
דבר נוסף אמרתי בסוף ההודעה שכל אחד צריך להבין זאת בשכלו (והכוונה שקשה להסביר זאת במילים, אלא כל אחד משיג זאת בצורה שלו)
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/04/2015 21:46:56
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2015 21:50 |
|
| |
הווו.. עכשיו קצת יותר ברור. תודה. רק לא הבנתי מדוע יקח זמן עד שאנשים יקלטו שאין יותר רע ומוות מה, כ"כ קשה לשים לב שאנשים מפסיקים למות? כ"כ קשה לגנבי חברא-קדישא לשים לב שהם פשטו רגל? לא הייתי מזלזל באינטילגנציה שלהם בטח לא כשהיא מבוססת על כ"כ הרבה מיליונים :))
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/04/2015 21:51:28
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2015 21:59 |
|
| |
יום עצמאות 67 שמח לכולכם ולכל בית ישראל!
כנגד מזמור ס"ז בתהלים ויהי רצון שבשנה זו יקויים בנו "אלהים יחננו ויברכנו ויאר פניו אלינו!"

|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2015 22:18 |
|
| |
זה לא ענין של קושי, איך שאני מבין זה שכח ההרגל יהיה חזק מאוד, וזה דומה לכף הקלע שקשה להתנתק מההרגלים, הכל יראו שזה גאולה, אבל לשנות הרגלים יהיה קשה, וזה בדיוק עניין המעגלים. זה עניין עמוק שאפשר לומר זאת במילים, וכל אחד יבין זאת לפי שכלו, המילים הללו הם בערך המילים של הרב.
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/04/2015 22:26:41
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2015 22:49 |
|
| |
אוקיי הבנו ת'קטע. בא נניח לזה בינתיים לטובת ענייני דיומא ומצוות היום כמו
תמונות ווידאו של מופע הזיקוקים אצלנו באשדוד כפי שנקלטה בעדשתו של עבדכם
מגג בנייני שזה אומר קומה 9. את הזיקוקים מסתירים מגדלי התאומים של העיר
אך לא לגמרי כך שעדיין אפשר ליהנות מהמראות ובטח ובטח מקולות הפיצוצים
האדירים שעלו בעוצמתם הרבה מפיצוצי הגראדים והכיפות ברזל בצוק איתן.

הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/04/2015 22:53:37
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2015 00:11 |
|
| |
אנקדוטה מתופאי מובטל (לא קראו לי להופיע...)
כמפורסם, השנה יום העצמאות הוקדם ביממה כדי שלא יחול ביום השישי, ומצד שני יום ט' באב [שחל בשבת] נדחה ליום ראשון. אלא ששמתי לב, ששני המועדים הללו נופלים בתאריך המקורי שלהם ביום שישי - מספר 6, וביום שבת - מספר 7, כמניין שנותיה של המדינה. לומר לך שבשנה של הקץ לא רק שהאבלות נדחית, אלא גם העצמאות [=גאולה] מוקדמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2015 00:13 |
|
| |
יהי רצון שנזכה לעצמאות כבר מחר אחרי ה"על האש".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2015 11:21 |
|
| |
גם היום לא אמרו תחנון, והרב הדגיש לי היום "חג שמח" ולאחר השיעור בפגישה עם הרב הרב הסביר לי למה הוא אמר חג שמח, והסיבה שזה יום הולדת של מדינת ישראל, וכך אנשים נוהגים לומר וזה היה בדיוק תשובה לספק שקונן בי האם לומר חג שמח או לא. כשעבדתי במקום של אנשים שחגגו את יום העצמאות, תמיד אמרתי חג שמח, אבל לא ידעתי האם באמת יש לומר חג שמח, והרב הדגיש לי זאת היום בבוקר.
תוקן על ידי המיייחל ב- 24/04/2015 12:56:20
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2015 12:54 |
|
| |
אשריך ר' דב היקר!
ותודה שזיכיתני לדעת שכיוונתי לדעת הרב! גמני לא אמרתי הבוקר לא תחנון ולא שום דבר אחר, כמו בימי ניסן. הבנתי זאת לבד מדבריו של אמיר באשכול ההוא. אפילו את ה-חג שמח יצא לי לומר לכמה אנשים! שוב תודה על הדברים.
|
|
|
|
|