| נשלח ב-5/5/2009 14:00 |
|
| |
>> הודעה חשובה למי שמעונין <<
בס"ד
לכבוד הצופים בפורום, חייל בית דוד הוירטואלים ישאלו אותכם בשמים איזה מעשים עשיתם בהקשר לגאולה. הרי באנו לעולם העשיה.
אני רוצה לעשות עכשיו סדרת ביקורים בבתי כנסת אני צריך מישהו שיצטרף אלי עדיף שידע לתקוע בשופר מי שמעונין שיצור איתי קשר.
פניה זו לא מיועדת לחיילי אינטרנט וירטואלים, אלא מיועדת למי שבאמת רוצה לצאת לשטח, כמו אברהם ועוד.. וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2009 14:04 |
|
| |
יכלת לשים את זה באשכול הודעה חשובה שכבר קיים
לא חייבים לפתוח אשכול אם יש אשכול שמדבר בעניין או בעניין קרוב
הפעם זה עובר פעם הבאה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2009 21:55 |
|
| |
ללכת לבתי כנסת ולצעוק משיח, ולתקוע בשופר לא יבא לך את הגאולה, אפילו אם אנשים יתעוררו משהו מזה. צריך לחזק את העם בתשובה ומעשים טובים ובשמירת המצוות. וכי מי שנמצא בבית הכנסת הוא שומר תורה ומצוות ? בכלל לא, יש הרבה שהם מסורתיים ובאים להשקיט את מצפונם. צריך לעורר אותם למודעות לגאולה כן, אבל בד בבד ביחד עם התחזקות בתורה ומצוות, ללא זה הגאולה תבוא בצורה לא נעימה בלשון המעטה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 23:22 |
|
| |
nipnap, אני איתך, אכן-כן, רק התורה, המצוות, המעשים הטובים והמידות הטובות יחישו לנו את הגאולה. אבל מה תעשה, דורש-טוב הולך על הקו שהובא פה באחד מהאשכולות החב"דים שצריך לצעוק "משיח נאו" ו[רק] על-ידי זה תבוא הגאולה.
תוקן על ידי לראש_יוסף ב- 06/05/2009 23:19:48
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 01:40 |
|
| |
לדורש טוב לפי איך שלי נראה אתה סוכן ומוציא לפועל של שיטת דיויד מקפייל (אם אייתי נכון), וכל השמות שיש לו. אנחנו לא באנו לפה להפחיד אנשים, ולהגיד להם שאם לא יצעקו משיח כל יום ויוציאו כספים על זה כמו שאותו דיויד הזה עשה ועושה, ומכריח על ידי הפחדות, אנשים לתת הרבה מכספם לשיגעון שלו. ואם לא אז הם לא יגאלו ושסופם יהיה מר, זה לא הדרך ולא לשם כך הפורום הזה קיים. הפורום הזה קיים להגביר מודעות בנושא הגאולה ולהביא לדיון כל מה שמתקשר לגאולה. תפסיק להביא לפה הפחדות ודברי תורה של המיסיונר הזה. מי שרוצה ילך ויראה דברים אלה בבלוג המיסיונרי שלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 08:52 |
|
| |
בס"ד
אחרי זה תשאלו למה היתה שואה, למה הרב לא אמר לי מה לעשות?
אפרופו הפחדות והכרחה, תראה שיחת הרבי לגבי ענין ההרעשה והבודדים שיעשו זאת, והרבי אמר שכל הדרכים כשרות להגיע למטרה הזאת, עובדה שיש גם סימנים רבים משמים בענין, תסתכלו על ההודעות האחרונות שלי כולל בפורומים אחרים ותראו..
שאו ברכה
בל"נ
הודעה אחרונה שלי בפורום
תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 07/05/2009 8:51:19
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 12:38 |
|
| |
זה כבר נהיה זאב זאב, בסוף כשנראה כותרת הודעה חשובה נתעלם. הגיע הזמן להקפיד על הכותרות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 14:20 |
|
| |
אני לא מסכים שלא תכתוב פה בפורום בכל אופן אתה מביא איתך איזה רוח רעננה רק שתקפיד לא להפחיד את החברים אל תשכח את הכללים והכל יהיה בסדר
תן חיוך הכל לטובה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 20:52 |
|
| |
שלום לך משקיף! אני מסכים לחזור אבל יש לי תנאי..... שיובא בעוד כמה שורות
לצורך גילוי נאות אני מודיע, אני לא מתכוון להפחיד אף אחד, אני עושה את שלי וחובתי, אפרופו פחד, ובכן פחד זה לא אמור להיות לאדם שבוטח בה' ומאמין בצורה מושלמת, כמו שצריך להיות בערב גאולה...
אבל מבחינתי שתתחיל המלחמה מחר, אני לא מפחד שיפול לי מעל הראש פצצת אטום אני יהיה רגוע, וכן אני מוגן.. היות אני לא מפחד מאף אדם בעולם חוץ מהקב"ה הויה' אהובי שלי "הבוטח בה' חסד יסובבנו" אפילו שהוא לא ראוי מצד מעשיו !!!
לא לשכוח "יפול מצידך אלף ורבבה מימינך אליך לא יגש" זה לא סתם משפט זה בקרוב יהיה המציאות כאן אצלינו, אז צריך להתרגל לא לסמוך או על מי שהולך נגד הויה' כי יום המשפט קרב..
ובכן עצה ממני הקטן, מי שרוצה להתקרב לה' ולאהוב אותו ולבטוח בו, באמת !! שיתחיל להקריב מעצמו וזמנו וכספו (שגם כך בקרוב יעלם) לטובת עשיית נחת רוח לה' בשני דברים: א: בתיקון הברית ושמירת המחשבה בצורה מושלמת. ב: הכי חשוב בעיקר בענין "משיח" וכן משיח = י' + שמח ז"א שהקב"ה שמח כשיבוא משיח..
וכן מי שעוסק בענין זה של איחוד ושידוך הויה' ב"ה עם שכינתו, ראיתי כתוב, שהוא נשפט בבי"ד הכי גבוה בשמים, בי"ד ששם נשפטים בין השאר מנהיגי הדור וכתוב שם שה' יתברך שמו, בכבודו ובעצמו מעיד ומסנגר לטובתו במשפט בשמיים, לא עי' סנגור שליח או מלאך ע"כ
------------
ובכן התנאי שלי לחזרה לפורום הוא כזה... אני שם כתבה על חוני המעגל..
ואני דורש מסקנות מהכתבה של 2 צופים בפורום, לאחמ"כ אני יחזור להפחדה מלאה!! סליחה להשתתפות מלאה!! במינימום הפחדות,
ביקשתי מי יודע כמה פעמים לא להביא לכאן הודעות מהאתר קולו של משיח
תוקן על ידי המשקיף ב- 07/05/2009 22:08:00
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 21:59 |
|
| |
איך האיש ההוא הוא הגורו שלך אם הוא משנה כל שנה את התאריך של שקיעת אמריקה כבר 10 שנים כשהנבואה שלו לא מתגשמת? אתה לא מרגיש מטופש? מי יודע כמה כסף אתה מוציא בשביל הגורו שלך, חבל עליך. וגם חבל שאתה מצפצף על המשקיף שביקש ממך לא להביא חומר מהאתר ההוא. יש לך מזל שהוא סבלני ורחום.
אולי אתה פוחד מהגורו שלך? הנה דוגמא למה שקורה כשמפסיקים לשלם:
http://www.m424.com/last_news_2b.htm
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 22:15 |
|
| |
קודם כל אמרתי לך מאה פעם לא להביא לפה כתבות והודעות של הפסיכי הזה קולו של משיח
בלי תנאים ובלי דאווינים אתה רוצה להמשיך לכתוב תכתוב אתה לא רוצה אל תכתוב מה אתה עושה לי פה טובה תלך...לאן שאתה רוצה כבר מצאת לך קן אצל שי ואל תשים לי קישורים לשם כי אני ימחק אותם
בקיצור רציתי להיות נחמד אבל אם אתה חושב שיש לך פה עסק עם פראייר אז טעית ביג טיים
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 22:22 |
|
| |
אגב בניסיוני בתחום הנחשים כשהם מריחים את המילה משיח הם ישר בועטים ותוקפים.. ותמיד יביאו את התרוצים הידועים והנדושים השחוקים עד דק, לעצם מהות הענין אין להם תשובה בדרך כלל!
האמת שפתאום נזכרתי שזה היה כבר מתי שהוא בהיסטוריה שהעם ענה בשתיקה על שאלה ,
"עד מתי אתם פוסחים על שני הסעיפים" ובקרוב אליהו הנביא יבוא יחד עם המשיח,
כך שזה לא דבר חדש... מה שהיה הוא שיהיה מאז ומעולם הדברים התנהלו תוך השמצות ורדיפת המתריעים בשער,
א"כ לפי מצב הדברים כרגע, אני חושב שיש כאלו שבאמת צריכים לפחד שאין להם מסכות גז לצערי....
תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 07/05/2009 22:20:19
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 22:26 |
|
| |
נסיעה טובה
|
|
|