| נשלח ב-8/7/2009 23:38 |
|
| |
בס"ד
ברגע שדברים נאמרים בשם צדיקים איזה שלא יהיה וחברכם לפורום נניח, מביא דבריהם, צריך לקחת כמה דברים בחשבון:
1. לדעתי צריך אמון בסיסי במביא הידיעה ונראה שחלק כאן צריכים להכיר מקרוב את ניפ
2. לדעתי במקרה הנ"ל נניח שהמקרה הוא הפחדה בלבד, אין נפסדים אלא אם מי ממקבלי התחזית שבחרו להעמיד במבחן הם סוג של סטריאוטיפים אוהבי ריגושים שמחפשים צדיקים בתנאי שדברים נראים למורא רוחם או שמיחסים נס והשגחה רק למה שרואים בעיניהם הגשמיות
3. לדעתי צריך לקחת בחשבון שיתכן מאוד שאותו צדיק לא מעונין להחשף, לכן לא רלוונטי ללחוץ למי מיוחסים הדברים, אני אישית כשיש מדברים בשם צדיק, ואמינותו של האדם, מביא הידיעה מולי הוא בגדר יראת שמים, אזי צריך לפחד בזילותא שיש על הדברים, צריך ללמוד אולי יותר לראות מה אמר מאשר מי אמר... ואתם יודעים מה גם בלי תחזית/השגה לא קשה לבר דעת להבין שהמצב הוא לפני מלחמה, לכן ההעמדה של הדברים במבחן המציאות היא ממש לגמרי לא לגיטימית הנס הגדול יהיה יותר אם מלחמה לא תקרה יותר מאשר אם תקרה!
4. חומר למחשבה: כשבאה הלבנה מול השם יתברך ואמרה לו "למה שני מלכים משתמשים בכתר אחד" אמר לה השם צודקת בתי לכי ומעטי את עצמך, לכאורה נראה שהלבנה חצופה בפני אדוניה נראית כמפקפקת בטבע שקבע השם בעולם.... החכם יבין לא כך אלא שמשום צניעותה שביטלה עצמה מול השם אמרה לו ריבונו של עולם מה אתה צריך אותי כשיש לך את החמה אני בטלה לידה!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2009 23:42 |
|
| |
והכי מצחיק בכל זה, שרוב האנשים שגולשים בפורומים האלה מחפשים בנרות כל פיסת מידע לגבי מה שהולך להיות, או מה המצב שלנו וכו'. וכאשר מוצאים ידיעה כזו בסוף מזלזלים בה. אני יודע שהמקור שלי הוא אמין, הדברים נאמרו לחזק את עם ישראל ולנסות לשנות משהו בכלים שיש לנו באינטרנט.
בשורות טובות לכל עם ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2009 00:03 |
|
| |
מי שמחפש השגות/ידיעות לעתיד מתוך תחביב וריגוש ואין בזה משום לחזק גדרי יראת שמים יכול לחפש את זה בסטרא אחרא, לא חסר כאלה, בלעם ומשה קיימים בכל דור. צריך לבחור אחרי מי הולכים ולמה. אבל שלא יבלבלו את השכל שאם תחזית לא קרתה אז יש אכזבה, או יציאת רוח מהטלפיים התחזיות הללו לא נתנו כדי להגדיל כבוד אדם אלא כדי להזהיר את העם ולהורות הדרך ילכו בה. וממה שאני זוכר אתה עשית הצהרת כוונות לא באת וזרקת כך וכך אמר אז נחיה נחכה ונראה... מי שרוצה לזלזל שיזלזל, אמנם המביא דברים בשם אומרם מביא גאולה לעולם, אך אם לא כך ? בטוח שהביא חורבן??!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2009 09:12 |
|
| |
תפקידו של האינטרנט
ב"ה
בהמשך להיתיחסותך לאינטרנט - הרי ברור שתפקידו ושיכלולו המהיר והזמין הוא הכנה לביאת משיח צידקינו
כדי לבשר לעם ישראל בראש ובראשונה - אבל הרי גם לעומות העולם יש תפקיד בזמן הזה ולכן יש צורך שגם הם יהיו שותפים
בהערת אגב - מעניין מדי פעם לעצור ולחשוב איך המצאות שונות שבחיי היום יום. נראות לנו טרוויליות ישתלבו בימות המשיח
ולכן גם יש חשיבות לחניונים בירושלים
צום מועיל לכולם (כך ראוי להגיד) ובשורות טובות
|
|
|
|
|