בית פורומים הנה ימים באים

שומו שמיים!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/5/2009 18:36 לינק ישיר 
שומו שמיים!!!

כולם שמעו על מה שקרה עם שלושת הבחורים שנתפסו ביפן

פרשת הסמים ביפן: 8 שנות מאסר לצעיר ישראלי

בסביבתו של י', שנעצר עם חבריו כשברשותם 90 אלף כדורי אקסטזי, מקווים שיוכל לרצות את העונש בישראל. שני הנאשמים האחרים ממשיכים לטעון: היינו בטוחים שאלו פריטי ארכיאולוגיה

גזר דין ראשון בפרשת הישראלים שהואשמו בהברחת סמים ליפן : בית המשפט ביפן גזר על י', אחד הצעירים שנעצרו לפני כשנה עם 90 אלף כדורי אקסטזי עונש של שמונה שנות מאסר וכן קנס בסך 40 אלף דולר. בסביבתו של הצעיר, שהיה קטין בעת ביצוע העבירה, מקווים כי יוכל לרצות את עונשו בארץ. באפריל אשתקד נעצרו שלושה ישראלים, צעירים חרדים, בשדה התעופה ביפן, כשבאמתחתם מזוודה ובה כמות האקסטזי הגדולה. עורכי הדין של העצורים טענו אז כי מדובר בתרגיל עוקץ תוך ניצול תמימותם של הצעירים שפותו בכסף - אך זה לא מנע את ההרשעה הנוכחית של י'. בפברואר האחרון נעצרו בישראל שני תושבי ירושלים, בחשד שהיו מעורבים אף הם במה שהוגדרה על ידי רשויות יפן "הברחת כמות תקדימית של סמים".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3710164,00.html

ועכשיו יש סיפור חדש עם שני בחורים שנתפסו באמריקה

לא לומדים לקח: בפעם השניה, 2 בחורי-ישיבה נעצרו אמש (ראשון) במדינת וירג'יניה בארה"ב, בגין החזקת סמים. מדובר בבחורים ליטאיים ממשפחות חשובות בירושלים ששהו אחרונה בחו"ל. על-פי הפרסום בקול-החרדי, אלה החליטו בצעד פזיז, לחצות את הגבול מקנדה לארה"ב בצורה פיראטית, כשהם עוברים באחת הייערות. במהלך דרכם, הם גילו שהם נכנסו בטעות למדינת וירג'יניה. מאבטח מקומי שראה את הבחורים מגיעים מהיער, הזעיק כוחות משטרה בחשד שהם מבריחים סמים. לאחר מרדף קצר, הם נעצרו ונלקחו לחקירה. חסיד חב"ד שנכנס לתמונה מסייע כעת לבחורים בדרכים שונות. מסתמן שמשפטם יתחיל בעוד מספר חודשים

http://www.col.org.il/show_news.rtx?artID=47230

תגידו לי מה קורה פה האם מדובר באנשים תמימים או באנשים שיודעים ואומרים יאללה לי זה לא יקרה אני יעבור ויעשה את זה

ממש משתומם פה לא יודע להחליט

תוקן על ידי המשקיף ב- 18/05/2009 18:41:30

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2009 20:09 לינק ישיר 

תשובה למשקיף: מדובר פשוט באנשים שנתפסו...אתה באמת מאמין שאלה המקרים היחידים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2009 20:26 לינק ישיר 

אה.. אתה אומר שמדובר במכת מדינה ויש יותר מקרים רק שלא נתפסים
משמע מדבריך שהם יודעים מה שהם סוחבים איתם
האם נכונה ההבנה שלי מדבריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2009 20:55 לינק ישיר 

לא קשור בהכרח לסמים אלא לעבירה על החוק, הם עשו זאת ביודעין לפחות במקרה של קנדה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > שומו שמיים!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext