| נשלח ב-21/6/2009 01:30 |
|
| |
אהה ! תמוז ! הושיעה נא !!
מוריי ורבותיי , אחים יקרים .
תמוז כבר כאן ואיתו רגע האמת .
עד כמה גורלי החודש הזה כתאריך בו אמורים להתחיל להתגשם האירועים עליהם דיברתי כה רבות תעיד נפשי בצערה הרב העובר עליה מעצם המחשבה שגם החודש הזה יעבור מבלי שקרו הדברים .
וכ"כ למה ?
משום שיוסיף דעת יוסיף מכאוב ואם לא עכשיו אימתי .
אפשר בעצם לתמצת הכל במילים קצרות ואכזריות .
אם החודש לא תֵּרָאֶה הפטרייה הגרעינית בקוריאה גם התגלות המשיח נדחית בכמה חודשים לפחות , ולא רק , אלא כ-ל האירועים עליהם דובר רבות באשכולות אחרים נדחים כולם בשנה אחת , וכל הגלות בעצם נמשכת שנה שלימה נוספת !
רק המחשבה ע"כ עוררה בי בחילה ה' ירחם .
משום שצריך לדעת שהתרחשותם של כל האירועים האלה אינה אקראית אלא יש לה מסגרת זמן מאוד מוגדרת בה היא מתרחשת .
מחד התגלות המשיח ( השניה שהיא העיקרית ) בתשרי או ניסן כמוזכר בזוהר ומאידך אירועי המלחמה בארץ ובעולם המוזכרים בתאריך קונקרטי או לכל הפחות מתוחמים במסגרת זמן מתחילתם ועד סופם מה שמאפשר למקם אותם בציר הזמן הכללי יותר לפני ואחרי התגלויות והעלמויות המשיח .
וכדי שהדברים ירקדו לפי החליל שלנו עליהם להתחיל לצאת לדרך במהלך החודש הזה .
אחרת . . .
אני עובר לאנטארקטיקה !
שם בטח לא תטרידו אותי .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2009 06:10 |
|
| |
אכן מידע שמצדיק כתיבתו ב1 וחצי בלילה.
"כי גם אם יתמהמה בוא יבוא.."
הסר דאגה מליבך חברנו המייחל.. אם בורא עולם יחליט שלא החודש הוא החודש, אלא שנה הבאה, בטוח שיש סיבות טובות לכך.
שבוע טוב, ורק בשורות טובות שיהיו לנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 09:04 |
|
| |
למקרה שהיה מישהו שלא הבין אדגיש נקודה אחת חשובה .
יש לעשות את האבחנה בין תסריט האירועים לנושא ה"זמן" .
פירוש :
גם אם אכן יתברר בסופו של דבר שהכל נדחה למועד מאוחר יותר
מאומה מתסריט האירועים ששירטטתי בפניכם לא השתנה !
וזאת משום שפיענוח סוגיית אח"ה מורכב משני חלקים , האירועים , וציר הזמן .
החלק הראשון קל יחסית לחלק השני הדורש גבורת דעת גדולה הרבה יותר .
כך שבינתיים הכל ממשיך כרגיל .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2009 08:42 |
|
| |
אנו בתמוז וכל שנשאר כעת הוא להמתין בסבלנות ולראות כיצד מתפתחים העניינים .
עם הזמן והשבועות הבאים נעשה הערכת מצב מחודשת ומקיפה .
כבר עכשיו יש לי כיווני זמן חדשים אך מוקדם מדי לדבר ע"כ בשלב הזה .
עוד חזון למועד בע"ה .
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2009 10:02 |
|
| |
בעוד שבוע בדיוק אוכל לקבוע בע"ה :
האם המלחמה עם צ. קוריאה תצא לדרך עד סוף חודש אב או אחרי .
לא מדובר על הניסוי הגרעיני אלא על המלחמה ממש .
כמו שזה נראה עכשיו - לא מאמין שהמלחמה תפרוץ בחודשיים הקרובים .
אבל כאמור , עוד שבוע זה יהיה סופי ורשמי .
מה לעשות. . . ככה זה בעסקי אחרית-הימים . 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2009 09:28 |
|
| |
עבר שבוע מההודעה הקודמת
אז ככה , המלחמה עם צ. קוריאה לא הולכת לפרוץ לפני תחילת אלול , זה מידע סופי ומוחלט .
אני לא אומר שבאלול היא כן , אני רק אומר שלפני כן לא .
לגבי הניסוי הגרעיני הבא - אפשר רק להעריך שגם זה לא צפוי בשבועות הקרובים , וזאת משום שאם לפני שיגור של כמה טילים מסכנים מתפרסמת בעולם הידיעה ש"קוריאה צפויה לערוך ניסוי טילים בעוד כך וכך זמן..." ואחרי כל תנועה בלתי שגרתית עוקבים הלווינים האמריקנים וטרם שמענו על היערכות כזו או אחרת מצידם סימן שהדבר לא קרוב .
אז מה בכל נשאר לנו מכל זה ?
האנדיקציה המוצקה ביותר שיש לי היא התפרצותה הקטלנית של ש. החזירים , משום שהיא הולכת יד ביד עם מועד הניסוי הגרעיני , וההערכות של אירגון הבריאת העולמי מדברות על הסתיו - חורף כזמן בו סכנת ההתפרצות גדלה מאוד .
כך שבשורה התחתונה זה מביא אותי לאחרי החגים . חשון - כסליו .
אז מדוע האמנתי שהכל צפוי להתחיל בקיץ הזה ?
משתי סיבות עיקריות .
הגמרא ( תענית כ"ט ) אומרת שהבית חרב בראשונה ובשניה במוצאי שביעית וזה אומר חודש אב , אז יותר ממתאים שההתגלות הראשונה של המשיח שהיא בבחינת לידת המשיח שכידוע גם "נולד" בחודש אב תהיה בחודש הזה לסגור מעגל פתוח של כאלפיים שנה .
וכן משום שהקיץ מתאים יותר להגדרת "מוצאי שביעית" מניסן האחרון מאשר חודשי החורף הרחוקים .
ויש עוד סיבה שאני מעדיף לא לפרטה כרגע .
אל ייאוש חברים זה יגיע וזה קרוב מאוד , על כך אין בכלל ספק .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2009 09:05 |
|
| |
חודש תמוז חלף הלך לו והנה אנו כבר באב שלעת"ל יהיה "אב" לכל החודשים והאבל שבו ייהפך לשמחה גדולה לכל בית ישראל .
רציתי , באמת שרציתי שהאירועים יחלו בחודש תמוז משום שזה היה מסדר לנו שורה של אירועים בתוך מסגרת זמן מאוד מוגדרת וקרובה ומעלה אותנו על מסלול התגלות משיח וגאולה בהקדם האפשרי .
אך רבות מחשבות בלב איש ומפת הדרכים של ה' היא תקום גם אם יעלה הדבר במחיר שנה נוספת של גלות וייסורים .
נכון לעכשיו , לפענ"ד ומיטב חישוביי מועד תחילת האירועים [ המצב הבטחוני הקשה כאן בארץ , תחילתם של האירועים הצבאיים בדרום קרי סיני סואץ הים האדום וכדומה , התפרצות קטלנית של ש. החזירים , והניסוי הגרעיני הקוריאני ] נדחה מהקיץ הזה לכיוון תחילת החורף , כלומר דחייה של מספר חודשים . לא ביג דיל. . .
לא זה מקור הדאגה עבורי אלא שבירת שבירת הרצף הטריטוריאלי של ציר הזמן ע"מ להביא להתגלות שנייה של המשיח בהקדם והאירועים הגדולים והחשובים באמת שיבואו לאחר מכן . . . פה הבעיה , זה מה שהדאיג אותי .
רק לאחר שיתחילו האירועים דלעיל אוכל לחשב מחדש את סדר הזמנים .
בינתיים אני 'בבין הזמנים' .

תוקן על ידי המיייחל ב- 21/07/2009 9:04:21
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 23:04 |
|
| |
הנה אנו מתקרבים לער"ח אלול . . .
כפי שאמרתי בהודעה אחרת מתחילת תמוז שעד חודש אלול אני לא רואה את מלחמת קוריאה יוצאת לדרך , רואים איזה שקט מופתי שורר בחזית הקוריאנית...משהו . ממש הלכו לישון הח'ברה שם .
אבל - זה עוד יגיע , מי שהולך לישון עם טילים שלא יתפלא אם הוא יתעורר עם פצצת אטום .
אז נשוב ונזכיר את שאמרנו לא פעם , האירועים הבאים לקראתנו הם אירועי צבאיים באיזור הדרום סיני וכדומה , זה הדבר הבא .
צ. קוריאה הודיעה שהיא תתעכב מעט אז שלא נחכה לה , היא תצטרף מאוחר יותר למסיבה. באיזור חשון אולי .
בינתיים העיניים נשואות דרומה לראות מה יתפתח בחודש- חודשיים הקרובים שם .
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/08/2009 23:02:29
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2009 07:28 |
|
| |
יכול להיות שאירועים בדרום יהיו אף דרומיים יותר לחצי האי סיני?
http://debka.co.il/headline.php?hid=3904
"בדרום סודאן פועלים הישראלים עם אנשיו של סגן נשיא סודן סאלווה קייר Salva Kiir. לפי מקורות אלה, החלה ישראל לספק באחרונה כמויות גדולות של נשק, כולל טנקים, מסוקים, וארטילריה, לכוחות הדרום המתכוננים לאפשרות של חידוש המלחמה ביניהם ובין המשטר בחרטום."
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2009 10:11 |
|
| |
בהחלט שכן .
כבר הבאתי בעבר את מפת האיזור והסברתי שכל האיזור ההוא צפוי להיות פעיל מבחינה צבאית.
הכותרת הזאת היא חלק מהתמונה הגדולה , זה מתפתח בהדרגה .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2010 08:57 |
|
| |

שנה אחרי
הנה אנו, כמעט שנה אחרי פתיחת האשכול בתמוז תשס"ט. מה למדנו מהסיפור הזה ? למדנו דבר אחד מרכזי:
כשהגענו שנה שעברה לפתח חודש תמוז והחזית הצ' קוריאנית סירבה להתעורר ולשתף פעולה עם תחזיותינו התחלתי להילחץ בגלל שהבנתי שאם זה לא קורה במהלך תמוז אז הכל הנראה הכל נדחה בשנה שלימה.
[הדיבורים בהודעות לעיל על-כך שאולי זה יגיע "בחודשי החורף" נשענו על התחזיות להתפרצות קשה של שפע' החזירים מה שלא התרחש בסופו של דבר . הסברתי זאת כבר באשכול על שפע' החזירים]
אבל בעיקרון עיניכם הרואות כיצד עברה לה שנה שלימה והנה אנו כעת לקראת חודש תמוז ופתאום התעוררה החזית הצ' קוריאנית מתרדמתה כאילו מישהו בעט בה. . .להדגיש בא: ל-ה-כ-ל תסריט אירועים וזמנים קבוע וידוע .
מה שגם אומר מוריי ורבותיי, שהתגלות המשיח צפויה בחודש הבא או מקסימום אחריו . כרגע כך זה נראה אך נמשיך כמובן לעקוב ללמוד ולנתח את הדברים ועוד חזון למועד בע"ה .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2010 08:37 |
|
| |
חשבתי לעצמי
למה דווקא מחודש תמוז ואילך צפויים האירועים והבלאגן בעולם ובארץ להתחיל ?
ואז נזכרתי בחידוש מעניין שראיתי בעבר וזה הולך כך שימו לב :
וְהַיָּמִים יְמֵי בִּכּוּרֵי עֲנָבִים
קראנו בפר' שלח לך על שליחותם של המרגלים .
מביא הגאון חיד"א בשם רבנו שמשון מאוסטרופולי, "ביכורי" במשמעות של "קודם" כמו בכור כמו ביכורים שהם הפירות הראשונים . אם לוקחים את האותיות הקודמות לאותיות המילה ע-נ-ב-ם יוצא ס-מ-א-ל .
המרגלים יצאו לדרך בר"ח תמוז וחזרו לאחר 40 יום בתשעה באב ואז נקבע בכיה לדורות . ללמדך שהימים האלה תחת שילטונו של הס"מ. ולכן נכשלו במשימתם והכשילו את כל ישראל.
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/05/2010 09:08:39
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2010 09:02 |
|
| |
בימים האלה לא כדאי ללכת על הקו בין השמש לצל בשעות הצהריים, כי שולטים בו שני מלאכים, כמו שכתוב בפרק בתהלים - יושב בסתר עליון בצל ש-די ...... כי הוא יצילך מפח יקוש מדבר הוות......לא תירא מפחד לילה מחץ יעוף יומם.....מקטב ישוד צהריים. ידוע שבתקופה הזו ידה של ישראל תתהפך ותהיה על העליונה, ויהפוך להיות ימים טובים לישראל.כרגע...זה קצת הפוך. אז..נא להזהר ולהישמר! 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 15:42 |
|
| |
ניצבים אנו בפיתחו של חודש תמוז
ויפה כוחה של הודעת הפתיחה משנה שעברה כמאז כן עתה, כאילו לא חלפה שנה שלימה .
זהו החודש הגורלי ביותר מבחינתי, והיה אם יתחילו העניינים לזוז בו כאמור באשכולות אחרים פירושו של דבר שהתחיל תהליך "הדלקת הפתילה" שבו מתחיל רצף אחד ארוך של אירועים הנמתח על פני כמה שנים כאשר בכל נקודת זמן מסויימת בו אמור להתרחש אירוע מסויים . רצץ האירועים הזה מתרחש גם בארץ וגם בעולם במקביל , בארץ מדובר על הסלמה בטחונית קשה שתימשך בקצב עולה ויורד לסירוגין עד למלחמה הגדולה במאי 2011 ובעולם המלחמה במז' הרחוק שלאחר סיומה תגלוש למזה"ת בעיקר לאיזור מצרים, מלחמה שג"כ תימשך לסירוגין כמה שנים .
פרטים רבים יש בכל אחת מהזירות הללו ונשתדל כמובן לטפל בהם כל אחד בעיתו ובזמנו אי"ה .
בשורה התחתונה: רצף טריטוריאלי של אירועים - זה שם המשחק שיתחיל בקרוב, בתקווה שאכן יתחיל .
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2010 00:04 |
|
| |
חודש תמוז הגיע והביא איתו את המתח הטבעי והמובן מאליו לאחד כמוני המצפה להתחיל לראות את האירועים הרבים עליהם מדובר כאן רבות וכמובן החשש הגדול פן חלילה גם חודש זה יעבור מבלי שיקרו הדברים .
אך בל נקדים את המאוחר, כולנו אני מאמין תקווה וציפייה שבחודש זה נזכה לראות בנבואות ההולכות ומתגשמות להן אט אט (או מהר מהר) הכל לקראת גאולת ישראל השלימה והמהירה בחן בחסד וברחמים רבים .
נ.ב להזכירכם: האירועים הקרובים ביותר להם אני מצפה הם התנגשות בין ישראל לאיראן בין אם מדובר על תקיפה ישראלית ובין אם על סתם עימות צבאי והזירה השנייה היא כמובן במז' הרחוק זירת צ' קוריאה .
חודש טוב ומבורך לכולם !
תוקן על ידי המיייחל ב- 13/06/2010 00:30:48
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2010 00:07 |
|
| |
חודש טוב ובשורות טובות
|
|