| נשלח ב-8/7/2009 19:24 |
|
| |
ובקיצור אתה טוען שהחרדים "צודקים" כמו שאסי אבוטבול "צודק" . לפחות לאסי אבוטבול יש חיילים שגם מוכנים לגבות את "צדקתו" בדם. החרדים הם סתם אוסף שנוררים פאתטי , מדברים גבוהה גבוהה על כל דאלים גבר אבל יודעים רק לצעוק נאצי ולברוח כל עוד נשמתם בקרבם.
הסיבה היחידה שהם בכלל יכולים לצאת ולהפגין ולהישאר בחיים הוא שהמדינה, בתוך גבולותיה, מתנהלת כמדינת חוק שבה יש זכויות ויש אמנה חברתית ולא כל דאלים גבר. אם האלים באמת היה רוצה להשתמש באלימותו ברור מי היה גובר. לחרדים אין שום יכולת לשאת בתוצאות של ביטול האמנה החברתית והנהגת חוקי ג'ונגל של כל דאלים גבר, אבל נחמד שאפשר להצהיר הצהרת מתוך ידיעה שאף אחד לא יקח אותך ברצינות. בין לבין אנו מתגלים במלוא כיעורנו , כמי שיודעים להתבכיין ולדרוש שיכבדו את כל זכויותינו האמיתיות והמדומות, אבל לא לתת שום דבר בתמורה, חוץ משנאה ומשטמה ויריקות בפרצופם של מי שעל חשבונם אנו חיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2009 12:55 |
|
| |
הסטגיראי, כתבת:
בין לבין אנו מתגלים במלוא כיעורנו כמי שיודעים להתבכיין ולדרוש שיכבדו את כל זכויותינו האמיתיות והמדומות, אבל לא לתת שום דבר בתמורה, חוץ משנאה ומשטמה ויריקות בפרצופם של מי שעל חשבונם אנו חיים.
אשמח לשמוע מי כלול בלשון הרבים שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2009 13:17 |
|
| |
לצערי הרב אני משתייך מבחינה סוציולוגית לציבור המיוצג על ידי אוסף פושטי היד הדלים והגאים נשואי ביקורתי, לכן ראיתי לנכון לכלול את עצמי עם הציבור. כי אולי אין לי שום שייכות איתם מבחינה השקפתית אבל כאשר הם גורמים נזק גם אני באותה ספינה . בהתנהגותם המכוערת הם פועלים לא כיחידים אלא כחרדים וזה יחזור לכולנו , כל החרדים , כבומרנג, מי שהיה שותף רעיוני לכך ומי שלא.
|
|
|
|
|