ברכות ליום ההולד של המייחל אמן כן יהיה רצון שתעלה מעלה מעלה בחכמת התורה, בינת התורה, ודעת התורה ותיזכה לזכות את הרבים בכל ענייני הגאולה ומשיח צדקנו ולהטות את כף הזכויות ולהקדים המלכת מלך המשיח
נשלח ב-2/9/2015 11:15
מזל טוב! ומצטרף לברכות! ושתזכה בקרוב להמלכת המשיח
נשלח ב-2/9/2015 11:48
למען אחיי ורעיי היקרים תודה לכם מעומק הלב על הברכות החמות והאיחולים הלבביים אין לי ספק שמן השמיים תבורכו כלבבכם וביחד עוד ניפגש כולנו לאחר המלכת המשיח כדי לטכס עצה מה לעשות עם כל השפע הזה שיפול עלינו ממרומים שהרי עד עכשיו מורגלים אנו בחיי צימצום ולאל נשואות עינינו שיתן לנו את זה ואת זה ויעזור לנו פה ויעזור ושם אבל אנחנו לא באמת יודעים איך לחיות בעולם מתוקן בו לא חסר דבר ועל כך נצטרך להתייעץ בינינו מהי הדרך הישרה והטובה ביותר שיבור לו האדם ואם לא נשב אחד מול השני איך נעשה זאת אהה..
וגם אם הרעיון נשמע הזוי ומופרך מארץ ההזויים אין מקשין על הדרשן בטח לא ביום חינגתו..
נשלח ב-2/9/2015 17:16
על מנת שהדברים יעשו בישוב הדעת נתחיל בעראק ואתה המייחל בוואדקה.
נשלח ב-2/9/2015 17:38
זה עוד שאלה אמיגו.. האם הרב יאשר אלכוהול או שמא הוא שייך לעולם הישן ואין לו מקום עוד בעולם החדש והטהור מה אתה אומר מה נראה לך יהיה אלכוהול בעולם החדש?
נשלח ב-2/9/2015 18:25
מזל טוב!
נשלח ב-2/9/2015 18:49
וואלה שווה היומולדת רק בשביל לראות את הניקים הנדירים זורקים תגובה פעם ב.. אתם יודעים מה.. אם כך גם מחר יומולדת!
תוכיחו שלא
נשלח ב-2/9/2015 19:15
חחח אז הנה עוד אחת שמצטרפת לברכות ולאיחולים
נשלח ב-2/9/2015 21:46
גם שנה שעברה גם היום דווקא ביומולדת פוקד אותי חולי חום כאבים וכו' (ימים כאלה מאוד נדירים אצלי!) שמשביתים אותי מכל פעילות וכובלים אותי לבית ולמיטה
יש למישהו במקרה לא כדור אלא הסבר לתופעה המוזרה והכואבת הזאת?
נשלח ב-2/9/2015 22:50
מזל"ט + רפו"ש
מייחל יקר !
מזל טוב לרגל יום הולדתך ה-.... (שמור במערכת) מאחל לך שפע ברוחניות ובגשמיות ! שתזכה לקבל פני משיח צדקנו במעגל ראשון ! ושנתראה מתישהו בקרוב. וכמובן (כמעט שכחתי) - רק בריאות! רפואה שלמה!
מאחל - אני!
נשלח ב-3/9/2015 10:57
מזל טוב לר' דוד
שמשום מה תמיד חוגג יום הולדת חודש אחד ויום לפנייי
נשלח ב-3/9/2015 11:36
שוב תודה לכם על מסכת הברכות הלבבית בהחלט מחמם ת'לב בחום הזה.. יופי שמח לשמוע על היומולדת שלך בי"ז בתשרי ג' דחוה"מ סוכות, רשמתי לפניי.
ותודה גם לך תופון ב"ה מרגיש יותר טוב היום. מאמין שהשיא מאחוריי. מוזר הא? בדיוק ביומולדת פוקד אותי החולי.
נשלח ב-3/9/2015 22:58
מזל טוב ר' דוד המיייחל והיודע !! המשך לסקרן ולהחכים אותנו. אוהבים אותך!
נשלח ב-4/9/2015 08:26
אשריך צדיק הלוואי ואזכה להיות ראוי לאהבתכם מלבד העובדה שגם אני אוהב אתכם וכמים הפנים וכו'..