| נשלח ב-16/9/2009 14:29 |
|
| |
שנה טובה ומתוקה לכולם ! וכמובן סליחה ומחילה. . .
תכלה תשס"ט וקללותיה תחל תש"ע וברכותיה בע"ה .
כולנו בני אדם , חלקנו קטנים וחלקנו קטנים עוד יותר , נאה ואף חובה לקטן וזאטוט כמוני לבקש בזאת את סליחתכם על כל צער ועוגמת נפש שנגרמה לכם עקב התנהלותי והתנהוגתי בין בדיבור בין במעשה , ראו זאת אחיי היקרים כבקשת סליחה ומחילה אישית מכם ומניקכם הנכבד וסלחתם לעבדכם כי לכל העם בשגגה ובפרט בג'אננה . . .

אני יודע שהיו כאלה שנעלבו או נפגעו ממני ומתגובותיי הדוקרניות לפעמים אך מעיד אני שמעולם לא היתה לי כוונת מזיד וכשזה קרה זה קרה בשגגה גמורה ומחוסר תשומת לב ורגישות מספקת והלוואי וכל עוונותינו כלפי שמיא יהיו רק כאלה. . .
מקבל עליי ומנסה באמת להשתפר ולהיות אדם טוב יותר , ה' יעזור לכולנו אמן . ונזכה כולנו לכתיבה וחתימה טובה בספרם של צדיקים גמורים עם כל הישועות אכי"ר .
לא מקפידים עליי נכון 
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/09/2009 14:26:46
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2009 15:16 |
|
| |
אין על מה לסלוח חוץ ממשהו אחד שעליו אני לא סולח וכנראה כולנו על הרצון של כב' לפעמים להרפות מהפורום נכון שאנחנו לא מגיבים הרבה ולפעמים זה מרגיז ועל זה אנחנו מבקשים סליחה ומחילה ונשתדל יותר אבל מכב' שמנהיג את הפורום אסור לשמוע אפילו כיון של רפיון ולכן אנחנו נסלח רק אם כב' ימשיך לתת לנו במלא המרץ דברי תורה המשיבים את הנפש...
נכון חברים???
מסכימים איתי??
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2009 17:28 |
|
| |
תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה. בטוחני שאם כל עם ישראל ימחול אחד לשני תבוא להם מחילת עולם מלמעלה שתחיש חיש מהרה את הגאולה. מוחלים אנו בלב שלם אחד לשני. שנה טובה לנשיא הפורום המייחל ולכל חברי וצופי פורום זה.

|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2009 09:32 |
|
| |
לצערי אצטרך להיפרד מכם כבר בשעות הקרובות ולקחת את פסק-זמן רה"ש מוקדם מהרגיל בגלל הצורך להתארגן ירושלימה לשם אני עולה לעשות את החג .
אנשים עוזבים את הארץ לטובת הנכר שבאוקראינה אך אני עוזב את ביתי לטובת עיה"ק ירושלים שם אני מתפלל ועושה את החג .
"לך לאומן שעשאני" אמרו חכמים .
כל אחד הולך כנראה לאומן שעשאו . . .
נשתמע לאחר החג בע"ה .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2009 14:41 |
|
| |
דרך צלחה. אוירה של ירושלים תוסיף חכמה על חכמתך... נחכה לך בכליון עיניים כתיבה וחתימה טובה בשם כולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2009 17:40 |
|
| |
שנה טובה ומבורכת, שנה של גאולה, התחלה חדשה, והכרה גדולה יותר בבורא..
וסליחה על שפגעתי, אם בכוונה ואם לאו..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2009 08:48 |
|
| |
מצטער חברים. . .
אך המעבר מפסגת רה"ש וגדלות המוחין של המלכת ה' בעולם לקטנות המוחין שבאינטרנט המטופש וזוטות כמו ענייני אח"ה שכל השנה אינם כ"כ חשובים ק"ו בעיצומם של הימים הנוראים לא משאיר הרבה מקום חשק וטעם להתעסק במה שמחוץ למעגל האדם ובוראו .

|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2009 07:54 |
|
| |
הגענו לפסגת השנה .
אז שיהיה גמר חתימה טובה לכולם ומחילת עוונות גמורה בעזהי"ת .
תזכו לשנים רבות נעימות וטובות .
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2009 20:38 |
|
| |
אם תענית התגובות שלכם נובעת מההכנות לחג וכו' - אז החרשתי .
אך אם לא . . . גם החרשתי , אך במובן אחר .
מקווה שהבנתם .
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2009 20:58 |
|
| |
גמר חתימה טובה ושיתגשמו כל תחזיותך לטובה !!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2009 15:12 |
|
| |
שבת שלום וחג סוכות שמיייח לכולם !
בתקווה לשוב מחר בערב עם מוזיקת בית-השואבה שמחה במיוחד , בע"ה . תהיו בקשר .

|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2009 16:16 |
|
| |
שבת שלום ומבורך
וחג סוכות שמייח במיוחד!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2009 23:30 |
|
| |
קצת באיחור אבל..
פיתקה טובה לכולם. מועדים לשימחה.
שנזכה השנה. אנא ה' תשִ"ע נא!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 08:25 |
|
| |
ערב כיפור תשע"א
אם לא עכשיו אימתי - הריני מבקש מחילה וסליחה מכל אי מי שנפגע ממני או נעלב ממני. מעולם לא היתה כוונה זדונית בהתנהלותנו כאן ואם אכן קרה כדבר הזה הרי שהיה זה בשוגג גמור, אז הנה, אנא סילחו לי כי ברוב איוולתי שגיתי.
ויהי רצון שהשי"ת יסלח לכולנו ויחתמנו בספר החיים והשלום לשנה טובה ומתוקה עם כל בית ישראל!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2010 12:34 |
|
| |
שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום הזה, ובמיוחד למייחל היקר
סליחה ומחילה אם פגעתי, או אמרתי דבר שאינו במקומו.
סליחה מיוחדת ממך המייחל....
שנחתם לחיים טובים ולשלום לאלתר
וכמובן איך אפשר שלא לייחל למשיח שיגאלנו השנה בימים אלה ממש!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2010 09:19 |
|
| |
שנה טובה וחג שמח לכולם
איך עבר עליכם היום הקדוש בשנה?
בינתיים במי שניתקלתי ועם כל מי שדיברתי קיבלתי רק תגובות חיביות שמחות ומלאות סיפוק על יום כיפור נפלא במיוחד בתפילות בהתעוררות ובכל מובן בעצם. שלא לדבר על המז"א הנפלא הקריר והנעים שהקב"ה שלח לנו כאילו במיוחד ליום הזה.
בקיצר, הרושם המתקבל הוא על אחד מימי הכיפור הטובים במיוחד בשנים האחרונות. ב"ה.
נו, מישהו רוצה לקלקל את האופוריה?
תוקן על ידי המיייחל ב- 19/09/2010 09:21:56
|
|
|
|
|