כתוב שמאז שחרב בית המקדש, ניתנה הנבואה לשוטים ולילדים,
רק אתמול נודע לי על חלום מדהים שחלם בן של חברה שלי לפני כשנה,
בחלום ביקשו ממנו לפרסם זאת, אך זה לא נעשה עד כה,
אז קבלו פרסום ראשון עם הערות חשובות בסוגריים:
הילד חלם 3 חלומות ברצף, במשך 3 ימים (כל יום חלום אחד),
חלום ראשון:
בחלום הוא ראה כהן גדול עם עיניים כחולות וזקן לבן, הכהן היה לבוש בלבוש הכוהנים הגדולים עם אבני החושן וכו',
(יש לציין שהילד לא בקי בעניין בגדי הכהונה - אך תאורו תאם בדיוק את בגדי הכהן הגדול),
הכהן אמר לו שתהיה מלחמה בחנוכה, (חלום זה היה לפני המלחמה בעזה, ואכן - היתה מלחמה)
הילד שאל את הכהן הגדול - למה אתה אומר לי את זה כבוד הכהן אני רק ילד?
הכהן הגדול ענה לו - תדע שנבואות אומרים לילדים.
אחר כך הכהן אמר לו שביבי ייבחר ואובמה ייבחר (להזכירכם לפני שנה הם עדיין לא נבחרו והילד לא ידע בכלל שיש דבר כזה - אובאמה).
הכהן אמר לו שאחרי המלחמה של חנוכה תהיה עוד מלחמה בחורף - וזו תהיה המלחמה האחרונה - גוג ומגוג,
הוא אמר לו שביבי ישלח מטוסים לתקוף את אירן אך זה לא יצליח (הילד אמר שהוא ראה גם את פני החיילים או הטייסים שישתתפו בתקיפה)...
ואז הוא אמר לו:
עכשיו תראה איך תיפול פצצת האטום, והילד ראה את הכיתה שלו ביום גשום המורה לימדה ולפתע אזעקה ענקית,
כולם ירדו למקלטים, הרבה מהילדים פחדו, ואז אמרו שזו פצצת אטום, ואז נבהלו עוד יותר,
הילד ממש ראה את הפצצה באויר, וציין שהיו עליה סימנים שהוא לא מכיר,
הוא גם ראה את הפיצוץ וההדף החזק, כמו כן הוא ראה בנינים נופלים, כנראה גם באיזור המרכז.
ואז הוא ראה פתאום חדשות בטלויזיות מכל העולם שדיווחו על פצצת אטום,
וציינו שם בחדשות שאובמה ואירן תיכננו את זה יחד. (לתקוף אותנו)
הפצצה נפלה בשטח מדברי, ואז הכהן הגדול הראה לו תמונה של ארץ ישראל ובתמונה במעין שידור חי, הילד ראה שעד לירושלים הכל שחור חוץ מירושלים (בירושלים הפיצוץ לא פגע)
הילד אמר לי שפשוט ראו חצי מהתמונה בשחור (ממה שהבנתי, מהדרום ועד לאיזור ירושלים).
ואז הכהן אמר לו: שאם יחזרו מליון בתשובה הדברים יישתנו, מלחמת גוג ומגוג חייבת להיות,
אך יכול להיות שבמועד אחר כדי שתהיה הזדמנות לעוד אנשים לחזור בתשובה,
והוא ביקש מהילד לפרסם את החלום והמסר הזה.
ואז הילד התעורר.
הערה: הילד אמר שהחלום היה בערך לפני שנה,
מעניין שבאותה תקופה בדיוק, יצא הרב אמנון יצחק במבצע של להחזיר מיליון יהודים בתשובה...
חלום שני
2 מלאכים החזיקו 72 אותיות והכל היה זוהר ומדהים והיתה הרגשה כל כך טובה.
והילד ציין בפני שמעוצמת הקדושה הוא הרגיש מעין "בום" שלדבריו היה יותר חזק ממה שהרגיש מהפצצת אטום.
ואז הוא התעורר.
חלום שלישי:
הראו לו 70 אומות מתחילות פלישה לישראל ומתחילה מלחמה בירושלים
(שוב, יש לציין שהילד לא בקי כלל בנבואות אחרית הימים והוא לא ידע שהנבואות מדברות על כך שבגוג ומגוג תהיה מלחמה על ירושלים ושכל 70 האומות, יבואו להלחם על ירושלים).
וכאן הוא תאר לי דברים מזעזעים שקרו בירושלים וייסורים קשים שהיו שם,
(בתחילה חשבתי להכניסם לכתבה, אך לאחר מחשבה, החלטתי שמספיק לאמר, שמדובר בדברים קשים לעם ישראל.)
אך הוא גם ראה שניסו להפיל את הכותל עם טנקים וטילי כתף ואף אבן לא נפלה מהכותל (והרי יש הבטחה כזו שהכותל לא ייפול לעולם וגם זאת הילד לא ידע)
ואז פתאום הוא ראה את כיפת הזהב של מסגד אל אקצא נופלת.
לשיפוטכם...