בית פורומים הנה ימים באים

שיחות חולין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/1/2010 14:22 לינק ישיר 

תקפצו לקישור הזה ותאמרו לי מה דעתכם

http://rotter.net/forum/vip/16904.shtml#1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2010 22:24 לינק ישיר 

פורום הנה ימים באים נראה לי יותר מתאים בית קברות הנה ימים באים

אין שאלות דיונים יאלה בוא נדביק ונלך או בוא נקרא ונלך

אולי חבל לי בכלל על ההשקעה כאן ואני סתם טוחן מים זה אף פעם לא היה פורום וכנראה גם לא יהיה

אז אולי בכלל נהפוך אותך לפורום סקופים וזהו מה אתם אומרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2010 07:07 לינק ישיר 

רבי יעקב אל תרתח
יש הרגשה שהפורום בתרדמת אבל זה לא שונה בהרבה מלפני השינוי שנעשה לפורום
היה אז הרבה נושאים ומעט תגובות וכעת מעט נושאים ומעט תגובות
תן צאנס לפורום אפילו אם אחד קרא ועשה לו משהו זה כבר שווה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/1/2010 10:19 לינק ישיר 

כבר ציינתי בעבר, שיש הרבה קוראים ולא כלם מתחברים ומגיבים. כפי שזה נראה לי בפורום זה יש יותר תגובות מאשר בפורומים אחרים שעוסקים בנושא גאולה. וכפי שאמרתי יש שכר לפעולתך. אני מעודדת אותך להמשיך ולא להתיאש!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2010 15:32 לינק ישיר 

כן כולכם צודקים אבל אם לא יהיו פה דיונים ולא שאלות אז נצטרך לעשות מה שצריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2010 07:04 לינק ישיר 
בלעדי: חקירת-משטרה נגד העיתונאי נתן זהבי

בלעדי לרדיו קול-חי 93FM:
חקירת-משטרה נגד העיתונאי נתן זהבי
חשוד בהסתה לאלימות נגד חרדים ומתנחלים
פרקליטות-המדינה הורתה למשטרה לפתוח בחקירה נגד העיתונאי נתן זהבי (54) בחשד שהסית לאלימות נגד חרדים ומתנחלים, במסגרת תוכנית רדיו שהגיש – כך נודע לכתב רדיו קול-חי לענייני התיישבות, עוזאל ותיק.
בתשובה לפניית מרכז תדמי"ת (תגבור הדמוקרטיה במדיה הישראלית), כותב מנהל תחום תפקידים מיוחדים בפרקליטות, עו"ד דן אלדד: "הגיעה העת שהצדדים בויכוחים הפנימיים בין ישראלים לבין עצמם יחדלו לכנות זה את זה בכינויים הפוגעים בזכר השואה. עם-זאת, ברור שהתגובה אסור שתהיה אלימה. לאור בחינת הדברים, הוריתי למשטרה לפתוח בחקירה בעניין זה, בחשד להסתה לאלימות".
במכתבה מלפני כחודשיים מצטטת עו"ד שמרית אלקלעי ממרכז תדמי"ת התבטאות שהשמיע זהבי בתוכניתו "זהבי עצבני" ברדיו ללא-הפסקה: "אני מכריז בזאת בתור הרב נתן זהבי...על מתן 1,000 ₪ פרס לכל שוטר או חייל עברי שמתנחל או חרדי קראו לו נאצי, שייתן לו אלה בפרצוף, יפוצץ אותו, וירסק לו את הפה עם השיניים והגרון". הדברים נאמרו על-רקע הפגנות-המחאה מצד תושבי השכונות החרדיות בירושלים.
יצויין כי לפני כחודשיים דחה עו"ד אלדד את בקשת ועד מתיישבי השומרון לפתוח בחקירה נגד זהבי, בגין דברים שאמר נגד נוער-הגבעות, אותם כינה "רוצחי יהודים בפוטנציה ורוצחי ערבים בפועל".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2010 21:32 לינק ישיר 

יפה נועם אתה מצידי יכול להשחיל לאשכול הזה את כל הידיעות שבעולם אין לי בעיה עם זה סבבה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > שיחות חולין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.