|
|
| נשלח ב-11/2/2010 21:30 |
|
| |
עם ישראל היקר, הגיע זמן גאולתינו
להתחיל להתעורר מההבלים ומהתרדמה
זהו, הגאולה מיד באה
המלחמות, עת הצרה ליעקב, האסונות בעולם
מי שבטח בכספו ובצעצועיו(אינטרנט, האח הגדול, בנקים, פלפונים, נכסים וכדומה) לא יישאר
מי שבוטח בכל יכולתו בקב"ה ויודע שרק ממנו הכל, סומך עליו ממש, מרגיש אבוד בלעדיו, קשור אליו, יינצל
ולכן, אל חשש
ומצד שני- כל אחד להתחזק ולזעוק לגאולה ולמשיח
אני לא כלום באמת אבל אני מרגיש שמניסן השנה אנו ממש שניה לפני הכל!!!
ב"ה שיתחיל
וזכרו שאחרי הצער והסבל יוולד עולם חדש טהור ואמיתי לכל הזוכים בו יהיה רק אושר ושמחה
אוהב את הקב"ה
אוהב אתכם
ומתחנן לקב"ה, אנא גאל אותנו כבר ושלח המשיח כעת מיד!!!!!!!!
יאללה, יוצאים לדרך בקרוב
הכנתם ציוד? שק שינה? פנסים?תהילים?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2010 02:10 |
|
| |
אני איתך מצפה......
בשנים האחרונות כל תזוזה בעולם הובילה אותי ואת כולנו לחשוב שהנה הוא בא בניסן הקרוב ועדיין לא בא...
חס וחלילה אינני מתייאש,רק מייחל כבר שיבוא ונהיה שלווים ודבוקים בבוראינו לנצח נצחים...רק שנזכה לכך!
ניסן ופסח אוטוטו מגיעים...יש לך משהו מסויים שאתה מסתמך עליו או סתם אינטואיציה פנימית?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2010 02:12 |
|
| |
נקווה שהפעם באמת יבוא,אחרי כל השנים האחרונות שחשבנו שהנה הוא בא ולא בא...אינני מתייאש חס ושלום....
מצפה,אתה מסתמך על משהו או על אינטואיציה פנימית?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2010 11:17 |
|
| |
שלום רב אהרון ידידי,
לא אמרתי שיבוא בניסן תש"ע, הלוואי!! אמרתי שנראה לי שמניסן השנה ניכנס להילוך גבוה יותר באירועי הגאולה בל"נד ארחיב על כך בשבוע הבא אי"ה שבת שלום
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2010 13:03 |
|
| |
יהי רצון רק צריכים לזכור לא להתייאש כי זה הכי קל תמיד להיות עם זהירות כ'די לא ליפול חס ושלום
מחכים לגאולה אחכה לו בכל יום שיבוא
מניסן יתחיל הלוואי כולנו כבר דרוכים וכבר מחכים
בואו לא ניתן תאריכים וננסה לחוות את הגאולה בהפתעה
הרי כתוב 3 דברים באים בהפתעה
משיח , עקרב , ומציאה
תאמינו לי שגם אותנו יפתיעו
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2010 14:47 |
|
| |
מצפה...
ששששש...שקט יושנים כאן, אתה לא רואה?
נא לא להפריע...
בתודה מראש מרובו של עמ"י.
 ...
שבת שלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2010 15:03 |
|
| |
תראה במה מתעסקים היום ערב גוג ומגוג הבא עלינו לא לטובה...
כמה דוגמאות להמחשה מהאתר בחדרי חרדים:
1.
מחפש שלום זכר? קידוש? טיש? • זה המקום...
אתר 'בחדרי חרדים' מגיש: כל האירועים בחצרות הרבנים, האדמו"רים, ראשי הישיבות, אישי הציבור והעסקנים בשבת • והשבוע: שמחת בית צאנז לרגל הבר מצוה לנכד האדמו"ר, והאדמו"ר מבאיאן באנטוורפן • וגם: אירועי חזנות.
2.
הגר"ע יוסף נגד 'שחוק' בשבירת הכוס בחופה...
הגר"ע יוסף יוצא בחריפות נגד הפיכת אחד המנהגים המקובלים ביותר - שבירת הכוס בחופה - למנהג של "שחוק וקלות ראש", וכי "היה מוטב לבטל אותו" - ומציע כיצד לתקן ולהחזיר עטרה ליושנה.
3.
סערה בעולם הדיינות: הגרי"ש סמכות-העל?
פרסום ראשון: בכנס הדיינים התגלע ויכוח חריף בין הגר"ש דיכובסקי לגר"א שרמן: האם גדולי ישראל הם הסמכות העליונה בקביעת דין • הגר"ש דיכובסקי: אין להם סמכות על • הגר"א שרמן: אלו דברי הבל!
נו...
אז למה בדיוק אתה מצפה מצפה???
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2010 15:07 |
|
| |
נכון, שינה עמוקה....... שתהיה לכולנו שבת שלום ומבורכת
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2010 10:38 |
|
| |
הגאולה היא תהליך שלוקח כנראה שנים. זה התחיל עם תחילת העליות הראשונה השניה השלישית וכו' ואח"כ הקמת המדינה והעליות הגדולות מכל התפוצות שזה לעניות דעתי קיבוץ גלויות לקראת הגאולה השלמה. ואני לא נכנסת עכשיו לזה שההנהגה היא חילונית וכו'. זה נכון. אבל כל התהליך שעברנו במאה השנים האחרונות היא לקראת הגאולה הסופית שתבוא אי"ה בקרוב ונקווה שללא קורבנות רבים מצד היהודים.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|