|
|
| נשלח ב-15/1/2015 12:31 |
|
| |
אני מצפה בכליון עיניים לראות את הפנים והשפם של הרודן הזה בעת נפילתו מטה -מטה
אפשר גם גונדי של תופאי ממניין ותיקין.אני בחיים שלי לא אכלתי מרק גונדי.התופאי הזה רק מביא ריר ותיאבון !!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 16:27 |
|
| |
אני רואה שאהבתך אל האיש כ"כ גדולה שאולי כדאי שתתחיל לשקול ברצינות לנסוע להלוויה שלו שתתקיים ב...מתישהו בקרוב מאוד אני בטוח. תביא לנו רשמים ותמונות ודמעות משם. 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 22:32 |
|
| |
לכה דודי לקראת כלה תופאי יכין לכם גונדיה.
רצ"ב תמונה משבוע שעבר-שעבר (מה שפספסתם):

|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2015 22:33 |
|
| |
ועוד תמונה - מהסיר

|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2015 16:54 |
|
| |
 פיגוע התאבדות ראשון של ISIS בטורקיה. לפחות 27 הרוגים ו-100 פצועים במחנה נופש ליד גבול סוריה-טורקיה
בפיגוע התאבדות ראשון מסוגו בטורקיה של ISIS, ביום ב' 20.7, נהרגו לפחות 27 צעירים טורקיים, ו-100 נפצעו במחנה נופש בעיר סורוק Suruc, במחוז סאנליאופאר Sanlıurfa, ליד גבול טורקיה עם סוריה. מחבל מתאבד של ISIS הגיע למרכז התרבות בעיר שם נערך מחנה הנופש, ופוצץ את עצמו בתוך הבניין.
אולי סוף סוף לאחר כ"כ הרבה הבטחות ש"טורקיה הבאה בתור" תצטרף טורקיה למעגל המוות הזה של מלחמת הכל בכל! 
תוקן על ידי המיייחל ב- 20/07/2015 17:00:31
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2015 08:49 |
|
| |
הקפה הטורקי רותח

חודשים רבים מתריע כבוד הרב וחוזר ומתריע על הבלאגן העושה את דרכו לטורקיה "טורקיה הבאה בתור ארדואן איחר את הרכבת" וכעת נראה שהגיע זמן הפירעון סוף סוף. אגב, עצם זה שהקב"ה לא ממהר לטפל באיראן ומבחינתו טורקיה מקרה דחוף יותר רק מוכיח כמה שאיראן אינה מהווה איום עבורנו בדיוק כמו שהרב מדגיש כל הזמן.
תוקן על ידי המיייחל ב- 26/07/2015 08:51:48
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2015 15:09 |
|
| |

בדיוק כפי שתיאר כבוד הרב את היחסים בין טורקיה לדאע"ש טורקיה מתחנפת להם כדי שלא יבולע להם מעין דמי פרוטקשן אבל בסוף החרב תתהפך עליהם ודאע"ש יעשה מהפכה בטורקיה.
בינתיים אחד לאחד בול!
תיאור דומה הציג הרב על היחס בין חמאס לדאע"ש סיני מחכים לראות את המהפכה גם בחזית הזאת
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2015 14:14 |
|
| |
 פוטין: טורקיה טרם התנצלה על הפלת המטוס נשיא רוסיה פוטין אמר שטורקיה טרם התנצלה על הפלת המטוס הרוסי או נתנה ערובות שתעניש את האחראים לפשע פוטין הוסיף שאנקרה לא הציעה לפצות את מוסקבה על הנזקים שהסבה לה
לא יודע איך תסתיים הפרשה אבל דבר אחד רואים בבירור את יד ההשגחה העליונה המשלמת מידה כנגד מידה 5 וחצי שנים אחרי המרמרה הכל חוזר למגלומן התורכי ישר לשפם
ואני מאמין, שמדובר בהשפלה שלפני הסיכול הסופי כלומר בורא עולם מחזיר לנבל התורכי על מה שעשה לישראל ולאחר מכן בעיתו ובזמנו גם יוריד עליו את הדין שיוריד אותו לקבר. מה שנקרא - אכל לקה ושילם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 26/11/2015 14:19:26
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2015 00:13 |
|
| |
אחרי המרמרה ארדואן עמד על זה שישראל תתנצל, ועד שלא תתנצל היחסים לא יחזרו לקדמותם. עכשיו רוסיה רוצה שארדואן יתנצל על הפלת המטוס והוא "מצטער" אבל לא מסוגל להתנצל. איך שגלגל מסתובב
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2015 13:15 |
|
| |
א"ר יצחק שנה שמלך המשיח נגלה בו כל מלכי אומות העולם מתגרים זה בזה, מלך פרס מתגרה במלך ערבי, והולך מלך ערבי לארם ליטול עצה מהם, וחוזר מלך פרס ומחריב את כל העולם, וכל אומות העולם מתרעשים ומתבהלים ונופלים על פניהם ויאחוז אותם צירים כצירי יולדה, וישראל מתרעשים ומתבהלים ואומר להיכן נבוא ונלך, להיכן נבוא ונלך, ואומר להם בני אל תתיראו, כל מה שעשיתי לא עשיתי אלא בשבילכם. מפני מה אתם מתיראים? אל תיראו הגיע זמן גאולתכם, ולא כגאולה ראשונה גאולה אחרונה, כי גאולה ראשונה היה לכם צער ושעבוד מלכיות אחריה, אבל גאולה אחרונה אין לכם צער ושעבוד מלכיות אחריה.
מתעצמת התובנה כי רוסיה היא היא פרס אליה המדרש מכוון !אז במקום פרסית הגיע הזמן לדבר ב-רוסית.. כלומר לדבר פרוסקי ולראות שבאמת דברי המדרש מתקיימים אל מול עינינו ! מקווה שגם הסיפא תתקיים....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2015 15:01 |
|
| |
אני מוחה על דברי הרוח שטות שנכנסה בידידנו היקר והנדיר רבנו תופון שליט"א, ברוך שובך אחינו 
תאמין לי.. כדאי לך להניח לנבואות התקופה, רק טוב ייצא לך מזה. בטח שהרבה יותר טוב מאשר לקחת מקור ולאנוס אותו על המציאות כאשר אפילו קשר מקרי אין ביניהם.
הנח לכתובים ידידי, עבר זמנם..
באהבה רבה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2016 22:14 |
|
| |
פיגוע קשה באנקרה עשרות הרוגים ופצועים - ארדואן נטל אחריות

אחח.. טורקיה טורקיה..מה נעשה לך ביום שידובר בך הרב דיבר כ"כ הרבה פעמים על טורקיה וארדואן ועל הכאוס והמלחמה אליו היא הולכת להתדרדר אם לא תחזור בתשובה ותיכנע לישראל כך שבפיגועים האלה המגלומן המשופם יכול להאשים רק את עצמו. אין עונשים אא"כ מזהירין ואת מסכת האזהרות ההיטלרון הקטן קיבל כבר מזמן
תוקן על ידי המיייחל ב- 13/03/2016 22:15:36
|
|
|
|
|