בית פורומים הנה ימים באים

המשיח היה צריך לבוא לפני פסח?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/4/2010 01:43 לינק ישיר 
המשיח היה צריך לבוא לפני פסח?!

שמעתי ממקורות מוסמכים שהרב מרדכי אליהו סיפר שהמשיח היה אמור להתגלות לפני פסח,אבל הבעיה שזה היה אמור להיות עם גזירה קשה מאוד לעם ישראל ולכן הרב אליהו עם עוד כמה מקובלים ביקשו והתפללו בתחנונים שהגזירה תתבטל גם אם זה דוחה את ביאתו של המשיח בזמן מועט.
שמעתם על העניין הזה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2010 21:09 לינק ישיר 

בדקתי את זה ובאופן ודאי זה לא נכון.
הרב כבר חצי שנה(!!!!) לא הוציא מילה מהפה.
הוא מונשם ובקושי יש לו כח להזיז את היד לבקש לשתות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/4/2010 21:45 לינק ישיר 

תבדוק שוב יוסף עכשיו קיבלתי מידע שהרב שלום ארוש אמר בשיעור האחרון ביום רביעי שהרב מרדכי אליהו אמר לאשתו שמיח היה צריך לבוא לפני פסח ובגלל גזירה עוכב ביאתו ונגזר ששני צדיקים יפטרו השנה וכנראה מדובר ברב ברלנד וברב קוק מידע חם שהגיע לידי

בואו נבדוק את זה ביחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2010 00:51 לינק ישיר 

השאלה למתי דחו את ביאתו?? ומה הייתה אותה הגזירה שהיו ממש צריכים לעכב את הגאולה השלמה והנצחית?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2010 08:48 לינק ישיר 
משקיפנו היקר

המשקיף כתב:
תבדוק שוב יוסף עכשיו קיבלתי מידע שהרב שלום ארוש אמר בשיעור האחרון ביום רביעי שהרב מרדכי אליהו אמר לאשתו שמיח היה צריך לבוא לפני פסח ובגלל גזירה עוכב ביאתו ונגזר ששני צדיקים יפטרו השנה וכנראה מדובר ברב ברלנד וברב קוק מידע חם שהגיע לידי

בואו נבדוק את זה ביחד

המציאות היא שהרב לא יכול לדבר.
הוא מונשם מאלול. כלומר יש לו חור בקנה למכונת הנשה והיא נמצאת מתחת למיתרי הקול- כך שתכנית הוא לא יכול מדבר....

הפעם האחרונה שדיבר הייתה לפני חנוכה שאז הורידו לכמה שעות את ההנשמה ושמו במקום זה רמקול קטן.

הוא מאוד חלש וב"ה בחודשיים האחרונים הוא מתחזק לאט לאט. הוא יכול כבר להזיז את ידיו (לא לכתוב) ולסמן על רצונותיו.

לעיתים הוא מצליח לענות על שאלות קטנות ע"י ניענוע השפתיים...

המידע הזה בדוק לגמרי.

רק שנתבשר כבר בשורות טובות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2010 11:19 לינק ישיר 

נו אז אולי הוא מילמל את הדברים הללו במעט שיכל? ואולי כתב זאת לאשתו? בואו לא נתעסק בתפל ונתעסק בדברים שנאמרו ולמה נאמרו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2010 07:59 לינק ישיר 

אהרון לצערי בדקנו את הטענה עם אשתו של הרב הנה מכתב ששלח לי אדם שנקרא בסקופים ובאברכים הניצוץ הוא גר בבלוק של הרב מרדכי אליהו הנה מכתבו לפניך

אז ככה.
קודם כל, לאחר שעניתי לך בפעם הראשונה, חשבתי, איך זה יכול להיות?
הרי הרב לא מדבר (בגלל הצינורות להנשמה וכו') כבר מאלול.
תאמר שאמר זאת בכתב?
הרבנית אמרה לי כבר בחנוכה שהוא לא הדליק בעצמו כי אין לו כח להחזיק את הנר!
וביום ו' הזה, כשהייתי אצלו ושרתי וניגנתי לו, הוא עשה סימן כאילו שהוא רוצה לכתוב. וכשאמרתי זאת, הרבנית אמרה שאין לו כח להחזיק את העפרון. אמרתי ננסה בכל זאת. שלפתי עפרון ושמתי לו ביד, והוא אכן לא החזיק אותו.

ובכל זאת, הבטחתי לשאול. דיברתי עם השכן שהוא עכשיו הנהג. הוא אמר לי שכמה שאלו, כל אחד בגרסה אחרת, והרבנית אומרת שאין דבר כזה.

בכל זאת עליתי, ופגשתי אותה כשהיא יצאה למכונית. שאלתי אותה אם הרב אמר לרבנית וכו'. והיא ענתה 'לא היו דברים מעולם'! ואיך הוא יכול הרי הוא לא מדבר, ולא מחזיק עט וכו' (כמו שחשבתי). ושהיא צריכה לומר לרב זעפרני (המזכיר, ראש הלישכה) שיפרסם.

אני חושב שתשלח לי לינק למקור של הטענות מה הוא אמר, ואני אפתח אשכול הכחשה באברכים ובסקופים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2010 12:30 לינק ישיר 

המקור שאמר לי מה שאמר הוא אברך שלומד שם ומקורב לבית הרב.
אני ירושלמי וגר כמה בלוקים מבית הרב והבהאדם שסיפר לי גם כן מקורב באיזושהיא צורה לבית הרב,לא ידוע לי בדיוק מה.
הבעיה שאי אפשר לאמת או להכחיש דבר כזה.
אני גם מסרב להאמין שדחו את ביאת המשיח בגלל גזירה ואם כן,כנראה הקב"ה כן רצה לדחות ונענה לבקשות כי אם לא היה רוצה היה המשיח בא תיכף ומיד ללא עיכובים וללא התחשבות באיש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2010 15:56 לינק ישיר 

כל כך מחכים כבר לבוא המשיח שמתרוצצות כל מיני שמועות לא מבוססות, ובהרבה מקרים קשה לאמת או להפריח אותם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2010 10:20 לינק ישיר 
אהרון, תגובה על ציטוט שלך:

"אני גם מסרב להאמין שדחו את ביאת המשיח בגלל גזירה ואם כן,כנראה הקב"ה כן רצה לדחות ונענה לבקשות כי אם לא היה רוצה היה המשיח בא תיכף ומיד ללא עיכובים וללא התחשבות באיש."

ללא קשר אם מה שנאמר נכון או לא, למה קשה לך להאמין שדחו ביאת משיח בגלל גזרה? מה שאתה אומר בעצם, זה שלא משנה שתהיה גאולה בדין, ולא חשוב כמה יהודים יאבדו ח"ו, העיקר שמשיח יגיע???

אנחנו מתפללים שתהיה גאולה ברחמים! -- גם אם נצטרך לחכות עוד טיפה. מה זה לעומת הנצח, לאחר ביאת משיח?
הקב"ה ארך אפיים. גם אנחנו צריכים להיות ככה, ולהתפלל שכמה שיותר יהודים יזכו. (כולל אנחנו).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > המשיח היה צריך לבוא לפני פסח?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext