|
|
| נשלח ב-31/8/2014 16:35 |
|
| |
לבה בהר הגעש באיסלנד, חשש לטיסות  נמשכת הדריכות במערב אירופה: עוד רעשי אדמה בהר הגעש ברדרבונגה, רמת הכוננות הועלתה ל"אדום". אם ייווצר ענן אפר, טיסות עלולות להתבטל התפרצות נוספת בהר הגעש ברדרבונגה באיסלנד הובילה הבוקר (יום א') את השלטונות במדינת האי להעלות את הכוננות לרמה הגבוהה ביותר, מחשש שאפר מהר הגעש יפגע במטוסים ויגרום להתרסקותם.
מה אומרים המומחים במחלקה המטרואולוגית של הפורום ?!? 
תוקן על ידי המיייחל ב- 31/08/2014 17:00:58
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2014 16:54 |
|
| |
אני עוקב נשמה טובה אני כל הזמן מעודכן במה שקורה
ההר דואג לעדכן אותי לפני כל צעד שהוא עושה. אל דאגה איזוס מיזוס הכסף שלך במקום בטוח. בחדשות הרגילות סתם מחפשים כותרות ודרמטיות טוב אפשר להבין אותם הם חיים מזה זו הפרנסה שלהם. אבל שוב, המדיע האמיתי לא נמצא שם. ישנה פעילות בהר ודאי שיש אבל זה עדיין רחוק מאירוע גדול. המדיה לחוצה בגלל התקדים של 2010 וזוכרת טוב מאוד מה שקרה אז לכן היא מגזימה הפעם.
הנה לינק לאתר הרלוונטי בו נמצע המידע המדוייק בלי אובר דרמטיות http://www.volcanodiscovery.com/bardarbunga/seismic-crisis-2014/s.html
תוקן על ידי המיייחל ב- 31/08/2014 16:56:13
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2014 09:52 |
|
| |
נמשכת הפעילות המינורית

בינתיים נמשכת פליטת הלבה וענני קיטור וקצת עשן מתוך אותו סדק באדמה, אפילו הר אי אפשר לקרוא לזה. כל זמן שלא יחול שינוי והלבה לא תבוא במגע עם הקרחון הענק שנמצא לא הרחק משם לא צפוי שינוי משמעותי בפעילות הוולקנית שם. האמת שמראש המומחים לא צפו סצנריו דומה לאירוע של 2010. אך לא נאבד תקווה ונמשיך להחזיק אצבעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2014 16:57 |
|
| |
איסלנד: שתי רעידות אדמה חזקות נוספות היום סמוך להר הגעש, הר הגעש קרוב להתפרצות
היום (שני) התרחשו שתי רעידות אדמה חזקות נוספות בעוצמה 4.9 ו-5.2 בעומקים נמוכים מאוד סמוך להר הגעש. לפי אוניבריסטת איסלנד, בכל יום עד כה מתחילת הרעידות שוחררו בממוצע כ-20,000 טון של גופרית מסדקים תת קרקעיים בסביבת הר הגעש.

שידור חי מסביבת הר הגעש:
הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
תוקן על ידי המיייחל ב- 01/09/2014 17:37:44
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2015 14:36 |
|
| |
הדבר הזה ברשימה שלנו ?!?  דבר כזה יכול לגרום לצונאמי ואולי גם מגה-צונאצי . . . . . במילים אחרות - אפשר לקבל משיח כבר ?!?!  הר געש תת-ימי התפרץ וצבע את הים באדום התפרצות הר הגעש הונגה טונגה בטונגה שבדרום האוקיינוס השקט הביאה לפליטת אפר וולקני רב שגרם לשיבושים בטיסות באזור
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2015 15:25 |
|
| |
לא רואה סיבה להתרגשות. עוד אירוע סתמי ומקומי. יפה כמובן אבל לא יותר מזה.
|
|
|
|
|