בית פורומים עצור כאן חושבים

בעיות דפדפנים - אשכול טכני אבל רצוי שכל אחד ישתתף (אשכול מינהלי)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/6/2010 00:01 לינק ישיר 

שומר תוכחת

גם אני יכול!

בינתים...

מה עם כובע טמבל עף באויר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2010 02:02 לינק ישיר 

יש כאן משהו מפליא ביותר. האם המחשב שלי הוא שמשתגע או שהייד פארק משתנה מיום ליום? לאחר שגיליתי שאפשר לעבור לסוגי עריכה שונים בחלון של העורך הרגיל, זה נפסק! אין לי כניסה לשם כי לחיצה בחלון זה לא מביאה לשום תגובה. רק דרך העורך הישן והמדביק. נוסף לכך, אין לי שום אפשרות לשלוח דואר תשובה דרך התיבה האישית. העורך הישן לא עובד שם והעורך הרגיל תוקע את מה שאני כותב. מה עושים? איך זה קורה? האם יש מישהו בהייד פארק שיושב וכמו המלך בסיפור הסנדלר של ר' נחמן אומר כל פעם: נהרוס לו זאת? שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו ******* language="">

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2010 11:39 לינק ישיר 

הרב מימוני

אולי, אולי, כל מעשי הניסים הללו שקורים לך ולי ולכל החברים, הם קפיידה  של הגדויילים, שאסרו להשתמש  בפורום?
(יש לברר אצל ק"ק ח"ח אם גם  עליהם יצאה  הגזירה- כפי שכתוב  הִנֵּה אָנֹכִי יָצָאתִי לְשָׂטָן כִּי יָרַט הַדֶּרֶךְ לְנֶגְדִּי
או שרק אצלנו זה קורה. כי הקב"ה, מדקדק עם צדיקים=  אתנו-כחוט השערה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2010 18:49 לינק ישיר 

בדפדפן גוגל הוא מתקן שגיאות כתיב. כמו בוורד.
(נכתב בשועל האש)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2010 03:32 לינק ישיר 

אני משתמש בפיירפוקס,
וכדי לא להיזרק מהמערכת צריך כל פעם לפני שליחת ההודעה ללחוץ על החלף משתמש ולהזין שוב את הסיסמא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2010 16:56 לינק ישיר 

היום בפיירפוקס, כמעט כל מעבר אשכול, נסיון לכתוב הודעה, או מיצמוץ בקצב שאינו מוצא חן בעיני השרת, אני מנותק.

כרום מודיע את ההודעה המפחידה הבאה:

כיצד מסומן האתר www.hevre-nostalgia.co.il?

<*>

האתר מסומן כאתר חשוד - הביקור באתר אינטרנט זה עלול להזיק למחשב שלך.

במהלך 90 הימים האחרונים, חלק מאתר זה סומן כמכיל פעילות חשודה 3 פעמים.

מה קרה כש-Google ביקרה באתר זה?

<*>מתוך 45 דפי האתר שנבדקו במהלך 90 הימים האחרונים, 9 דפים גרמו להורדה ולהתקנה של תוכנות זדוניות ללא הסכמת המשתמשים. הביקור האחרון של Google באתר זה התבצע בתאריך 2010-06-30, והפעם האחרונה שבה התגלה תוכן חשוד באתר זה הייתה בתאריך 2010-06-30.

Malicious software includes 35 ing exploit(s).

תוכנות זדוניות מתארחות ב-1 דומיינים, ביניהם gumblar.cn/.

This site was hosted on 1 network(s) including AS8551 (BEZEQ).

האם אתר זה שימש כמתווך שגרם להפצה נוספת של תוכנות זדוניות?

<*>

במהלך 90 הימים האחרונים, לא נראה שהאתר www.hevre-nostalgia.co.il שימש כמתווך להדבקת אתרים כלשהם בתוכנות זדוניות.

האם אתר זה אירח תוכנות זדוניות?

<*>

לא, אתר זה לא אירח תוכנות זדוניות במהלך 90 הימים האחרונים.

כיצד זה קרה?

<*>

במקרים מסוימים, גורמי צד שלישי מסוגלים להוסיף קוד זדוני לאתרים חוקיים, והדבר גורם לנו להציג אזהרה.

הצעדים הבאים:

מה יהיה?

תוקן על ידי השכן ב- 05/07/2010 16:58:46

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2010 17:37 לינק ישיר 

עין רואה ואוזנת שומעת(כולם יתפסו....)

:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2010 23:41 לינק ישיר 

לאחרונה עמודים רבים משמינים כנראה מרוב נחת ומקבלים רוחב בלתי מצוי כתוצאה מקישור שאינו מתאים לעמוד.

שולחי הקישור אינם טורחים לקבל את עצתו של וומאי(שטען שצריך לחתוך לשניים ולשלוח שוב אם אינני טועה)

אין לי מושג למה שולחי הקישור אינם מתקנים את הניתן לתקן בתוך שעה משליחת ההודעה אבל מה שברור הוא שעליהם לפנות להנהלה ולבקש לתקן את התקלה שהם גרמו.

למשל האשכול :"מעמד הכתרת התורה לתורה מן השמים"עמוד 2 שלו בלתי ניתן לקריאה.

לספרן

אתה שלחת הודעה אחרונה באשכול הנ"ל והיא איננה ניתנת לקריאה אולי תוכל לעשות משהו בעניין?
תודה מראש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2010 13:34 לינק ישיר 

משום" אל תמנע טוב מבעליו"אני מביאה קישור שגיליתי ברשת (ותודה לדפל) שמכווץ פלאים כתובות אינטרנט ארוכות כך שמעתה והלאה איש לא יוכל להגיד שאין הוא אשם בהשמנת העמוד פלאים.

http://is.gd/

איך זה עובד?
1. הכנסו לאתר על ידי לחיצה על הקישור הנ"ל

2.העבירו למועדפים .

זהו.

ומעתה והלאה בכל פעם שאתם רוצים להביא לפורום מקור כל שהוא ואתם נוכחים לדעת שהעמוד התרחב אתם מוחקים את ההודעה שלכם,נכנסים לניק הנ"ל,שמים במלבן הריק את הכתובת השמנה לוחצים על :כווץ וראה זה פלא הכתובת זוכה לדיאטה מהירה ואמינה (בניגוד להבטחות מפרסמים מסוימים) .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > בעיות דפדפנים - אשכול טכני אבל רצוי שכל אחד ישתתף (אשכול מינהלי)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.