|
|
| נשלח ב-7/2/2012 10:27 |
|
| |
ובלשון אחינו האשכנזים "ספס אמס"!!  ליישועוסוכו קיוויסי השם !!!  ועכשיו 5 שורות של רצינות (אני מקווה ש אעמוד במשימה הקשה  ) ועוד סימוכין ידוע ,אם כי לא בכל עומקו ומשמעותו , לדברי המייחל : "כה אמר ה' אם לא בריתי יומם ולילה חקות שמים וארץ לא שמתי "
התחושה שלי שגם הדתיים, ואני בתוכם, לא ממש מרגישים ומעכלים, ביומיום, שכל הבריאה כולה תלויה בתלמוד ויישום התורה ושמירת המצוות שלהם
נ.ב
לכן אני חוזר ואומר :חייבים משיח עכשיו !!
נ.ב.ב. כן ! ספרתי נכון את מספר השורות של רצינות !!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2012 22:37 |
|
| |
איזה כיף לקרוא כותרות כאלה על הבוקר

"יוון תהיה רק הפרומו"... חחחחח.. תמיד תמהתי ביני לבין עצמי על כל הרעש הזה שעושים מנפילת יוון.. וואלק מה כל הרעש הזה?! כולה מדינה קטנטנה מלאת מסטולים שיש בה יותר איים מתושבים.. מה עושים ממנה כזה עניין מה?? והנה ב"ה נשמעה זעקתי. מחכים לנפילות הכואבות של המדינות היותר גדולות שיגררו את שאר העולם אל התהום בקצב קצת יותר משכנע וסופני..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 16:33 |
|
| |
כתבה ארוכה אבל שווה כל מילה! עוד תודו לי עליה
"חגיגת הצמיחה הסתיימה. הפעם, המיתון לא יסתיים בהתאוששות" ריצ'רד היינברג, מהחוקרים המובילים בעולם בתחום האנרגיה, מזהיר מפני תום עידן הצמיחה הכלכלית. במשפט אחד: עידן האנרגיה הזולה בא לסיומו, ויהיו לכך השלכות קשות
| | ריצ'רד היינברג בגינת ביתו |

אני קורא את הכתבה וקורא וקורא ותוך כדי מתחיל להתפעל מהבנאדם ומחכמתו העמוקה והמיוחדת ושואל את עצמי "איך יתכן שאדם כזה לא זוכה להכרה חובקת עולם לה הוא ראוי?!" ואז מגיע קטע בו מתואר כיצד נשיא ארה"ב גילה אותו ואימץ את סיפרו בחום ומשם ואילך הכל נפתח..בקיצור עיברו על הכתבה והתרשמו בעצמכם מאדם מיוחד במינו בעל אישיות מדהימה וחכמה בלתי רגילה. זאת מלבד תחזית הכיוון אליו העולם צועד ובגדול כבר בעתיד הקרוב.
http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3577620,00.html
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 16:59 |
|
| |
תודה המייחל על הכתבה המרתקת והמאלפת. איך אתה מציח תמיד למצוא את הכתבות המענינות או קישורים רולוונטיים לנושאים באשכולות השונים. האם אתה יושב ומחפש אייטמים מעניינים הקשורים לפורום או שמא יש לך "עובדים" בשבילך!?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 17:31 |
|
| |
ידעתי שיש לך "עוזרים, אחרת איך אפשר להספיק ללקט את כל הידיעות לפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2012 10:01 |
|
| |
ואני מה ביקשתי מכל המספרים רבי-האפסים הללו ?!!?
אחוז אחד יחיד ובודד המסמל את הענווה וההסתפקות במעט
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2012 10:06 |
|
| |
אפילו לא אחוז, פרומיל יספיק גם כן
|
|
|