בית פורומים עצור כאן חושבים

למכור את התורה בזול

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/6/2010 18:40 לינק ישיר 
מישהו כאן למד בחידושים שלו על בבא קמא?

יש שם קישור לאתר אחר שנקרא תלמוד מוסבר ובמבט ראשון חשבתי שזה עוד וריאציה של שוטנשטיין, בדף הפתיחה יש מפתח לנושאים שהוא מדבר עליהם בתוך הגמרא בסוגריים, הסתכלתי בכמה עניינים שאני מתמצא ופשוט הייתי צריך לצבוט את עצמי, זה כמו אחד מגדולי ראשי הישיבות הכי גדולים של הדור הקודם, כמו חידושי הגרנ"ט או הגרש"ש או משהו כזה אבל מקורי לגמרי, כאילו הוא חי בדור שלהם כשהכל עוד היה חדש. איזה עמקות וגאונות והמון תורה חדשה לגמרי. תעיינו למשל בבבא קמא לג: ולד. הוא בעצמו כותב שם שזה אור חדש מה שחידש שם ובאמת זה פשוט לא להאמין.
אחר כך הסתכלתי שם במאמרים שרובם הם שמועס כמו חבורת מוסר, עיינו למשל במה שכתב על שכל ודמיון.  וזה שוב הדהים אותי, הכל מקורי ועוצמתי כמו גדולי המשגיחים מהסוג של הגר"י לווינשטיין זצוק"ל והכל לא לעוס וחדש לגמרי.
אם מישהו יודע מי הכותב בבקשה שירשום כאן, אני חייב לדעת במה מדובר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2010 18:41 לינק ישיר 
מישהו כאן למד בחידושים שלו על בבא קמא?

יש שם קישור לאתר אחר שנקרא תלמוד מוסבר ובמבט ראשון חשבתי שזה עוד וריאציה של שוטנשטיין, בדף הפתיחה יש מפתח לנושאים שהוא מדבר עליהם בתוך הגמרא בסוגריים, הסתכלתי בכמה עניינים שאני מתמצא ופשוט הייתי צריך לצבוט את עצמי, זה כמו אחד מגדולי ראשי הישיבות הכי גדולים של הדור הקודם, כמו חידושי הגרנ"ט או הגרש"ש או משהו כזה אבל מקורי לגמרי, כאילו הוא חי בדור שלהם כשהכל עוד היה חדש. איזה עמקות וגאונות והמון תורה חדשה לגמרי. תעיינו למשל בבבא קמא לג: ולד. הוא בעצמו כותב שם שזה אור חדש מה שחידש שם ובאמת זה פשוט לא להאמין. אחר כך הסתכלתי שם במאמרים שרובם הם שמועס כמו חבורת מוסר, עיינו למשל במה שכתב על שכל ודמיון. וזה שוב הדהים אותי, הכל מקורי ועוצמתי כמו גדולי המשגיחים מהסוג של הגר"י לווינשטיין זצוק"ל והכל לא לעוס וחדש לגמרי. אם מישהו יודע מי הכותב בבקשה שירשום כאן, אני חייב לדעת במה מדובר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > למכור את התורה בזול
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext