|
|
| נשלח ב-18/8/2010 23:10 |
|
| |
| פרספקטיבה כתב: |  | | מקס, האם אתה בטוח שערבי מוכן להתאבד מחמת שנאתו? אם כן מדוע המנהיגים דואגים להלעיטם בסיפורי מעשיות אודות בעילת צורות נאות בגן עדן מקדם? לי נדמה שבעבור זה ערבי יהיה מוכן להתאבד אף על ידידו. מה שאין כן הנאצים לא ציפו לשום תמורה למעט שנאה ורשעות. |
|
צדיק
אל תאבד את הנקודה, הנאצי היה שולח נאצי אחר להתאבד ??
שהשנאה שלו יגרום לו לשלוח תמימים מתוך העם שלו להתאבד ??
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 23:14 |
|
| |
גם המנהיגים שלהם לא מבקרים בעצכ"ח, הם מאמינים באמונה שלימה שגמולם מוכן להם ולשלוחיהם מן השמים. ודרך אגב, מנהיגי הנאצים שלחו למוות בטוח קצת יותר נפשות נאציות תמימות מאשר מוסלמים שלחו מוסלמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 23:23 |
|
| |
| פרספקטיבה כתב: |  | גם המנהיגים שלהם לא מבקרים בעצכ"ח, הם מאמינים באמונה שלימה שגמולם מוכן להם ולשלוחיהם מן השמים.
ודרך אגב, מנהיגי הנאצים שלחו למוות בטוח קצת יותר נפשות נאציות תמימות מאשר מוסלמים שלחו מוסלמים. |
|
צדיק:
אתה יודע מתי אני יאמין למנהיגים שלהם שהם גם מאמינים ? בזמן שהם בעצמם יעשו כך, והבן
הרי למה לשלוח תמימים, שהם בעצמם יהיו הראשונים לזכות בעולם הבא,
אגב: שמתה לב מה מבטיחים להם שם ? נווו זה לא שפל בעיניך ?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2010 23:26 |
|
| |
לא שמעתי מהם ישירות ולא קיבלתי מהם הצעה דומה, אולם אני סומך על הרמב"ם שידע. וזו לשונו בהל' תשובה פ"ח ה"ו: "שמא תקל בעיניך טובה זו (עוה"ב) ותדמה שאין שכר המצות והיות האדם שלם בדרכי האמת אלא להיותו אוכל ושותה מאכלות טובות ובועל צורות נאות ולובש בגדי שש ורקמה ושוכן באהלי שן ומשתמש בכלי כסף וזהב ודברים הדומים לאלו כמו שמדמין אלו הערביים הטפשים האוילים השטופים בזמה" וכו'.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 08:32 |
|
| |
תוקן על ידי תלמידטועה ב- 19/08/2010 08:34:25
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 10:00 |
|
| |
עוני הוא אחד הזרזים להתבהמות
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 13:31 |
|
| |
כשמחנכים אותך בגיל צעיר שהאחר הוא תת אדם, שהוא אינו מהווה חלק מהקהילה האנושית שלא כמוך וכמו בני הקהילה שלך, אין סיבה להניח שתגלה רחמים כלפיו. כך שטפו את מוחם של הנאצים נגד היהודים. באופן דומה, אם כי קיצוני הרבה פחות, נשטפים מוחות הילדים החרדים נגד הגוי. בעוד שאפשר להבין מדוע שנאה מופנית נגד הערבים שעושים מאמצים מרובים להשניא עצמם עלינו, הרי החרדים גם לעתים קרובות לא רואים כל צורך לנהוג בהגינות, למשל בתשלום מסים, גם לשלטון הגוי שהוגן לחלוטין כלפיהם - מלכות של חסד כמו באמריקה. בארצנו ה"אחר" הוא גם היהודי החילוני וההתנהגות בהתאם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2010 14:27 |
|
| |
התגובות כאן מזעזות.
אתם יודעים שכל מי שרוצה יכול לראות את זה
אני ימני בדועתי ובהתנגדותי לוויתור על שטחים באר"י
אבל לא שמח כשתנוקות מתים!
להפך ההתלהמויות האלו מזיקות לנו מאוד ומסיטות את העימות בארץ
למקומות בהם עדיף לא להיכנס,
טין שום עניין שמישהו יהרג, האינטרסים שלנו
הם רוגע, ביטחון, ושליטה מלאה על כל השטחים אחרי שכבשנו
אותם בצדק רב (כי הם בחרו את מלחמת ששת הימים-והמרו על הקופה
כי הם חשבו שהסיכווים שלהם גבוהים אך למרבה המזל ועזרת שמים ניצחנו)
|
|
|
|
|