| נשלח ב-5/9/2010 01:07 |
|
| |
האם יהודים מעשרת השבטים גילו לבני המאיה את לוח השנה?
אתחיל בזה שאני מאוד מסופק לגבי לוח השנה של בני המאיה, והאם יש בו בכלל משהו מן האמת לגבי תאריך אחרית הימים, אבל החלטתי לשתף אתכם בדבר מאוד מעניין בו נתקלתי לא ממזמן.
בחפשי בגוגל בוקס נתקלתי בספר של חוקר גוי נוצרי אחד על לוח השנה של בני המאיה.
החוקר ניסה להתחקות על עקבותיו של לוח השנה המפורסם שלהם, בין היתר הוא ביקר בחבל יוקטן שהיה
מרכז האימפריה של בני המאיה, ושאל את האינדיאנים יושבי האיזור אודות לוח השנה שלהם ולגבי החישובים המדויקים שבוצעו בו. התשובות שאותו חוקר קיבל היו מדהימות:
"the locals however told me that the information came from 7 feet tall angelic beings, blond hair,
red beard, blue eyes... 7 feet tall blond, full bearded blue eyed men arriving from the east"
תרגום:
המקומיים לעומת זאת סיפרו לי שהמידע שלהם (על לוח השנה) הגיע מאנשים שמימיים וגבוהים (מעל 2 מטר) עם שיער בלונדיני, זקן אדום ועיניים כחולות... אנשים גבוהים, בלונדינים, עם זקן מלא ועיניים כחולות שהגיעו המהמזרח
"Ancient accounts of how the natives acquired the calendar speaks of tall men arriving from the east, hugh men seven feet tall, with blue eyes blond and red hair with full beards."
תרגום:
"מקורות עתיקים המספרים על איך המקומים (האינדיאנים) רכשו את הידע על לוח השנה, מדברים על אנשים גבוהים שהגיעו מהמזרח, בעלי עיניים כחולות ושיער בלונדיני ואדום, וזקן מלא"
לאחר מכן נתקלתי בעוד ספר המדבר על מערביים שחקרו את תושבי חצי האי יוקטאן (צאצאי בני המאיה) ומובא שם:
"Native sources complete the obvious parallels with the Old Testament stories when the give the startling information that these overseas visitors "were the true descenders of Abraham and Jacob"
תרגום:
מקורות מקומיים משלימים את ההקבלה הברורה עם סיפורי התנ"ך (לסיפורי האינדיאנים) שהם מוסרים את המידע המדהים שאותם מבקרים מרחבי הים היו "הצאצאים האמיתיים של אברהם ויעקב"...
ולדעתי הדובדבן שבקצפת:
Some of the old people of Yucatan say that they have heard from their ancestors that this land was
occupied by a race of people who came from the east and whom G-d had delivered by opening twelve paths through the sea
תרגום:
כמה מזקני יוקטאן מספרים שהם שמעו מאבותיהם, שהאדמה הזאת הייתה מיושבת בידי גזע של אנשים שהגיעו מהמזרח שאותם הקב"ה העביר דרך פתיחת 12 נתיבים בים.
ואל תשכחו שלפי חז"ל הקב"ה פתח לכל שבט שביל בים סוף ובסך הכל 12 פתחים כמספר השבטים!
זה אומר שיש לנו הוכחה שבני עשרת השבטים התגוררו בדרום אמריקה וגם הם אלו שגילו לבני המאיה את לוח השנה!!
אולי משהו מעניין באמת יקרה בשנת התשע"ב?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2010 08:32 |
|
| |
| הראובני כתב: |  | אתחיל בזה שאני מאוד מסופק לגבי לוח השנה של בני המאיה, והאם יש בו בכלל משהו מן האמת לגבי תאריך אחרית הימים.
אתחיל בזה שניכר מדבריך שלא צפית בשיעור שלנו על 2012.
תרגום:
המקומיים לעומת זאת סיפרו לי שהמידע שלהם (על לוח השנה) הגיע מאנשים שמימיים וגבוהים (מעל 2 מטר) עם שיער בלונדיני, זקן אדום ועיניים כחולות... אנשים גבוהים, בלונדינים, עם זקן מלא ועיניים כחולות שהגיעו המהמזרח
ממתי יהודים אותנטיים מזוהים כבלנודיניים גבוהים עם עיניים כחולות??
תרגום:
"מקורות עתיקים המספרים על איך המקומים (האינדיאנים) רכשו את הידע על לוח השנה, מדברים על אנשים גבוהים שהגיעו מהמזרח, בעלי עיניים כחולות ושיער בלונדיני ואדום, וזקן מלא"
לאחר מכן נתקלתי בעוד ספר המדבר על מערביים שחקרו את תושבי חצי האי יוקטאן (צאצאי בני המאיה) ומובא שם:
תרגום:
מקורות מקומיים משלימים את ההקבלה הברורה עם סיפורי התנ"ך (לסיפורי האינדיאנים) שהם מוסרים את המידע המדהים שאותם מבקרים מרחבי הים היו "הצאצאים האמיתיים של אברהם ויעקב"...
ונניח שאכן כפי עדותם האנשים שהגיעו מהמזרח סיפרו להם שהם בני אברהם ויעקב וכו'. מניין לנו שכך הוא באמת? אולי אחרים היו שפשוט החליטו לתפוס טרפ על שמם הטוב של היהודים שהלך לפניהם ע"מ שיתקבלו דבריהם ואולי מעוד כמה טעמים ואינטרסים שלך תדע אלפי שנים אחרי מה הם.
ולדעתי הדובדבן שבקצפת:
תרגום:
כמה מזקני יוקטאן מספרים שהם שמעו מאבותיהם, שהאדמה הזאת הייתה מיושבת בידי גזע של אנשים שהגיעו מהמזרח שאותם הקב"ה העביר דרך פתיחת 12 נתיבים בים.
שוב, גם כאן אותה טענה. גם אם נצא מתוך הנחה שהמסורת שבידם אמת, מי אמר ש"ההם" אמיתיים היו ולא מתחזים? זאת לענ"ד אי אפשר לדעת.
ואל תשכחו שלפי חז"ל הקב"ה פתח לכל שבט שביל בים סוף ובסך הכל 12 פתחים כמספר השבטים!
זה אומר שיש לנו הוכחה שבני עשרת השבטים התגוררו בדרום אמריקה וגם הם אלו שגילו לבני המאיה את לוח השנה!!
לזה אתה קורא הוכחה?! אוי ואבוי.
אולי משהו מעניין באמת יקרה בשנת התשע"ב?
המשהו המעניין הזה שמור לתשע"ג לא תשע"ב. עיין שיעור הוידאו.
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2010 11:16 |
|
| |
לגבי מראה בני ישראל, אין שום הוכחה שהם נראו כך או אחרת, מעבר לזה שהם לא נראו כמו אינדיאנים או כושים זה בטוח
שנית, למה שעם כל שהוא יטען שהוא מצאצאי יעקב? אני לא חושב שגוי יטען דבר כזה, כולם מתייחסים לבית אבותם
ולדעתי זה הוכחה חותכת: מאיפה לאינדיאנים (או לכל גוי אחר) לדעת על כך שים סוף נחלק ל12 גזרים?
הרי האינדיאנים לא הכירו את התורה בכלל, ולא היה להם שום מושג על קריעת ים סוף או בני ישראל בכלל, ובטח שלאף
עם חוץ מבני ישראל לא היה ידוע על כך שים סוף נחלק ל12 גזרים כמספר השבטים. אם כן איזה עם גילה להם על כך?
האם יש לך ניחוש?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2010 14:26 |
|
| |
"אין שום הוכחה!" קצת צניעות חביבי, קצת צניעות .
מקסימום תגיד "אין לי שום הוכחה" . את זה נבין. אבל למה להפוך את אי ידיעתך למשהו אובייקיטבי.
גופא - קראתי פעם מאמר של הגר"מ מאזוז שליט"א על מראיהם החיצוני של עם ישראל בו הוא מוכיח (כמדומני זה גם משנה בנגעים) מחז"ל וראשונים שצבע עורם של היהודים לדורותיהם היה יותר כהה מאשר בהיר. בטח לא בלונד סקנדינבי ובהיר ארופאי. חוצמזה שאין סיבה שזה לא יהיה כך כשמוצאם של אבותינו הוא מהמזה"ת ומדינות ערב.
דבר שני- ברור שלעמי יבשת אמריקה לא היה מושג מהיסטוריה יהודית, הוא אשר אמרת והסכמתי שאנשים זרים מ"מזרח" הביאו להם את המושגים האלה רק שזה לא בהכרח מוכיח שמדובר ביהודים. זה הכל. מה היה האינטרסים שלהם להחשב כיהודים? נו באמת, אלפי שנים אחורה אתה באמת מצפה להבין דברים כאלה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2010 15:07 |
|
| |
שבוע טוב
ראיתי מדרש שכאשר הים נחלק ל-12 כל המים שבעולם נחלקו, אפילו אם אדם שתה כוס מים- גם הם נחלקו.
הווה אומר שלמעשה גם האינדיאנים ראו במעשה קריעת ים סוף אצלם....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2010 21:23 |
|
| |
תאמין לי שאין לי כח לויכוחי הסרק האלה. לא מעניין אותי ולא מסקרן אותי. בזבוז זמן נטו זה מה שזה.
שנה טובה וכתיבה וחתימה טובה שתהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 15:10 |
|
| |
ראובני אתה שוכח דבר פשוט , שאחרי המבול נוח ובניו איכלסו את כל העולם בסופו של דבר , כלומר כולם בני נוח ! כל ילדיו היו מחזיקים בכוחות הקבלה בזמנים האלו ( ספר רזיאל המלאך , וספר חנוך )
חישוב הקץ על ידי צפייה בכוכבים זאת עבודת עלילים נטו ! אברהם אבינו היה גדול המומחים בתורה זה לפני שניגלה עליו הקדוש ברוך הוא.
מדוע מדובר בעבודת אלילים וחילול השם ??? כיוון שמידע זה הגיע הזמנו לגויים על ידי השבעת מלאכים ולא על ידי פניה בבקשה לקדוש ברוך הוא , וכן עם הזמן ומעבר הדורות שכחו הגויים מי הוא אדם אדון הכל והחלו לעבוד את המלאכים האחראים על זה וזה , ולא את ריבונו של עולם ! וכך הפכה יכולת קבלית לעבודת אלילים ,
מאיפה אתה חושב שהגיעו מאות אלילים אצל הגויים , כל האלים ביוון העתיקה , מעניין שלכל אל שלהם יש בשמים מלאך אחראי , לדוגמא אל הים - בפועל מדובר על המלאך שאחראי על הים. עוצמתי זה בטוח אבל לא הוא יצר את הים נכון ? כמובן שלא , רק אדון כל העולמות יצר הכל בלבד !!!
אבל לך תשכנע גוי .....
אם לפני 100 שנה הנוצרים היו מאמינים באלוקים ואחר כך בישו ימח שמו וזכרו..
היום הם מאמינים שישו הוא האלוקים , אתה מבין , זה מה שעבודה זרה עושה עם הדורות...
היהודים לצערי הרב לא טובים יותר , רובם חילונים , הספיקו לשכוח מאוד מהר מאיפה באו ומה תפקידם.. והולכים אחרי אדום על תאוות הבשר בלבד , עובדים כדי להנות , כדי לקנות בית יותר טוב מכונית יוקרתית להשיג אישה יפה ולהיפך ולא עובדים כדי לקנות מזון שיהיה כוח לעבוד את הבורא
 |
|
|
|
|
|