בית פורומים עצור כאן חושבים

יש פרסומת של AIG שלא נותנת להיכנס בלי להקליד אותם. נא לא להיכנע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/10/2010 19:59 לינק ישיר 

[quote]פרספקטיבה

פעם פתחתי אשכול על הבעיות שיש בגלישה בהייד פארק. אם תמצא/י אותו, תרוי נחת (או שלא). (כדי לא להיות מסתורי, אחת מהן היתה שאי אפשר היה להעתיק ולהדביק).[quote]

מצאתי את האשכול ההוא וקראתיו מראשו לסופו, ומה אני אגיד לך, רוב הבעיות שאתה מונה אני בור ועם הארץ בהן, לא דובים ולא יער, אצלי (כמעט) הכל תקין ועובד חלק ואיני נתקל בבעיות האלה. אני יכול להעתיק מתי שאני רוצה ואיך שאני רוצה. בד"כ אני משתמש בפיירפוקס וגולש דרך פלטפורמת בח"ח, אבל גם כאשר איני נוהג כך לא נתקלתי בבעיה כלשהי.
בנוגע לשורות מודבקות זה קורה לי רק כאשר אני בא לערוך הודעה, וגם אז רק כאשר אני מצטט כותב קודם.
ובנוגע לשתי הבעיות שמנתה צענערענע, כפי שכתבתי נראה לי שזה קשור לעבודה עם יותר מניק אחד, המחשב 'שוכח' עם איזה ניק נכנסת, ומתנתק. ועל כן יוצא גם לפעמים שאם משתהים הרבה בכתיבת הודעה עד שהוא שוכח עם איזה ניק הוא עובד, אזי הוא שולח הודעת תקלה. כנ"ד ואאק"ד (כן דעתי נוטה ואיני אומר קבלו דעתי).

תוקן על ידי פרספקטיבה ב- 10/10/2010 20:01:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2010 20:56 לינק ישיר 
חבר'ה עקפתי את הבעיה!

כבר לא צריך לעבור דרך הפרסומת המעצבנת.
החלפתי את הקישור שהיה לי במועדפים לפורום בקישור אחר והפרסומת נעלמה לה.
תנסו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2010 16:23 לינק ישיר 

כאמור הבעיה קיימת רק דרך הייד פארק.
אם נכנסים דרך בחדרי חרדים לא תתקלו בבעיה, כך לפחות הבטיחו מנהלי בחדרי.

הקישור לעצכ"ח דרך פלטפורמת בחדרי חרדים:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2010 22:40 לינק ישיר 

ומה עם מי שמעוניין לגלוש גם לפורומים שאינם על פלטפורמת מסורת? אני כלל לא מצליח להיכנס לשום דבר דרך היידפארק , גם אם אני נכנע ומקליד את ההקלדה המטופשת, אני רק נאלץ להקליד עוד פעם ועוד פעם. האם מישהו פנה להנהלת הייפארק והצליח לקבל מהם הבהרה כלשהי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2010 18:18 לינק ישיר 
מכתב ששלחתי להנהלת הייד פארק

שלחתי מכתב להנהלת האתר בנוגע לתעלות הפרסומי המדובר, למרות שלפורום זה מצאתי דרך לעקוף את הפרסומת.
מי שמעוניין ישלח גם הוא מחאה דומה ואולי הם יסירו את זה
להלן הנוסח ששלחתי:

אני פונה אליכם בנוגע לתעלול הפרסומת החדש ששמתם "כשוער" בכניסה לאתר הייד פארק, הדורש ממי שרוצה להיכנס לאתר להקליד מילים/תווים בעלי אופי פרסומי של חברות שונות.
ידוע לי שהרבה אנשים (ואני ביניהם) ממורמרים מכך ומרגישים השפלה ותחושת התבזות מתעלול פרסומי זה
.
עם פרסומות קופצות אפשר להסתדר, עם פרסומות קבועות ג"כ אין בעיה, אבל עם פרסומת שדורשת ממני לעשות פעולה אקטיבית כתנאי לכניסה לאתר, אני לא יכול ולא מוכנים להסתדר כי זה כרוך בהשפלה ובהתבזות.
אין לי ספק שאתר הייד פארק עלול לספוק ירידה בכמות המשתמשים בו מסיבה זו, מלבד העלבון וביזוי משתמשיו כתוצאה מתעלול זה.
אודה לכם על התייחסות ובעיקר על הפסקת העלבון ההשפלה והביזוי שבצורה זו של פרסומת
בתודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2010 19:49 לינק ישיר 

לאיזה כתובת שלחת ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2010 23:29 לינק ישיר 

בתחתית הדף, הכי למטה מצד שמאל, ישנם המילים "צור קשר".
לחיצה עליהם תאפשר שליחת מכתב להנהלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2010 00:08 לינק ישיר 

תודה.
עשיתי העתק הדבק ושלחתי.

אני קוראת לכל מי שעדיין נתקל בבעיה כאשר נכנס דרך היידפארק לשלוח מכתב מחאה ואלי זה יפסק סוף סוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2010 00:13 לינק ישיר 

תקלטו כבר!
אל תכנסו דרך היידפארק, תכנסו דרך בחדרי חרדים!! רק כך הם יקלטו שמשהו קורה , כשכמות הגולשים תרד להם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > יש פרסומת של AIG שלא נותנת להיכנס בלי להקליד אותם. נא לא להיכנע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.