איך היה ניראה האדם עם הכתר ? יפה תואר ? ומה הוא שידר לך במראה הפנים שלו ? כועס , דואג , רגוע ? בעיקרון החלום בא לענות לך על שאלת לב שהיתה לך !
לפרש כל פרט ודמות בחלום זה לא לעניין ! כי אני עלול לא לכבד את המעמד של הנשמות והמלאכים בחלום שלך !
נשלח ב-8/12/2010 16:37
יש לי משאלת לב אחת באמת לגאולה שלמה יש הרבה צער כאב שכול שהקבה יגאל אותנו וברחמים_
תוקן על ידי ואפעלפי ב- 31/07/2011 01:39:03
"ואפעלפישהתמהמה עם כל זאת אחכה לו בכל יום שיבוא.."
נשלח ב-8/12/2010 18:14
דווקא להפך , צחוק הילדים הוא מאוד חיובי..
הזקן נועד לבני האדם .
אין ספק לראות בחלום אדם עם כתר מציין מלך ! העניין מיהו אותו מלך ?
האם הוא אדמוני ? עניים כחולות ? כלומר האם ראית את דוד מלך ישראל ?
רק שתדעי שהחלום מאוד חיובי בכל דרך שאפשר לפרש אותו ...
משאלת לב - כלומר האם באותו תקופה חשת שאת לא מקפידה מספיק במצוות ? ותהית האם יש כפרה על כך ?
האם פנית לבורא עולם בשאלה מסויימת והוא דאג לענות לך בחלום...
לא פשוט את יודעת לא כל אחד רואה מלך בחלום שלו בתקופה כזאת , מרכיבים מאוד רוחניים יש בחלום הזה בלי שום ספק זכית !
נשלח ב-9/12/2010 02:01
אדם לפני הכל תודה
תוקן על ידי ואפעלפי ב- 31/07/2011 01:37:17
נשלח ב-9/12/2010 07:16
אמממ אני אגלה לך משהו.... בקרוב שיבוא המשיח , את תדעי מכך אישית , הבטחה שלי !
ודיי זה מספיק אני חושב , ומעכשיו תצטרכי להתאפק ולא לספר את החלומות שעתידה את לחלום .
ותבטיחי זאת כדי שתוכלי להמשיך לקבל מסרים חדשים וחזקים הרבה יותר מעד כה.
תמשיכי בשלך ואל תתייחסי לכל הספקנים ! את משמחת את הבורא !!
זהו אמרתי מספיק חחח
נשלח ב-9/12/2010 10:26
מתשובתך עולה חוכמה לא קטנה הטמונה עמוק בתוך התשובה .....
נשלח ב-10/12/2010 02:10
לאדם זוכר איפה נעצרה המכונית בתרגיל בדיקת חמץ אז שאלתי אם יש חשיבות למקום שים לב שאלתי כך לא קיבלתי תשובה מה בנוגע למזל ? התחושה? האם זה משנה המיקום זה קרה אחרי נתניה קרוב למכון ווינגט
ומה מצאתי "במקרה" מה דעתך.........
למה קראו את שם המקום 'ימין אורד' על שם אורד וינגייט שהיה כידוע עכו"ם?
להזכירכם, וינגייט היה ממשפחה נוצרית אדוקה.
תוקן על ידי ואפעלפי ב- 10/12/2010 02:20:28
תוקן על ידי ואפעלפי ב- 10/12/2010 02:27:18
נשלח ב-10/12/2010 07:32
אין ספק שיש משמעות לתחושה , ולמקום! , אבל לא עולה לי פירוש לעניין . לגבי המזל אין שום קשר אמרתי לך סתם התעניינתי אבל מהר מאוד התאפסתי על עצמי ;)
נשלח ב-10/12/2010 09:25
מחילה לא הבנת את השאלה ציטתתי את כל הקטע אבל התייחסתי אתמול למיקום אז אמרתי שהרכב נעצר ליד מכון ויינגט והשריפה היתה בימין אורד שנקרא על שם ויינגט
דרך אגב לא אפגע אם תרצה בזאת לסיים את הנושא
נשלח ב-10/12/2010 09:56
האמת הנקודה הזאת מאוד מעניין !! השאלה האם זאת דרך שאת רגילה בא ??? או שאת לא מהאיזור ??
ולא למה ממש לא מפריע לי :) להיפך , מאוד מסקרן אותי
נשלח ב-12/12/2010 02:35
נעשה סדר מדובר על החלום מלפני שבועיים הרכב התרגיל בדיקת חמץ בלה בלה בלה..... כתבת אז אם לא היה בדיקת חמץ ואם לא היה שמיים אדומים בסוף הייתי יכול לחשוב שזהו חלום שמנבא איזה שהוא מישפט בבית דין , כאן בעולם שלנו כלומר . ואני חושבת שפה צדקת יש רמזים ראשית זה קרא כשבועיים לאסון התרגיל בדיקת חמץ אולי קשור לחגיגת עגל הזהב בעין הוד המיקום שהרכב נעצר היה ליד מכוון ויינגט וציינתי קודם שימין אורד המקום שנשרף נקרא עש ויינגט ראה למעלה מתרחקת מהרכב זה לא קרוב אלי גאוגרפית שוטר מנסה לפרוץ את הרכב ומסביבות חבורה של אנשים.....לצערנו מובן שמים אדומים וגם זה ברור וכל מה שהוספת על מידת הדין האם אתה רואה את הקשר?
נשלח ב-12/12/2010 07:46
אני לא חושב שהחלום מדבר על אירוע אחד וספציפי , הרי אם זאת היתה המטרה אז היית רואה פשוט אש שורפת עצים ,
במיוחד ביחס לטווח החלום ( שבועיים ) שאין נוהגים לרמוז בחלום כאשר המקרה שעליו מדבר החלום קרוב מאוד.
אלא פה מדובר על תרחישים רבים לדעתי לפחות, אבל חייב להיות להם קשר ישיר אליך , לא יכול להיות שהחלום יהיה נטו כלל ישראל , אלא מציג אותך בכל מהלך האירועים אשר עתידים לקרות.
ולא לשכוח ששרפת היער היתה יכולה להיות אירוע חיובי אם ישראל היתה כולה בתשובה , אבל לאור מצב האמונה בארץ אני רואה בכך פתיחה לאירועים , כניראה כחלק מאירועים שנירמזו על ידי חז"ל בדרך כזו או אחרת שמקבלת התבטאות בשטח !
אין ספק שהמצב לא ניראה טוב כלל !.
היה לי חלום מאוד מאוד נקודתי על העניין הזה שלא אוכל לספר ולפרט אבל אין לי ספק שלכל ישראל כרגע יש חלומות המייצגים את מצבם האישי באחרית הימים , אבל לצערינו הרוב הגדול לא מתייחס כלל לחלומות , והשאר לא מבינים את המשמעות בגלל הקושי לפרש את הרמיזה .
אני מעריך שבזמן הקרוב ישראל יתחילו כולם לחלום חלומות מוזרים שאמורים לגרום לחזרה בתשובה.. הלוואי וישראל יבינו ויתעוררו
נשלח ב-12/12/2010 09:00
אמן ואמן