|
|
| נשלח ב-5/1/2014 16:29 |
|
| |
אוקיי חוזר בי תודה על ההבהרה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 21:55 |
|
| |

רונן שובל יו"ר תנועת "אם תרצו" חזר מההפגנה ויש לו מה להגיד עליה:
"שלא יעבדו עליכם - עאלק הפגנת המסתננים, היום היתה הפגנת כוח של כסף זר - הקרן החדשה וארגוניה, במימון משותף יחד עם מדינות אירופה למען חיסולה של מדינת ישראל. הבוקר הייתי בת"א באזור רחוב קרליבך וראיתי את עשרות אלפי המסתננים בדרכם להפגנה. ההפגנה היתה מאורגנת ומסודרת להפליא. היו סדרנים עם חולצות בצבע צהוב זוהר, פלאריים, שלטים בעברית ובאנגלית וכו'. בתור מי שארגן הפגנות בעבר, ההפגנה הזו עלתה עשרות אלפי שקלים, ועבדו עליה שעות רבות להכינה.
אין הרבה חדש בדברים הללו למי שמיטיב להסתכל למציאות בעיניים ורואה כיצד מבחינת הע"ר הרשעים כל האמצעים כשרים להשמיד להרוס ולאבד את הצביון היהודי של מדינת ישראל למען לא ייזכר שם ישראל עוד. מה שאותי הורס בקטע הזה זה תמימותו של הרב ב"א שמדבר על "יפי הנפש" שכביכול 'חסים' על המסתננים. על איזה יפי נפש הבנאדם מדבר?! הלא מדובר כאן בזרע עמלקים רשעים ארורים שכל קיומם ומטרתם הוא להרוס את מדינת היהודים!! איך יתכן שהבנאדם לא רואה את זה?! לדעת מה נסראללה מרגיש ולראות מה רוחאני חושב זה כן אבל לא לקלוט את המציאות הכ"כ פשוטה הזאת פה אצלנו מתחת לאף?? היתכן??? איך לכל הרוחות אפשר להבין את זה..  
תוקן על ידי המיייחל ב- 05/01/2014 21:56:51
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 23:22 |
|
| |
השם יתברך יטביע את אירופה במים, יהי רצון שהשם יתברך, ישפוך חרונו זעמו ועברתו על האירופאים שונאי ישראל אלה, ומלאכי חבלה, ומשלחת מלאכי רעים תהיה מנת חלקם!
לא ייתכן שעם ישראל יסבול בארצו מפעולות הממומנות באופן זדוני ע״י האירופאים למען להכרית זכר שארית ישראל צאצאי אודים מוצלים מאש מלפני שבעים שנים.
אל נקמות ה׳
לא אלמן ישראל, שכינה שורה בישראל, ה׳ רואה צופה ומביט בכל, בעזרת ה׳ נוושע מהם בקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2014 23:23 |
|
| |
תודה על הבאת דבריו רונן שובל!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2014 10:45 |
|
| |
ומכיוון צפוי ומפתיע גם יחד . . . .מגיעה "התמיכה" . ..- שרש הערב-רב מגיב בכאב והזדהות וחובר אל "אחיהם" -בעלי המסעדות תומכים במסתננים.עד אנה ינאצוני הערב רב הזה ?!?!!?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4473429,00.html
בעלי המסעדות תומכים אך משוועים לידיים שיעזרו במטבח. הפוליטיקאים לא מפתיעים ונותנים עוד סיסמאות, ומבקשי המקלט רק רוצים זכויות וחופש. היום מתרחבת מחאת הזרים גלעד מורג ועומרי אפרים פורסם: 06.01.14 , 00:10*************** id="f23928ef44" name="f765568e8" scrolling="no" title="Like this content on Facebook." dysocial="" dymonitor"="" src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?action=recomm&api_key=117633148253098&channel_url=http%3A%2F%2Fstatic.ak.facebook.com%2Fconnect%2Fxd_arbiter.php%3Fversion%3D28%23cb%3Df20f8e9008%26domain%3Dwww.ynet.co.il%26origin%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.ynet.co.il%252Ff2eabf3f1c%26relation%3Dparent.parent&colorscheme=light&exted_social_context=false&href=http%3A%2F%2Fwww.ynet.co.il%2Farticles%2F0%2C7340%2CL-4473429%2C00.html&layout=button_count&locale=en_US&node_type=link&sdk=joey&show_faces=false&width=150" data-adid="2177||410|||" style="margin: 0px; padding: 0px; border-style: none; outline: 0px; vertical-align: baseline; position: absolute; overflow: hidden; height: 20px; width: 121px;"><* השביתה שבה פתחו אתמול (א') הזרים מאפריקה היא מבחינתם רק סיפתח של המאבק. בעוד המוני אדם מחו בכיכר רבין בתל אביב על תנאיהם ועל מדיניות הממשלה, שלא נותנת להם לעבוד ומעדיפה לכלוא אותם במתקן "חולות" בנגב, הרגישו גם במסעדות התל אביביות בחסרונם, בעיקר במטבחים, שם נאלצו בעלי הבית לשטוף את הכלים בעצמם או למצוא מחליפים. המחסור צפוי להיות מורגש כמה ימים, במיוחד אחרי שנציגות הזרים הודיעה שתרחיב את ההפגנות לאזורים נוספים בתל אביב
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2014 10:52 |
|
| |
אזהרה חמורה ועצבנית
אין להשתמש בפורום הזה במונח "מבקשי מקלט" או "פליטים" ביחס למסתננים הארורים ימח שמם וזכרם מתחת השמיים בקרוב אמן יחד עם תומכיהם העמלקים.
אני לא מאלה שמושפעים משטיפת המח של התשקורת הארורה שהחלום שלי זה להרים את האמ'אמא שלהם בסערה השמימה עם משאית תופת שמנה ועסיסית.
כמו"כ אין להביא כותרות/ידיעות בהן מוזכר הביטוי השקרי הזה. יש לארורים האלה אג'נדה ואני אשרת אותה?! הצחקתם אותי. התכוונתי עצבנתם אותי 
תוקן על ידי המיייחל ב- 06/01/2014 10:53:46
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2014 13:08 |
|
| |
צודק המייחל. לצערי גם אני נדבקתי בכמה מונחים לא נכונים כמו "התנחלויות", "פלסטינים" ועוד מונחים שהמציאו או חיזקו הערב רב.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2014 13:46 |
|
| |
יופי צדיק שמח לשמוע. ח"ו שניתן לתשקורת הרב-רבית להכתיב לנו טרמינולוגיה והשקפת עולם. דיינו שאנו לא יוצאים להילחם בהם כמו המורדים במשטר הסורי או להבדיל המכבים ביוונים ובמתייוונים, עוד ניכנע למכבסת המילים הטמאה שלהם שנועדה לשטוף להמונים את המח במקלחת של בוץ.. חס ושלום. היו לא תהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2014 14:23 |
|
| |
הרב בן ארצי לא כותב שיוציאו מהארץ את המסתננים, אלא הוא ממליץ לעשות זאת. זה מראה שהוא לא חושב שיוציאו אותם?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2014 14:36 |
|
| |
בסופו של דבר ברור שהם יעופו מפה אבל הרב מבין שאם המדינה לא תעשה זאת בינתיים הם יגרמו לצרות ולסבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2014 14:50 |
|
| |
לראות ת'מסתננים האלה ממש מדיר שינה מהעיניים ברצינות, בעז"ה שיעזבו אותנו כבר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2014 15:05 |
|
| |
אני את תחושתי כבר ביטאתי בתחילת האשכול
אין פעם שאני לא יוצא לרחוב ולא נתקל בהם ימ"ש וזכרם וכל פעם זה ניסיון מחדש לא להתנפל עליהם ולקרוע לאמ'אמא שלהם את הצורה. לא במכות, ברצח! לרצוח להם ת'צורה! שנים של התופעה לא הקהו אצלי את החושים וכל פעם בלי יוצא מן הכלל הניסיון מתעורר מחדש. נשמע לא אמין אבל זו אמת לאמיתה. החשבון היחיד שעוזר לי לעמוד בניסיון זו ההבנה שמלבד מעצר על רצח והרס החיים שלי זה לא יפתור שום בעיה. אוקיי אז אחסל כמה במקרה הטוב ואחרי זה מה? מה עם כל החצי מיליון שיש במדינה? מי ירצח אותם?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2014 22:21 |
|
| |
הבג"ץ - הגוף להשמדת מדינת ישראל

ימח שמו וזכרו של הגוף העמלקי הארור הזה שנקרא בג"ץ השם לו למטרה להרוס את המדינה ועושה כל לאל ידו למרר את חיי תושביה. ימח שמם וזכרם של אותם שופטים מקוללים הלוואי והיתה לי היכולת לארגן להם משאית תופת שמנה ודשנה שי לכבוד השנה החדשה שיכלו הם יחד עם כל הקללות של עם ישראל שתכלה בג"ץ וקללותיה. את הפיגוע הראשון הייתי מקדיש עבורם!! ימח וידח זכרם מן העולם בקרוב ממש אמן.
|
|
|
|
|