בית פורומים אוהבי תורה

הבצורת על שום מה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/12/2010 13:38 לינק ישיר 
הבצורת על שום מה?

בס"ד

הבצורת על שום מה ?

במאמר היוצא בדו ירחון "ארץ ישראל" כותב הרב ישראלי ששש שנים בצורת

מתקיימות במדינת ישראל בגלל הגירוש הנורא מגוש קטיף.

אכן צערם של מגורשי קטיף הנו ללא ספק צער כולנו מה עוד שבוצע באכזריות וחוסר דעת.

אך מכאן להגיד שמפאת אסונם של עשרת אלפים אנשים חייבים כל עם ישראל לסבול,נראה לי מופרך ובלתי מתקבל על הדעת.

ובמידה ומותר לי להביע את דעתי הצנועה של בן קיבוץ שחזר בתשובה לפני עשרים וחמש שנים.אני סובר שהבצורת הכבדה  המוטלת על עם ישראל נובעת בעיקר בגלל חילולי השבת של רבבות מאנשי התנועה הקיבוצית,שאינם יודעים מהי בכלל דת ישראל,מנותקים מכל שביב של יהדות.

ואני נטפל דווקא לאותו חלק בעם ישראל שבמשך עשרים וארבע שנות נעורי הייתי חלק בלתי נפרד.ממנו שכבר בתחילת ההתיישבות הובילו את עם ישראל אחריהם.

ואני מעז לכתוב שאילולא הם ספק באם מדינת ישראל הייתה קמה  

וכי מי בא מארצות הגולה סחופים ודוויים מנטל הפוגרומים והקימו לפני מאה שנים את הקיבוצים הראשונים,ומי הקים ברבות השנים את הפלמ"ח שהסתער על קיני המרצחים הערבים במבצע נחשון והצילו את ירושלים.וכך בימינו אנו פרושים על פני הארץ מאות קיבוצים לתפארת מדינת ישראל.אך יחד עם כך הם שכחו או יתכן שלא ידעו מעולם.

שרק השם יתברך הוא הנותן לאדם לעשות חייל ובלעדיו לא יניע אדם את אצבעו.כך חנכו אותנו בקיבוץ ששם השם לא נזכר אף פעם.

הבעיה של כולנו הינה היאך להאהיב את התורה הקדושה על ציבור נפלא זה בטרם יהיה מאוחר בלתי ניתן לתיקון (למדתי לאחרונה בבית מדרש שאדם שמגיע לשער החמישים שוב אין לו תקווה.)

הכיצד להראות להם מהי שבת קודש שכולה מטעמים לנשמה היהודית

לכן אני פונה אליכם חברים !!

דווקא אתם שהכרתם אותם את בני הקיבוצים בשרותכם בצה"ל את מסירות נפשם.אתם שגורלה של מדינת ישראל נוגע אליכם.

וגם כמוהם הנכם עובדים לפרנסתכם

רק אתם יכולים להשתדל להצילם מרדת אל בור שחת.

אנה תראו להם פעם אחת בחייהם מהי שבת קודש ודי בכך.

בברכה אלון

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אוהבי תורה > הבצורת על שום מה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext