|
|
| נשלח ב-1/8/2015 22:11 |
|
| |
הרב אמר לי את זה כהוראה אישית אלי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2015 22:17 |
|
| |
אבל הנימוק שציינת תקף לגבי כל אחד ואחד מאיתנו! וכי רק אתה לא יודע מה התפקיד של כל אחד בעולם ושאר אינשי כן יודעים? תכלס לא הבנתי, לכאורה התשובה שהופנתה אליך מתאימה לכל אחד אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2015 23:10 |
|
| |
ברור שמתאים לכל אחד לכן אמרתי שזו הרואה ולא סתם רעיון ושזה מתאים רק למשיח
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 00:13 |
|
| |
באופן כללי למעשים לא חוקיים אני דוגל במשוואה הבאה: מעשה של מפגע בודד (ללא שיתוף פעולה ציבורי) צריך להיות גם פרקטי וגם אפקטיבי בשביל שיהיה משתלם לעשותו במחיר אישי (סיכון חיים כלא וכדו'), לפצוע שישה בהמות או לשרוף בית אחד על התינוקת שישנה בו - פרקטי ולא אפקטיבי להרוג מאה אלף ערבים או את כל הצועדים ביחד - אפקטיבי ולא פרקטי
והמסקנה היא שאין כמעט שום פעילות מעשית לא חוקית שראוי לעשות.
והמסקנה הנובעת מכך - אנחנו (נכון לכתיבת שורות אלו) חיים בגלות
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 00:31 |
|
| |
תודה לך בןארש הוצאת לי את המילים מהמקלדת!
זה בדיוק המסר שניסיתי להעביר בכל הודעותיי בנושאים הללו קנאות לה' ולקודשי ישראל, או שאתה עושה משהו גדול שישנה את המציאות לכיוון אליו אתה מעוניין או שתעזוב אותך מדימיונות ותתמקד בעבודה רוחנית של תפילה וזעקה לה' שישלח לנו את מלך המשיח וממילא יבואו כל הבעיות על פיתרונן והקב"ה יודע לעשות את העבודה יותר טוב מכל אחד. אבל סתם ככה לשלוף נשק ולגרום לנזק מינורי שגם ככה לא ישנה את המציאות אלא רק יהרוס את חייך זו כבר תגובה מהבטן ומשם לא תצמח הישועה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 10:35 |
|
| |
מישהו שאל אותי איך התגובה הזאת מסתדרת עם התגובה הראשונה בה חיזקתי את ידיו של הדוקר?
התשובה פשוטה מאוד אני לא הייתי עושה את מה שהוא עשה כי זה לא עסקי ולא משתלם אבל כיוון שזה הרצון הפנימי שלנו לבער את כל הטומאה מן העולם ולאבד את הרשעים הארורים הללו שלא יישאר מהם זכר ושארית לכן זה הכי טבעי והכי נכון לחזק את מי שהחליט להקריב את חייו על מזבח ערכי התורה הקדושה ודבר ה' בבחינת 'כוונתך רצויה אך מעשיך אינם מספיקים' מתוך תקווה ואמונה גדולה שבקרוב מאוד יבוא בעל הבירה ויכלה בעצמו את הקוצים מן הכרם
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2015 22:10 |
|
| |

וזו כבר ההתייחסות לדקירה במצעד התועבה. האמת שאני בכלל לא מופתע, מזה שנים שאני מזהה את התקופה ומבין טוב מאוד שההנהגה הפועלת היא הנהגה שנטלה מאיתנו את היכולת לשנות משהו באמצעים גשמיים כוחניים וכל שנותר בידינו זה רק האפשרות לעשות תשובה תפילות ותיקון המידות וכל מי שינסה אחרת מסתכן בהתנגשות חזיתית עם בורא עולם. לכך התכוונתי כשאמרתי "שאין לנו כח לעשות דברים כאלה בזמננו" משום שבורא עולם נטל את ההגה לידיו והוא מוביל את העניינים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2015 21:01 |
|
| |
מה פשר המהומות האחרונות בהר הבית? המלאך של ישמעאל מרגיש שזה סוף השליטה שלו שם ולכן מנסה כמה שיותר לפגוע ולהרוג בעם הנבחר??
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2015 21:15 |
|
| |
מי יודע.. אנחנו יודעים שזה הסוף ואנחנו גם יודעים שהרב מזהיר מזה חודשים על הבלאגן שהערבים במזרח י-ם מתכננים זה הזמן ואלו בדיוק הימים בהם עלינו להוסיף עוד תפילה ועוד זעקה לבורא עולם שימליך את מלך המשיח וממילא ייגמרו הצרות והבעיות וכל הטינופת הערבית תעלם מארצנו הקדושה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2015 21:40 |
|
| |
עליית מדרגה. ירי על רכבת על יד לוד הערב. לטענת המשטרה, ירי תועה מחתונה. אשרי המאמין! מצטרף לבקשה להוסיף עוד תשובה תפילה וצדקה שמעבירין את רוע הגזירה. לא משנה מי הוא המשיח ומה זהותו. יש לאחד כוחות ולבקש מריבונו של עולם, שנעבור את התקופה הקשה ושתהיה גאולה ברחמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2015 22:47 |
|
| |
גאד דמאט! אם לא משנה מיהו המשיח אז למה שלא שתפקס את התפילות והבקשות שלך לדבר אחד שהקב"ה ימליך את מלך המשיח עכשיו!! לא שנעבור את התקופה הזאת ולא שיתבטלו הגזירות ולא בטיח להתמקד על הדבר הזה!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 09:15 |
|
| |
מקובל עלי מאוד. ואני לא אומר זאת מהשפה לחוץ. מה שמפריע לי זה ההתעסקות האובססיבית מי הוא המשיח. אני מייחל לבואו. שיעביר ממשלת זדון והרוע מן הארץ. שיקבץ נדחי ישראל מכל קצווי תבל. ושיבנה את בית הבחירה. גמר חתימה טובה. ושנזכה לתשועה בקרוב בשנת ה'תשע"ו
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 09:49 |
|
| |
אשריך! נפלא מאוד אם כך כי בכך כיווונת לדעת הרב כי זה בדיוק מה שהוא אומר שלא צריכים להתעסק במיהו המשיח ואיפה הוא נמצא אלא העיקר לקיים את הדברים שהוא אומר זה מה שהקב"ה מצפה מעם ישראל
|
|
|
|
|