| נשלח ב-4/1/2011 13:24 |
|
| |
תודה רבה יתותח!!! אני חייב לראות את זה! בעזרת ה' אני אראה בהקדם האפשרי ואכתוב תגובה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 16:09 |
|
| |
הסרט הוא משהוא מיוחד.
זה ממש מה שהאוטיסטים כתבו , נכון שהדברים ידועים אבלהסרט הוא בבחינת אינה דומה שמיעה לראיה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 18:37 |
|
| |
נכון מאוד דורש. בדיוק מה שהופיע בתיקשור האחרון עם האוט'.
יופי, אני שמח שאהבתם. הנה עוד משהו בסגנון. ואם סרט של 130 דקות לא ממש סיפק אתכם
אז קבלו הפעם סרט של 144 דקות. ראיתי את החצי שעה ראשונה שלו ודווקא מצאתי בו כמה דברים מעניינים.
הסרט "נפילת הרפובליקה" מתעד כיצד תאגידים בינלאומיים גורמים לפשיטת הרגל של ארה"ב בצורה מתוכננת.
מנהיגי העולם מכריזים כעת בגלוי שהממשלה העולמית, הסדר העולמי החדש הגיע ושהמטבע האמריקני יוחלף במטבע עולמי חדש.
דיקטטורה טכנולוגית נמצאת בשלבי ההקמה הסופיים, והחוקים שאמורים להגן על זכויות האדם הבסיסיות, מבוטלים בכל העולם.
מסך ברזל של עריצות מתקדמת יורד כעת על האנושות.
ממשל כלל עולמי הנשלט ע"י התאגידים והאליטות הכלכליות שלא נבחרו בידי העם, מציב כעת מערכת מיסוי של פליטת גזי חממה, שתביא לשליטה על המדינות ואזרחיהן במה שנראה כשיטה פיאודלית חדשה של עבדות.
הבובנים ויוצרי התדמית בנו בערמומיות את הדמות של הנשיא ברק אובמה, כמציל האנושות; הוא הסוס הטרויאני שיוצר כדי להרגיע את העם לזמן מספיק ארוך כדי שהעריצות הגלובליסטית תוכל לקום ולהשלים את תוכניתה.
הסרט נפילת הרפובליקה – The Fall Of The Republic מגלה את הארכיטקטורה של מה שקרוי – הסדר העולמי החדש ומה צפוי למין האנושי אם תוכניתם של התאגידים והאליטות תצא לפועל ותושלם.
יותר חשוב מכך, הסרט מעודד אותנו לפעולת התנגדות, הוא מראה כיצד אנו, האנשים הפשוטים, נוכל לקחת חזרה את השליטה על הממשלה, לסובב את גאות הפשיעה הסמויה הזו אחורה, ולהביא את האשמים למשפט.
תוקן על ידי המיייחל ב- 04/01/2011 18:38:31
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2011 04:35 |
|
| |
עכשיו סיימתי לראות את כל הסרט לעומק יותר .
הדברים פשוט מזעזעים ומראים איך משקרים אותנו.
אני בטוח שהרבה אנשים ידפקו את הראש בקיר ויאמרו "למה זלזלנו במסרי האוטיסטים" איך לא הבחנו שאנו נהפכים לעבדים?
קשה לי לתאר במילים את התובנה שנכנסה לי בעקבות הסרט , הדברים היו ידועים אבל לא ברמת דיוק ופרטנית כל כך.
מעניין שבנפילת התאומים , נכנסה לי התובנה לא לצאת יותר לחו"ל היות והגאולה קרובה , וזה קרה לי בהרגש הלב מיד עם היוודע לי נפילת התאומים , אני פחדתי מאז לצאת היות והבנתי באינטואיציה שחו"ל יהיה סכנה בזמן שהמשיח יגיע , והיות והאמנתי מאז נפילת התאומים שהגאולה קרובה פחדתי לצאת לחו"ל , אחרי שהבנתי את המסר מהסרט אני רואה בזה הרבה מעבר לכך שבאמת מאז התחילו היסודות לסדר העולמי החדש וזה היה העילה לצלם את כל העוברים במעברי הגבול ולקחת מהם סימני זיהוי שונים , ועל כן אני רואה שהקב"ה סייע בידי ונתן לי תחושה נכונה , כדי להימנע מליפול לידיהם של מארגני העולם החדש. וכמו כן שבאמת בנפילת התאומים התחילו להתעורר התהליכים לפירוק העולם החומרי לקראת הגאולה , וכשמובן לפני האור הגדול צריך לבוא חושך גדול כדי לנצח אותו ולהתגבר עליו ועל ידי זה לזכות לאור הגדול.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 05/01/2011 04:37:08
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2011 07:31 |
|
| |
אני לא מבין מה התגלית עם כל הכבוד , מה השתנה ב5500 שנה האחרונות בדיוק ???
בסה"כ תוסף של טכנולוגיה לא יותר , לא השתנה דבר , ממצרים בבל ופרס ויוון ורומא ( והם דיי הצליחו בעשיה שלהם)
גם בימינו , ארה"ב לא שונה ממצרים , גם במצרים המצרים לא חשו ישירות אל העבדות של עצמם לעומת שאר העולם.
והבדל אחד משמעותי שמשנה את כל החשיבות הוא , אנחנו דור משיח !! לא מדובר כאן על לפני 2000 שנה אתם יודעים ! למי אכפת מתכנוני הגויים או בכלל בני אדם !!!
אם יש הרהורים באמונה שלכם זה כבר משהו אחר , אבל אל תשכחו ,
אבא שלנו הוא האלוקים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אנחנו עכשיו בשובבים , וראינו אך אבא התעלל במצרים (והם שלטו אז בכל העולם)!!! חכו תראו מה אבא יעשה ל"סדר עולמי חדש"
|
| נשלח ב-5/1/2011 07:43 |
|
| |
adamdror
אתה כנראה לא מבין מה אני כותב ואת המצב של העולם כיום.
כנראה נדמה לך שאתה מאמין אתה זורק סיסמאות לחלל העולם ואינך יודע אפילו באיזה שקר רובם נמצאים , שאולי אתה בתוכם.
דוקא אנו שבודקים את השקר ורואים אותו אנו המאמינים ואין לנו חלילה שום ספיקות , הבעיה שלנו זה עם רוב האנשים שלא מודעים לשקר .
מה שאתה אומר שלא השתנה כלום ב 5500 שנה האחרונות כנראה אינך מבין את ההבדל בין דור האחרון לדורות קודמים ברמה העמוקה של הענין.
אתה כנראה חושב שבבית שני המתייונים היו נראין כחילוניים והיהידים שנהרגו במכת החושך היו נראים כחילוניים , אבל הדבר איננו כן .
הדור שלנו צריך לתקן את כל הקלקולים שהיו ב 5500 שנה האחרונות וזה ההבדל הגדול , לאחר מכן אי אפשר לתקן יותר ואת זה מנסים להעלים ממך ומכל העולם , והסרט בא לומר זאת אל תתפתו אחרי המנהיגים , אלא תחשבו לבד ותתחברו להקב"ה אתה כנראה לא הבנת את זה מהסרט אבל המתעמקים כן הבינו.
כנראה שאתה מאוד שיטחי , וביהדות צריך להיות עמקן שזה יסוד הפסוק "וידעת" היום והשבות אל לבביך כי השם הוא האלוקים בשמים ממעל ועל הארץ מתחת אין הדבר צריך להיות בידיעה ברוה ולא בסיסמאות .
וכשרואים את השקר של העולם מבינים יותר את הפסוק הנ"ל.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 05/01/2011 07:44:34
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2011 10:00 |
|
| |
תוקן על ידי adamdror ב- 05/01/2011 10:51:52
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2011 20:35 |
|
| |
ראו נא מדרש מעניין שמצאתי הקשור לנושא דידן
מדרש תהלים
בִּרְבוֹת צַדִּיקִים יִשְׂמַח הָעָם וּבִמְשֹׁל רָשָׁע יֵאָנַח עָם
כשהרשעים מושלין בעולם, הכל נאנחין, והכל מצירין, ואין אדם הולך בקומה זקופה, וכן שלמה אמר בְּקוּם רְשָׁעִים יִסָּתֵר אָדָם וּבְאָבְדָם יִרְבּוּ צַדִּיקִים קשה הוא לפני הקב"ה יום שמשליט אדם על אדם לרעה.
ואם כ"כ קשים הדברים בסתם רשעים המושלים על מקום מסויים, מה נענה ומה נאמר בדורנו בו שולטים לא סתם רשעים אלא רשעי עולם נשמות דור הפלגה הידועים לשמצה! ולא שולטים על איזה כפר נידח בדרום אוזבקיסטן אלא כמעט על העולם כולו או לפחות רובו! רק שתבינו איפה אנחנו נמצאים. בתחתית של התחתית.
ע"כ פינת האופטימיות להיום. 
|
|
| נשלח ב-9/1/2011 13:49 |
|
| |
סיימתי לראות את "אימפריה בלתי נראית", סרט מעולה. פשוט מדהים לראות לאיזה שפל העולם הזה ירד, ואיך הקדוש ברוך הוא מגלגל דברים, ממש דור הפלגה, אותה גברת בשינוי אדרת. אם לא הייתי אדם מאמין ויודע שהכל מכוון מלמעלה זה היה באמת מדאיג אותי, אבל אני יודע שהדבר היחיד שצריך להדאיג אותי זה העוונות שלי, כך שלא חסר לי ממה לדאוג לצערי... אהבתי את מה שטד טרנר אמר, על כך שיש יותר מדי אנשים בעולם וצריך להפעיל פיקוח על האוכלוסין, ואז הקריין של הסרט אמר שהוא התבטא מאוחר יותר באומרו שלדעתו 2 מיליארד איש יהיה מספר אידיאלי... כיון לדעת גדולים חחח. בקיצור תודה רבה על הבאת הסרט דוד, אל תפסיק להחכים אותנו ולהביא לנו דברים מעניינים, יישר כוח!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 14:59 |
|
| |
המייחל הרשה לי להוריד בפניך את הכובע על הראייה העמוקה שלך שחודרת אל מתחת לפני השטח, ואני מתכוון לדבריך הבאים: "אני אינני מרגיש סימפטיה כלפי כל זועקי החמס האלה המתריעים נגד המימסד משום שלענ"דמדובר באותו שורש של כוח בנפש המתמרד נגד בורא עולם ותורתו!
הם לא מוכנים לסבול את שילטון הדיקטטורה בדיוק כמו שהם לא מוכנים לסבול עול מלכות שמים.
הם רוצים חופש! הם זועקים "פרידום!" "אנחנו נעשה מה שאנחנו רוצים ולא מה שאחרים יגידו לנו!" כולל בורא העולם בעצמו."
בסרט "זייטגייסט" (רוח הזמן), שהוא סרט באותו סגנון של הסרטים שהבאת פה, שמבוסס על אותם עקרונות של התרעה נגד המימסד וכו' הם אומרים שהאידיאל שלהם הוא חברה שבה כל המוסדות כמו ממשלה, תאגידים, בנקים וגם דת, ולמעשה בעיקר דת, שכן הם רואים במוסד הדת את השורש של כל אותם מוסדות שמטרתם להנציח עקרונות מסויימים שמשרתים את הצרכים של האליטה ובכך לשמור על יציבות שלטונית של אותה אליטה ע"י שליטה בבני אדם יבוטלו משום שהם לא יהיו עוד רלבנטיים ושבה עם הזמן גם יבוטלו החוקים משום שגם בהם לא יהיה צורך באותה חברה אידיאלית שתיווצר משום שלשיטתם אין דבר כזה "טבע האדם", יש רק התנהגות אנושית שנובעת ממה שהאדם לומד, כלומר אין לאדם תכונות מולדות, רק נרכשות, ולכן כל התכונות האנושיות הרעות שגורמות לפשיעה ולמעשים לא מוסריים לא יהיה קיימות בחברה שלהם משום שלא יהיו התנאים להיווצרותן ולכן לא יהיה פשע ולפיכך גם לא צריך חוקים. זה הכי בקצרה שיכולתי לסכם את הפילוסופיה שלהם, למרות שחסרים כמה עקרונות שלא רלבנטיים לנקודה שרציתי להעביר. בקיצור שוב השכלת לחדור לעומק הדברים כהרגלך רבי דוד באומרך שזה למעשה מה שהם שואפים אליו, חופש מוחלט מכל גורם שהוא. שאפו!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2011 15:02 |
|
| |
עוד כמה מילים החושפות מעט מהמתנהל מאחורי הקלעים אצל אנשי דור הפלגה העושים רבות לבנות סדר עולמי חדש בו הם משמשים בתפקיד האלהים.
האיש חוסל זמן לא רב לאחר מתן הראיון הזה
תוקן על ידי המיייחל ב- 17/02/2011 15:05:33
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 20:14 |
|
| |
חידוש יפה חזק וברוך!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2011 08:23 |
|
| |
הצצה למה שנראה כסיבה האמיתית למעורבות נאט"ו בלוב והפלת קדאפי
אם הקב"ה איפשר את זה זת'אמרת שזה מה שרוצים בשמיים. אדום שולטת ואדום אמורה לשלוט עד אשר יעיר ה' את חרבו הקשה ויורידם מכסא השילטון במחיר דמים נורא. בקרוב מאוד בע"ה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/10/2011 08:23:09
|
|
|
|
|