בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

סדר עולמי חדש-הסיבוב האחרון של נשמות דור הפלגה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/1/2011 09:35 לינק ישיר 
סדר עולמי חדש-הסיבוב האחרון של נשמות דור הפלגה

צפו בסרט 'אמפריה בלתי נראית' המציג את ניסיונם של אנשי צללים הפועלים מאחורי הקלעים
ע"מ ליצור סדר עולמי חדש תחת ממשלה אחת ושלטון אחד בו כל בני האדם בעצם עבדים
לערכים המוכתבים ע"י אותה אליטה שלטת.

בהמשך אם וכאשר אמצא זמן אשתדל להביא את הזווית התורנית לנושא ואת הקשר שלו
לאחרית-הימים ואירועי הגאולה

הפרומו לסרט

הסרט בן למעלה משעתיים ומתורגם לעברית

הסרט עצמו

תוקן על ידי המיייחל ב- 04/01/2011 09:37:46

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2011 13:24 לינק ישיר 

תודה רבה יתותח!!! אני חייב לראות את זה!
בעזרת ה' אני אראה בהקדם האפשרי ואכתוב תגובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2011 16:09 לינק ישיר 

הסרט הוא משהוא מיוחד.

זה ממש מה שהאוטיסטים כתבו , נכון שהדברים ידועים אבלהסרט הוא בבחינת  אינה דומה שמיעה לראיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2011 18:37 לינק ישיר 

נכון מאוד דורש. בדיוק מה שהופיע בתיקשור האחרון עם האוט'.

יופי, אני שמח שאהבתם. הנה עוד משהו בסגנון. ואם סרט של 130 דקות לא ממש סיפק אתכם
אז קבלו הפעם סרט של 144 דקות. ראיתי את החצי שעה ראשונה שלו ודווקא מצאתי בו כמה דברים מעניינים.

הסרט "נפילת הרפובליקה" מתעד כיצד תאגידים בינלאומיים גורמים לפשיטת הרגל של ארה"ב בצורה מתוכננת.
מנהיגי העולם מכריזים כעת בגלוי שהממשלה העולמית, הסדר העולמי החדש הגיע ושהמטבע האמריקני יוחלף במטבע עולמי חדש.

דיקטטורה טכנולוגית נמצאת בשלבי ההקמה הסופיים, והחוקים שאמורים להגן על זכויות האדם הבסיסיות, מבוטלים בכל העולם.
מסך ברזל של עריצות מתקדמת יורד כעת על האנושות.

ממשל כלל עולמי הנשלט ע"י התאגידים והאליטות הכלכליות שלא נבחרו בידי העם, מציב כעת מערכת מיסוי של פליטת גזי חממה, שתביא לשליטה על המדינות ואזרחיהן במה שנראה כשיטה פיאודלית חדשה של עבדות.

הבובנים ויוצרי התדמית בנו בערמומיות את הדמות של הנשיא ברק אובמה, כמציל האנושות; הוא הסוס הטרויאני שיוצר כדי להרגיע את העם לזמן מספיק ארוך כדי שהעריצות הגלובליסטית תוכל לקום ולהשלים את תוכניתה.

הסרט נפילת הרפובליקה – The Fall Of The Republic מגלה את הארכיטקטורה של מה שקרוי – הסדר העולמי החדש ומה צפוי למין האנושי אם תוכניתם של התאגידים והאליטות תצא לפועל ותושלם.
יותר חשוב מכך, הסרט מעודד אותנו לפעולת התנגדות, הוא מראה כיצד אנו, האנשים הפשוטים, נוכל לקחת חזרה את השליטה על הממשלה, לסובב את גאות הפשיעה הסמויה הזו אחורה, ולהביא את האשמים למשפט.

תוקן על ידי המיייחל ב- 04/01/2011 18:38:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/1/2011 04:35 לינק ישיר 

עכשיו סיימתי לראות את כל הסרט לעומק יותר .

הדברים פשוט מזעזעים ומראים איך משקרים אותנו.

אני בטוח שהרבה אנשים ידפקו את הראש בקיר ויאמרו "למה זלזלנו במסרי האוטיסטים" איך לא הבחנו שאנו נהפכים לעבדים?

קשה לי לתאר במילים את התובנה שנכנסה לי בעקבות הסרט , הדברים היו ידועים אבל לא ברמת דיוק ופרטנית כל כך.

מעניין שבנפילת התאומים , נכנסה לי התובנה לא לצאת יותר לחו"ל היות והגאולה קרובה , וזה קרה לי בהרגש הלב מיד עם היוודע לי נפילת התאומים , אני פחדתי מאז לצאת היות והבנתי באינטואיציה שחו"ל יהיה סכנה בזמן שהמשיח יגיע , והיות והאמנתי מאז נפילת התאומים שהגאולה קרובה פחדתי לצאת לחו"ל , אחרי שהבנתי את המסר מהסרט אני רואה בזה הרבה מעבר לכך שבאמת מאז התחילו היסודות לסדר העולמי החדש וזה היה העילה לצלם את כל העוברים במעברי הגבול ולקחת מהם סימני זיהוי שונים , ועל כן אני רואה שהקב"ה סייע בידי ונתן לי תחושה נכונה , כדי להימנע מליפול לידיהם של מארגני העולם החדש. וכמו כן שבאמת בנפילת התאומים התחילו להתעורר התהליכים לפירוק העולם החומרי לקראת הגאולה , וכשמובן לפני האור הגדול צריך לבוא חושך גדול כדי לנצח אותו ולהתגבר עליו ועל ידי זה לזכות לאור הגדול.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 05/01/2011 04:37:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2011 07:31 לינק ישיר 

אני לא מבין מה התגלית עם כל הכבוד , מה השתנה ב5500 שנה האחרונות בדיוק ???

בסה"כ תוסף של טכנולוגיה לא יותר , לא השתנה דבר , ממצרים בבל ופרס ויוון ורומא ( והם דיי הצליחו בעשיה שלהם)

גם בימינו , ארה"ב לא שונה ממצרים , גם במצרים המצרים לא חשו ישירות אל העבדות של עצמם לעומת שאר העולם.

והבדל אחד משמעותי שמשנה את כל החשיבות הוא , אנחנו דור משיח !! לא מדובר כאן על לפני 2000 שנה אתם יודעים ! למי אכפת מתכנוני הגויים או בכלל בני אדם !!!

אם יש הרהורים באמונה שלכם זה כבר משהו אחר , אבל אל תשכחו ,

אבא שלנו הוא האלוקים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנחנו עכשיו בשובבים , וראינו אך אבא התעלל במצרים (והם שלטו אז בכל העולם)!!!  חכו תראו מה אבא יעשה ל"סדר עולמי חדש"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2011 07:43 לינק ישיר 

adamdror

אתה כנראה לא מבין מה אני כותב ואת המצב של העולם כיום.

כנראה נדמה לך שאתה מאמין אתה זורק סיסמאות לחלל העולם ואינך יודע אפילו באיזה שקר רובם נמצאים , שאולי אתה בתוכם.

דוקא אנו שבודקים את השקר ורואים אותו אנו המאמינים ואין לנו חלילה שום ספיקות , הבעיה שלנו זה עם רוב האנשים שלא מודעים לשקר .

מה שאתה אומר שלא השתנה כלום ב 5500 שנה האחרונות כנראה אינך מבין את ההבדל בין דור האחרון לדורות קודמים ברמה העמוקה של הענין.

אתה כנראה חושב שבבית שני המתייונים היו נראין כחילוניים והיהידים שנהרגו במכת החושך היו נראים כחילוניים , אבל הדבר איננו כן .

הדור שלנו צריך לתקן את כל הקלקולים שהיו ב 5500 שנה האחרונות וזה ההבדל הגדול , לאחר מכן אי אפשר לתקן יותר ואת זה מנסים להעלים ממך ומכל העולם , והסרט בא לומר זאת אל תתפתו אחרי המנהיגים , אלא תחשבו לבד ותתחברו להקב"ה אתה כנראה לא הבנת את זה מהסרט אבל המתעמקים כן הבינו.

כנראה שאתה מאוד שיטחי , וביהדות צריך להיות עמקן שזה יסוד הפסוק "וידעת" היום והשבות אל לבביך כי השם הוא האלוקים בשמים ממעל ועל הארץ מתחת אין הדבר צריך להיות בידיעה ברוה ולא בסיסמאות .

וכשרואים את השקר של העולם מבינים יותר את הפסוק הנ"ל.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 05/01/2011 07:44:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2011 08:53 לינק ישיר 

גם אני לא הבנתי מה רצה אדם.. לא משנה.    

האמת היא שעדיין לא ראיתי את הסרט מלבד החצי שעה ראשונה שלו.
גם בגלל שאין לי כרגע את הזמן הפנוי וגם בגלל שאני לא ממהר לעשות זאת
משום שהחומר בכללותו אינו חדש לי ואני די מודע אליו וכבר נמצא מזה זמן
בתהליך של עיבוד המידע ושיבוצו לתוך התמונה הכללית של אירועי הגאולה.

מצד שני גם אני נמנה על אלה המצדדים בכך שהדברים לא כ"כ נוגעים אלינו ברמת הפרט
כיהודים מאמינים המשתדלים לעבוד את הקב"ה ולעשות רצונו ולחיות חיים כמה שיותר רוחניים
כי קירבת אלהים לי טוב. מה שרואים בסרטים האלה זה את מיליארדי בני האדם בדור העלוב הזה
החושב שהעולם ה"נאור" וה"מתקדם" המתחבא מאחורי ערימות של מתכת טכנולוגית והררי פלסטיק
של עולם סינטטי וחומרי חושב שיש לעולם הזה משהו להציע...פחחחחח.

אנשים לא קולטים, פשוט לא קולטים! אפילו לא יוצרי הסרטים האלה ומובילי המהפכה נגד השילטונות
שאורח החיים החומרי אותו בני האדם בחרו והעדפתם בחיי חולין על פני השתעבדותם לדבר ה' ותורתו
הן הגויים והן היהודים הם הגורמים שמשפיעים באמת על מאזן השחיתות העולמי ומי ישלוט בו
ולא הפגנות כאלה ואחרות. כמה אבסורד יש בתפיסת העולם הגורסת שאפשר לפרוק את עול המוסר האלוקי
ולעשות ככל העולה על רוחך מבלי לשלם את המחיר של הרס כדוה"א ונפילת ידי השילטון לידי רשעי עולם
שימררו את חיי אותם שבעצם העלום לשילטון ונתנו להם את הכח להיצר להם.

אני אינני מרגיש סימפטיה כלפי כל זועקי החמס האלה המתריעים נגד המימסד משום שלענ"ד
מדובר באותו שורש של כוח בנפש המתמרד נגד בורא עולם ותורתו!

הם לא מוכנים לסבול את שילטון הדיקטטורה בדיוק כמו שהם לא מוכנים לסבול עול מלכות שמים.

הם רוצים חופש! הם זועקים "פרידום!"אנחנו נעשה מה שאנחנו רוצים ולא מה שאחרים יגידו לנו!"
כולל בורא העולם בעצמו.

אבל כאמור, הם לא קולטים שאדם חייב להיות עבד, אדם נולד כדי להיות עבד. או עבד ליוצרו או עבד ליצרו.
אין באמצע. וכשהחברה האנושית בוחרת להיות עבד לתאוות ויצרים בכך היא גורמת שירדו לעולם
נשמות של רשעים גדולים מההיסטוריה העולמית ויקבלו את השילטון לנקום מבני האדם על רוע מעלליהם.

כך פועלת מערכת חוקי הטבע האלקית מאז בריאת העולם.

מי שלא מתאים לו שיעבור למאדים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/1/2011 10:00 לינק ישיר 

תוקן על ידי adamdror ב- 05/01/2011 10:51:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2011 20:35 לינק ישיר 

ראו נא מדרש מעניין שמצאתי הקשור לנושא דידן

מדרש תהלים

בִּרְבוֹת צַדִּיקִים יִשְׂמַח הָעָם וּבִמְשֹׁל רָשָׁע יֵאָנַח עָם

כשהרשעים מושלין בעולם, הכל נאנחין, והכל מצירין, ואין אדם הולך בקומה זקופה, וכן שלמה אמר
בְּקוּם רְשָׁעִים יִסָּתֵר אָדָם וּבְאָבְדָם יִרְבּוּ צַדִּיקִים קשה הוא לפני הקב"ה יום שמשליט אדם על אדם לרעה.

ואם כ"כ קשים הדברים בסתם רשעים המושלים על מקום מסויים, מה נענה ומה נאמר
בדורנו בו שולטים לא סתם רשעים אלא רשעי עולם נשמות דור הפלגה הידועים לשמצה!
ולא שולטים על איזה כפר נידח בדרום אוזבקיסטן אלא כמעט על העולם כולו או לפחות רובו!
רק שתבינו איפה אנחנו נמצאים. בתחתית של התחתית.

ע"כ פינת האופטימיות להיום.            
Shock 2

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/1/2011 13:49 לינק ישיר 

סיימתי לראות את "אימפריה בלתי נראית", סרט מעולה. פשוט מדהים לראות לאיזה שפל העולם הזה ירד, ואיך הקדוש ברוך הוא מגלגל דברים, ממש דור הפלגה, אותה גברת בשינוי אדרת.
אם לא הייתי אדם מאמין ויודע שהכל מכוון מלמעלה זה היה באמת מדאיג אותי, אבל אני יודע שהדבר היחיד שצריך להדאיג אותי זה העוונות שלי, כך שלא חסר לי ממה לדאוג לצערי...
אהבתי את מה שטד טרנר אמר, על כך שיש יותר מדי אנשים בעולם וצריך להפעיל פיקוח על האוכלוסין, ואז הקריין של הסרט אמר שהוא התבטא מאוחר יותר באומרו שלדעתו 2 מיליארד איש יהיה מספר אידיאלי... כיון לדעת גדולים חחח. בקיצור תודה רבה על הבאת הסרט דוד, אל תפסיק להחכים אותנו ולהביא לנו דברים מעניינים, יישר כוח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2011 14:59 לינק ישיר 

המייחל הרשה לי להוריד בפניך את הכובע על הראייה העמוקה שלך שחודרת אל מתחת לפני השטח, ואני מתכוון לדבריך הבאים:
"אני אינני מרגיש סימפטיה כלפי כל זועקי החמס האלה המתריעים נגד המימסד משום שלענ"ד

מדובר באותו שורש של כוח בנפש המתמרד נגד בורא עולם ותורתו!

הם לא מוכנים לסבול את שילטון הדיקטטורה בדיוק כמו שהם לא מוכנים לסבול עול מלכות שמים.

הם רוצים חופש! הם זועקים "פרידום!"  "אנחנו נעשה מה שאנחנו רוצים ולא מה שאחרים יגידו לנו!"
כולל בורא העולם בעצמו."

בסרט "זייטגייסט" (רוח הזמן), שהוא סרט באותו סגנון של הסרטים שהבאת פה, שמבוסס על אותם עקרונות של התרעה נגד המימסד וכו' הם אומרים שהאידיאל שלהם הוא חברה שבה כל המוסדות כמו ממשלה, תאגידים, בנקים וגם דת, ולמעשה בעיקר דת, שכן הם רואים במוסד הדת את השורש של כל אותם מוסדות שמטרתם להנציח עקרונות מסויימים שמשרתים את הצרכים של האליטה ובכך לשמור על יציבות שלטונית של אותה אליטה ע"י שליטה בבני אדם יבוטלו משום שהם לא יהיו עוד רלבנטיים ושבה עם הזמן גם יבוטלו החוקים משום שגם בהם לא יהיה צורך באותה חברה אידיאלית שתיווצר משום שלשיטתם אין דבר כזה "טבע האדם", יש רק התנהגות אנושית שנובעת ממה שהאדם לומד, כלומר אין לאדם תכונות מולדות, רק נרכשות, ולכן כל התכונות האנושיות הרעות שגורמות לפשיעה ולמעשים לא מוסריים לא יהיה קיימות בחברה שלהם משום שלא יהיו התנאים להיווצרותן ולכן לא יהיה פשע ולפיכך גם לא צריך חוקים.
זה הכי בקצרה שיכולתי לסכם את הפילוסופיה שלהם, למרות שחסרים כמה עקרונות שלא רלבנטיים לנקודה שרציתי להעביר. בקיצור שוב השכלת לחדור לעומק הדברים כהרגלך רבי דוד באומרך שזה למעשה מה שהם שואפים אליו, חופש מוחלט מכל גורם שהוא. שאפו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2011 15:02 לינק ישיר 

עוד כמה מילים החושפות מעט מהמתנהל מאחורי הקלעים אצל אנשי דור הפלגה
העושים רבות לבנות סדר עולמי חדש בו הם משמשים בתפקיד האלהים.

האיש חוסל זמן לא רב לאחר מתן הראיון הזה

תוקן על ידי המיייחל ב- 17/02/2011 15:05:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/3/2011 16:19 לינק ישיר 

כִּי הִנֵּה הַחֹשֶׁךְ יְכַסֶּה אֶרֶץ וַעֲרָפֶל לְאֻמִּים

חידוש מעניין על נושא האשכול מצאתי במקום בלתי צפוי, אך בטרם ניגש לחידוש נציג את המעשה בגמ'
עליו נסוב החידוש. סנהדרין צ"ט:

אמר ליה ההוא מינא לרבי אבהו: אימתי אתי משיח? - אמר ליה: לכי חפי להו חשוכא להנהו אינשי.
אמר ליה: מילט קא לייטת לי?! אמר ליה: קרא כתיב כי הנה החשך יכסה ארץ וערפל לאמים ועליך יזרח ה' וכבודו עליך יראה.

בתרגום זריז: כופר רשע אחד החליט להקניט את ר' אבהו ושאל אותו "תגיד רבי, מתי יבוא המשיח?"
ענה לו הרב: "כשהחושך יכסה אתכם". אמר לו: "למה אתה מקלל אותי?! אתה לא מתבייש תגיד לי?
זה מה שאתם הרבנים יודעים, רק לקלל?!"
אמר לו הרב: לא הבנת אותי, לא קיללתי אותך בסה"כ אמרתי לך פסוק בישעיה כשהחושך יכסה את אומה"ע
אז יתגלה עלינו על עם ישראל אור ה' ואורו של משיח ויגאלנו".

בספר 'בית הלוי דרושים ודברי אגדה' להגאון מבריסק שאל שאלה פשוטה ואביא את הדברים בקיצור:
מה פשר השאלה של הכופר מתי יבוא המשיח, הרי כל אחד מאיתנו יודע שדבר זה סוד חתום הוא ואפילו בורא עולם
לא גילה אותו לאף נברא. אז מה חשב לעצמו אותו רשע שבטח לא היה טיפש.
אלא מסביר הרב שאותו רשע התכוון לומר "הרי אתם טוענים שביאת המשיח תלויה בתשובה של עם ישראל
ואלה לא רק שלא עושים תשובה אלא מתרחקים והולכים ככל שעובר הזמן, אז לא תבוא הגאולה לעולם לפי זה?
ענה לו החכם שהגאולה יכולה לבוא לא רק בגלל הזכויות של עם ישראל אלא גם בגלל החובות של אומה"ע
שכאשר תתמלא סאתם של הגויים ויגיע הזמן להיפרע מהם הקב"ה יביא אז את הגאולה, דווקא בגלל שיא השפל
אליו הגיעו הגויים במעשיהם הרעים הרמוז בפסוק כי הנה החושך יכסה ארץ שחושך שזה מעשיהם של הרשעים
אז יזרח עלינו אור ה' ותבוא הגאולה לישראל.

דומה שיש בדברים הללו יותר מסתם דימיון מקרי לנושא האשכול שהוא נשמות דור הפלגה המנסים לכבוש
את העולם מאחורי הקלעים ולהשליט סדר עולמי חדש בו כולם עבדים לתרבות המערבית האדומית הכפרנית
המורדת במלכו של עולם ומשעבדת את בני האדם לתאוותיהם המסופקים להם באמצעות הטכנולוגיה בה
הם כמובן שולטים. התבוננו מעט בדברים ותראו כיצד הכל מתחבר יחדיו ותואם להפליא את פירושו של הגאון הנ"ל.

והנה לשונו הטהורה של הגאון מתוך הספר עצמו. קיראו והתרשמו בעצמכם.

[הערה קטנה: בגירסת הגמ' של הגאון הופיע ר' יהושע בן חנניא ואילו אצלנו מופיע ר' אבהו]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/3/2011 20:14 לינק ישיר 

חידוש יפה
חזק וברוך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2011 08:23 לינק ישיר 

הצצה למה שנראה כסיבה האמיתית למעורבות נאט"ו בלוב והפלת קדאפי

אם הקב"ה איפשר את זה זת'אמרת שזה מה שרוצים בשמיים. אדום שולטת ואדום אמורה לשלוט
עד אשר יעיר ה' את חרבו הקשה ויורידם מכסא השילטון במחיר דמים נורא. בקרוב מאוד בע"ה.

תוקן על ידי המיייחל ב- 30/10/2011 08:23:09

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > סדר עולמי חדש-הסיבוב האחרון של נשמות דור הפלגה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext