בית פורומים עצור כאן חושבים

הצעת שלום מהפכנית- סטייט אוף אמריקה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/1/2011 22:22 לינק ישיר 

דיון על ה"דמות הפועלת" ושיקול דעתה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2011 22:26 לינק ישיר 

אישציפור כתב:
דיון על ה"דמות הפועלת" ושיקול דעתה. 

על מה אתה מדבר, רבונו של עולם ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2011 22:42 לינק ישיר 

תקרא שוב את סוף האשכול , אם לא הבנת אשמח להסביר לך באופן אישי, תיבת המסרים שלי פתוחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2011 00:24 לינק ישיר 

מתחילה בזמן הצהרת בלפור היתה ליהודים עלייה חופשית לארץ ישראל, ואפילו בספר הלבן הראשון שבו הוצא עבר הירדן ממסגרת ההצהרה עדיין כתוב "...להוסיף ולפתח את היישוב היהודי הקיים, בעזרת יהודים משאר חלקי העולם", באותו הזמן הערבים בישראל עוד לא פיתחו שאיפות לאומיות כמדינה נפרדת. 
ואילולא שהתנועה הציונית שמה פניה לשלטון , הערבים היו מקבלים אותם יפה כשכנים, כמו שקיבלו אותם בטורקיה אחרי גירוש ספרד, וכמו שהיה בכל ארצות ערב.

עכשיו בהנחה שיש חוק השבות אנגלי, במה עדיף היה בן-גוריון על צ'רצ'יל?
ואותו דבר בימינו אם היה אפשר לגרום למצב כזה להתרחש למה לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2011 07:37 לינק ישיר 

פראק_מהלך כתב:
עכשיו בהנחה שיש חוק השבות אנגלי, במה עדיף היה בן-גוריון על צ'רצ'יל?
ואותו דבר בימינו אם היה אפשר לגרום למצב כזה להתרחש למה לא?

סוף סוף בן אדם שחושב הגיונית ולא רק רגשנית וגאוותנית. תודה לך, פראק מהלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2011 07:47 לינק ישיר 

דיון הזוי. כל עם דואג לאינטרסים שלו ולכן עמים רוצים להיות חפשיים. ומשפט כמו "בהנחה שיש חוק השבות אנגלי" הוא דמיון פרוע.

ואגב – במדינות שכה מתאוים להשתייך אליהן יש כאלו תמיכות לישיבות המחנכות לפך השמן הטהור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2011 08:15 לינק ישיר 

אם ח"ו נגיע למצב של מצור ממושך על ירושלים, הגורם לרעב כבד, ובנוסף לכך גם שחיתות ושפיכות דמים בתוך העיר, כמו שהיה בימי ירמיהו ובימי רבן יוחנן בן זכאי, אז יהיה ראוי לקבל את הצעתו של קיסינג'ר, להיכנע ולוותר על הריבונות.

בכל מקרה אחר יש להילחם על עצמאותנו, כמו שעושה כל עם בריא.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2012 08:05 לינק ישיר 

חבר'ה, ההצעה שלי עדיין בתוקף.
בואו והצטרפו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2012 15:09 לינק ישיר 

אני שמחה שדנים כאן בנושאים הנוגעים לכלל ישראל, ולפיקוח נפש של מליוני יהודים. אין זה נושא פוליטי, כי אם מהותי. (ההשלכות פוליטיות)
באופן מעשי אני לא חושבת ששלטון של גויים עלינו ועל הערבים הגיוני ולטובתינו, מנסיון עם הבריטים. בכל סכסוך יגידו ליהודים להצניע את עצמם ולוותר על בתי כנסת וסממנים יהודיים כדי לא להרגיז את המוסלמים. זה מה שקורה במדינות אירופה המתאסלמות אט אט. וזה מה שהעולם אומר לנו בסכסוך הפלסטיני: תוותרו, הם מתרגזים מהר. לא כדאי להרגיז אותם.
כל הנאיביים שחושבים שמה שמעניין מוסלמים זה "זכויות", אני ממליצה להם לנחות בכדור הארץ. העולם הערבי אין בו זכויות אדם ולא דמוקרטיה ולא שוויון ואין ערך לחיי אדם, רק הלאום והכבוד הלאומי והדת והאדמה הקדושה וכבוד המשפחה. הערבים בעזה קיבלו את האדמה ואת זכותם להגדרה עצמית, ומיד בחרו בחמאס  המדכא כל זכות לפרט. כי מה שחשוב להם זה מלחמה ביאהוד השנואים, והם חוסכים מהלחם לטף כדי לקנות עוד קסאם. כך ששלטון זר אחר, שגם הוא לא מוסלמי או ערבי, לא ירגיע אותם. הם שונאים את אמריקה והנוצרים כמעט כמו אותנו, וההתקוממות הבאה נגד השלטון הזר תתבטא, איך לא, בהרג יהודים. 
מבחינתם של הערבים "זכויות" זה זכותם לשלטון ערבי בארץ ישראל השלימה בלי יהודים מול העיניים. ולזה פועלת הקרן החדשה לישראל- שמדינת ישראל תהיה ערבית, באמצעות השבת ה"פליטים" מ-48 .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2012 15:17 לינק ישיר 

ואגב, קיסינג'ר- אחרי בלפור וצ'רצ'יל קמו בריטים אחרים ששינו מדיניות וכתבו את הספר הלבן. זה מה שקורה כשנאלצים להסתמך על עם אחר שעלולים להיות בו אנטישמים לא מעטים. ולכן צריכים הנהגה משלנו שתדאג לנו. ואני לא מבינה איך אחרי הסטוריה שבה כל מדינה בתורה חלמה להשמידנו, גירשה אותנו או עינתה ושרפה אותנו רק בשל מוצאינו או דתינו, אתה עדיין חושב לסמוך על הגויים. ועוד על אמריקה שמוכרת את בטחוננו כבר שנים בשביל אינטרסים אמריקאיים.
ואם תאמר- היום אין אנטישמיות, אז דע שבאירופה חלחלה התעמולה הפלשתינית עד כדי כך שסטודנטים שואלים את שגריר ישראל "למה לא תחזרו לחיות כמיעוטים שווי זכויות בארצות מוצאכם". ולא מדובר  על בודדים אלא על הלך רוח שלא מאפשר קיומה של מדינה יהודית, רק בגלל ה"סבל" הערבי.
ואני שואלת: למה, לעזאזל, לא יתפזרו הערבים לחיות כשווי זכויות בארצות ערב הרבות, יחד עם קרובי משפחתם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2012 15:39 לינק ישיר 

וואו אני ממשיכה לקרוא את הגלותיות של קיסינג'ר. אצטט רק את דברי הרבי מליובאוויטש ביום ה' באייר תש"ח, שהבהיר כי יש חיוב הלכתי להתארגן כמדינה בגלל פיקוח נפש ואחריות לשלומם של מליוני יהודים.
ממש מגוחך לחשוב שהעולם המוסלמי נגדינו כי לערבים מעטים אין זכויות. העולם הערבי נגדינו כי הם שונאים אותנו, והשנאה עוברת מוטציות מדור לדור- שנאה לדת היהודית (הכנסייה, גירוש ספרד, מסעי הצלב) שנאה לגזע היהודי (היטלר) או שנאה למדינה היהודית (אם כך מה הקשר ליהודים בכל העולם? למה שונאים אותם?)
הפלא הוא שאתה מצדיק את השנאה הזו. על הערבים לחנך את עצמם ולהיות מתורבתים. כל עוד הם פראי אדם מלאי שנאה- יהיו כאן מלחמות. ואף אחד לא יגן עלינו כמו שצריך ולכן חובה הלכתית מצד פיקוח נפש שתהיה כאן מדינה יהודית עם צבא מרתיע ולוחם.

זה מצד פיקוח נפש. ומצד העניין הרוחני של ארץ ישראל ששייכת לנו, והיא מתנת אלוקים לזרעו של אברהם, אין לנו רשות למסור את ארץ ישראל לגויים. אם השולחן ערוך קובע שאסור למכור בית בא"י לגוי, משום "לא תחנם", קל וחומר שאסור לתת חלקים שלמים מארץ הקודש לגוי, לא משנה איזה גוי.

לגבי האמירה של ירוחם, לא צריך קבלה כדי לדעת על ההתגלות האלוקית כאן. כתוב "ארץ אשר תמיד עיני ה' אלוקיך בה מראשית השנה ועד אחרית השנה", והוא מגן עלינו מפני אחמדינג'ד שלוטש עיניים לארץ הזאת, מראשית השנה ועד אחרית השנה. ומספיק להזכיר את ניסי מלחמת העצמאות, ששת הימים, מבצע קדש, מלחמת המפרץ.
במלחמת המפרץ עלתה לארץ משפחה יהודית עם סבתא אתיאיסיטית שעלתה כדי לא להישאר לבד, מלאה קללות וטרוניות על העלייה. כשראתה את הניסים ברמת גן, אמרה: כנראה שיש בכל זאת איזה אלוקים על האדמה הזאת...

אנו מעדיפים להודות לקב"ה על מה שנתן לנו בניסים. ולא לזרוק את המתנה לעזאזל. חכה שאמריקה תתאסלם, ואז תבוא לפה כי שם לא ישמרו עליך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2012 16:29 לינק ישיר 

נושא האשכול אינו מתאים לפורומינו כמו תוכנו, וע''כ דינו נגזר למחיקה. אני נועל את האשכול ל48 שעות. בפרק זמן תוכלו להעתיק את תוכנו במידה ואתם מוצאים בו ערך, ולאח''כ נמחקהו. עם הפותח והכותבים הסליחה. י

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > הצעת שלום מהפכנית- סטייט אוף אמריקה
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 סך הכל 6 דפים.

bholext