|
|
| נשלח ב-16/3/2011 22:55 |
|
| |
כנס בכפר סבא אתמול ט אדר א תשעא
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2011 18:57 |
|
| |
השיעור השבועי פרשת צו הרב אמר בשיעור שהעניינים בסוריה יתחממו ויתגברו ביותר והנה אנו רואים את המחשת דבריו של הצדיק גם אמר שתהיה רעידת אדמה בסין שערים וכפרים ייבלעו באדמה
ועוד דברים כנסו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2011 22:50 |
|
| |
פרשת שמיני

תוקן על ידי המשקיף ב- 26/03/2011 22:52:30
תוקן על ידי המשקיף ב- 26/03/2011 22:53:25
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 14:14 |
|
| |
יוסף, שטויות והבלים לגבי הרב מרדכי אליהו זצ"ל!
אמנם הרבנית לא פירגנה לקשר בין הרב ניר לרב אליהו זצ"ל, אבל אני יודעת ממקור ראשון
שהרב אליהו אמר על הרב ניר שכוחותיו מהקדושה. אני גם יודעת שהרב מרדכי אליהו פגש את הרב ניר
זמן קצר לפנ ישנפטר, בשביעי של פסח, אז כבר לא יכול היה לדבר, והוא אחז בידו של הרב ניר ולא הרפה!
(יש גם תיעוד של הדבר הזה, אבל בנתיים הוא לא לפרסום)
הוראות של לא לקחת תרופות ולהתגרש אם נתנו, זה רק מ"עוזריו" שעשו ככל העולה על רוחם, יש גם מישהו שעבד איתם שהיה אחראי על הכסף, והיה חולה סרטן והם "זרזו" את המוות שלו ע"י מסירת "מסרים מהרב" שלא היו ולא נבראו.
רבים מהרבנים שאיתו בקשר, בודאי יש להם כלים יותר ממך לבחון את הרב, (בניהם גם מקובלים), אז לאט לך.
ועוד משהו, כשהתפוצץ הסיפור של החטיפה אני דיברתי עם הרב שמואל אליהו בטלפון, ולמרות שניסו להשאיר
את הרב מרדכי אליהו, שהיה כבר מאד חולה, מחוץ לסיפור, הוא אמר את שלו לגבי הרב ניר ושאר הנפשות הפועלות.
תוקן על ידי אמתואמונה ב- 27/03/2011 14:16:35
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 14:19 |
|
| |
ועוד משהו, לגבי עצותיו...
אני מתייעצת עם הרב כבר עשר שנים, תחילה לבד, ואחרי שהתחתנתי, ביחד עם בעלי,
והוא פשוט עוזר לנו ונותן לנו כלים שאנחנו לא מקבלים באף מקום! וכל זה בפשטות ובתמימות.
|
| נשלח ב-27/3/2011 22:36 |
|
| |
מה בסה"כ מבקש הרב ??? אחדות ! חזרה לאבינו שבשמיים ! פשטות ותמיתות ! והכל לכבוד ריבונו של עולם !
בנוסף אנחנו זוכים לקבל כל שבוע את אשר הולך לקרות שבוע אחרי !!!!!!! יותר ניפלא מזה אי אפשר לאחל!
אין יותר מדד לכך שהוא מצד הקדושה ! גם אם הוא היה מרחף כל מהלך השיעור הרי זה לא היה עוזר להם לאותם אנשים שכואב להם , מקנאים בכל ליבם , כואב להם הפשטות והקלות !!
לא משנה כמה פשוט המסר של הרב , המסר הוא אחד ! ואך אומר הרב , לא צריך הרבה בשביל להבין רק קצת שכל !
|
| נשלח ב-27/3/2011 23:13 |
|
| |
אדם דרור, תודה לך על תגובתך היפה
...והאמיתית!
יישר כח
|
| נשלח ב-5/4/2011 23:05 |
|
| |
נביא שקר , השם ירחם על הטועים אחריו . מי שמתחבר למכעיסיו של הקב"ה שלא יתפלא אם גם עליו יהיה כעס, חס ושלום . מה זה המנהג הצבוע הזה לעצום עיניים בשעת הרצאה ?
הוא לא נביא שקר והוא לא מכעיס של הקב''ה עיין כאן ותראה שאתה טועה בגדול
תוקן על ידי המשקיף ב- 06/04/2011 08:20:18
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 08:23 |
|
| |
לא נסבול כאן האשמות שווא נגד צדיקים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 16:24 |
|
| |
נבואה בימים ההם בזמן הזה וההקשר הפוטנציאלי לרב ניר בן ארצי
כל אותם גורמים שטוענים שלא תתכן נבואה מחורבן בית המקדש ושוללים אפשרות לנבואה בימים אלה, צריכים לקחת בחשבון שכל מלך בישראל נמשח בשמן המשחה ע"י נביא. כלל זה אמור לחול גם על המשיח (מכאן גם נגזר השם "משיח"). משמע, לפני הכתרת המשיח צריכה להתגלות נבואה בישראל. נקודות גימטריות מעניינות: ניר בן ארצי= 613 =תרי"ג מצוות הרב ניר בן ארצי = 820 = ואהבת לרעך כמוך הרב ניר בן ארצי = 820 = אליהו התשבי בגלוי גימטריה גמישה כמו גומי... לכן באופן ענייני אומר שהנבואה תחזור בגלוי דרך אליהו הנביא שנבואתו לא פסקה מעולם, כיון שקיומו מאז עלייתו השמיימה לא פסק. הוא החולייה המקשרת לדעתי. אותו אליהו הנביא אמור להכריז ולהכתיר את המשיח. אולם כיצד? הוא בעצמו? בגלגול? יתכן שהרב ניר בן ארצי הוא גלגול של אליהו הנביא ויתכן שלא. ימים יגידו.
תוקן על ידי avigu ב- 06/04/2011 16:47:30
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2011 22:51 |
|
| |
בס"ד! מישהו מוכן להסביר לי מדוע בכל "דרשותיו" אין דברי תורה?
|
|
|
|
|