בית פורומים עצור כאן חושבים

ושוב: על הרעיון לסגור את הפורום למורשי כתיבה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/4/2011 17:42 לינק ישיר 

האם פורום עצור כאן חושבים מינה "נוקמים" שמטרתם להרוס את פורום חניכי עצכ"ח המקביל ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2011 20:14 לינק ישיר 

שותף סוד

לי לא ידוע על מישהו מסויים שפתח ניקים רבים כדי להתנקם בפורום שלנו.
בוודאי שלא ידוע לי על מי שילך ויזיק לפורום האחות שלנו. אדרבה, יעלה ויצליח. ויגדיל תורה ויאדיר.

לגבי ארתח, כיון שכתב דברים של טעם, חבל שנעלם ונאלם.

אמנם כתיבה בפורום מחייבת לעתים התמודדות עם גלי ביקורת. יש ביקורת מוצדקת ויש שלא. עד כמה שהמנהלים, ואני בתוכם, מסוגלים להקפיד, אנו מוחקים התייחסויות מעליבות וטענות סרק. אבל זה לא תמיד אפשרי. צריך אורך רוח.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < type="text/">document.write("");

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2011 23:21 לינק ישיר 
רק עתה שמתי לב לדין ודברים שהתפתח כאן בענין פורום 'חניכי עצכח', אתכבד להציג בפניכם העובדות:

א- אני, אברהםהעברי, פתחתי ומנהל את פורום 'חניכי עצכח'.     הטענות כביכול ארתח הוא הפותח, נובעות מכך שהוא כתב שם את האשכול הראשון (הפורום נפתח בתחילה בפלטפורמת הייד פארק, כך שלא היתה לי גישה אליו עקב חסימה, ולכך לא כתבתי תקופה ארוכה הודעת פתיחה. יתר ההסברים בענין העיכוב, הלא הם כתובים בהודעת הפתיחה דשם).

מעשית, נכון לעכשיו, לארתח אין אפי' אישור כתיבה בפורום (אם הוא יבקש הוא כמובן יקבל).

ב- פורום 'חניכי עצכח' אינו מתיימר להיות 'פורום אחות' לפורום נכבד זה.  ההסבר למהות שמו של הפורום מבוארת בהודעת הפתיחה שם.    

ג- אכן, מראשית דרכינו, נאלצנו לצערינו להתמודד עם התקפות גסות ומכוערות על הפורום.  לדאבוני, גם כשהפורום נסגר לכתיבה הצליח אותו גורם עוין להמשיך במתקפותיו הכעורות בדרך שלא ידועה לי כרגע. העברתי את הטיפול בענין לידי הנהלת האתר.

לא ידועה לי שום מתקפת-נגד שנעשתה ע"י אי-מי מחבריי.  דבר זה מנוגד לאופיי באופן אישי. אינני מחפש נקמות, אלא רק להסדיר את פעילותו התקינה של הפורום שהקמתי, ללא הפרעות והתנכלויות מצד אנשי רוע וזדון.
טענותיו של פרספקטיבה, כביכול הניק חניכי_עצכח פתח כאן אשכול 'נקמה', אינן נכונות. סיסמת הניק חניכי_עצכח נמצאת, לע"ע בידי בלבד, ולא נעשה עמה שום שימוש בפורום זה.

תודה רבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2011 23:36 לינק ישיר 

לא הבנתי איזה צורך יש לחניכי עצכ"ח בפורום נפרד אם הם מתקשים להפרד וחוזרים כל הזמן לפורום המקורי.

לפי נאום הפתיחה  שלך,אברהם העברי,קצה נפשכם מדברי" הכפירה "  ר"ל שכאן ולכן פתחתם לכם פורום ליראי השמיים שלא יאלצו לקרוא את הדברים כאן.

אבל ללכת חצי יום לים המעורב וחצי יום לים הנפרד זה נראה קצת .מוזר,אם להתבטא  בעדינות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2011 23:44 לינק ישיר 

צענערענע כתב:
 .אבל ללכת חצי יום לים המעורב וחצי יום לים הנפרד זה נראה קצת .מוזר,אם להתבטא  בעדינות...

חשבתי שרק אצל גברים כל התורה היא אך ורק הנושא הנ"ל

כל הנושא של של נפרד ביהדות, היא נושא מאוחרת  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2011 10:55 לינק ישיר 

אל אברהםהעברי,
יותר מפעם אחת נערכה כאן הקפצה של עשרות אשכולות על ידי הניק אלעזרט (שנוצר בעבר כחיקוי לאליעזרט).
בפעם האחרונה שנעשתה הקפצה כזו, זה התחיל מיד אחרי שהניק חניכי_עצכח פתח אשכול שהכיל מילה אחת: "נקמה", כך שהשערתי ש'הוא חניכי - הוא אלעזרט' מבוססת ביותר (הקפצה זו נעשתה באותה שעה בה נערכה הצפת אשכולות משפילות בפורום חניכי עצכח).
הניק אלעזרט היה פעיל כאן ביותר בתקופה שארתחזוטא היה פעיל, סגנון התנהלותו של אלעזרט מול ניקים אחרים דומה להתנהלותו של ארתח על שלל ניקיו.
ארתח פתח פורום בהיידפארק בשם חניכי עצכח (ולא כפי שכתבת שהוא רק כתב את האשכול הראשון) (לא מצאתי את הפורום הישן שבהיידפארק, כנראה מחקוהו במסגרת פעולת התחזוקה הנרחבת שנעשתה לאחרונה בהיידפארק).
הצהרת מטרת הפתיחה הינה אותה הצהרה (בשינוי לשון) של ההצהרה התלויה כיום בראש הפורום ההוא.
מה אתה אומר על כך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2011 11:23 לינק ישיר 

פרספקטיבה כתב:
אל אברהםהעברי,יותר מפעם אחת נערכה כאן הקפצה של עשרות אשכולות על ידי הניק אלעזרט (שנוצר בעבר כחיקוי לאליעזרט).
אין לי מושג מי הוא הלז, ואיני רואה צורך לענות על כך.

בפעם האחרונה שנעשתה הקפצה כזו, זה התחיל מיד אחרי שהניק חניכי_עצכח פתח אשכול שהכיל מילה אחת: "נקמה",
לא היו דברים מעולם. סיסמת הניק חניכי_עצכח ידועה לאדם אחד בעולם: לי. מעולם לא נעשה שימוש בניק חניכי_עצכח בפורום עצור כאן חושבים. איני חושד בך בשקר, אך בוודאי התבלבלת. אם תרצה להוכיח את צדקתך תוכל לעשות חיפוש של האשכול המדובר ולהציגו (ואף אם תאמר שהמנהלים מחקו אותו, תוכל לבקש מהם לשחזר אותו כדי להוכיח קבל עם ועולם את צדקתך).

כך שהשערתי ש'הוא חניכי - הוא אלעזרט' מבוססת ביותר (הקפצה זו נעשתה באותה שעה בה נערכה הצפת אשכולות משפילות בפורום חניכי עצכח).  
כפי שאמרתי- הניק 'חניכי_עצכח' והפורום חניכי עצכח- זה רק אני, ואין לאף אחד אחר שום קשר לזה. כמובן שתוכל לטעון ש: 'הוא אברהםהעברי, הוא חניכי, הוא ארתח_זוטא, הוא אלעזרט', ושום הכחשה מצידי לא תעזור.    אך אני בטוח שיש כאן כמה אנשים ישרים שזוכרים אותי מהזמנים בהם הייתי משתתף פעיל כאן בפורום, שיוכלו להעיד על יושרתי. אין לי שום ניק במרחבי הייד פארק, מלבד ניק זה, וניקי הניהול שלי (ניהול_1, חניכי_עצכח).

ארתח פתח פורום בהיידפארק בשם חניכי עצכח (ולא כפי שכתבת שהוא רק כתב את האשכול הראשון)
כנ"ל. לא נכון. וכן כפי שכתבתי- הוא כתב רק את האשכול הראשון.

(לא מצאתי את הפורום הישן שבהיידפארק, כנראה מחקוהו במסגרת פעולת התחזוקה הנרחבת שנעשתה לאחרונה בהיידפארק).
הם לא מחקו אותו, אלא העבירו אותו לפלטפורמת בחדרי חרדים. בדיוק כפי שהם 'מחקו' את פורום עצור כאן חושבים, והעבירוהו לבח"ח.

הצהרת מטרת הפתיחה הינה אותה הצהרה (בשינוי לשון) של ההצהרה התלויה כיום בראש הפורום ההוא.מה אתה אומר על כך?
אכן, זה אותו פורום שפתחתי אז- וקיים היום

תוקן על ידי אברהםהעברי ב- 06/04/2011 11:27:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2011 11:47 לינק ישיר 

לפני שגילית שאתה מנהל הפורום ההוא לא חשבתי לרגע שאברהם העברי הוא ארתח, קשה לומר זאת גם אחרי הגילוי שלך כי הלוא הפה שאסר הוא הפה שהתיר, מלבד העובדה שהניק אברהםהעברי נוח אל הבריות וסגנונו שונה מהלז. אך מה שכתבתי שהניק חניכי_עצכח פתח כאן את האשכול הנ"ל (שכנראה כבר נמחק) זו עובדה שאני מעיד עליה בבירור. ייתכן שיש לזולתך גישה אליו ללא ידיעתך, וייתכן גם שהאשכול ההוא נפתח על ידי מתחזה (בשינוי אות קל, אם כי זכורני שבדקתי היטב ולא מצאתי שינוי כזה).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2011 11:48 לינק ישיר 

בפורום הקודם היה כתוב במפורש על ידי ארתח שהוא זה שפתח את הפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2011 14:50 לינק ישיר 

כל אחד כאן אומר, כן לסגורה רק למורשי כתיבה, אבל להשאיר אותי בפנים
ומה תחשבו יגידו אלו שלא יקבלו אישור כתיבה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2011 00:21 לינק ישיר 

יהי אור

(ברוך הבא לפורום אם טרם ברכתיך).

אכן בגלל הבעיה של בקשת אישורים שלוקחת זמן ומרתיעה אנו מעדיפים להשאיר את הפורום פתוח. כולם רצויים, כולם אהובים, ורק לפני פתיחת אשכול ראשון צריך לכתוב ולקבל אישור לנוסח.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < type="text/">document.write("");

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > ושוב: על הרעיון לסגור את הפורום למורשי כתיבה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.