בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

הרב ניר בן-ארצי - האיש והמסרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/5/2016 23:43 לינק ישיר 

ודאי,
התפילה ביום הזה חגיגית ופשיטא שאומרים הלל (בלי ברכה אם אני זוכר טוב)
וישנם עוד פסוקים וכמה קטעים שקוראים ומי שברך למדינה וכו'
התחלתי לנהוג כך משנה שעברה ב"ה.

יום העצמאות הוא יום של חג בשמיים ומי שלו חושים רגישים
יכול לחוש בשמחה ובהארה המיוחדים שיש ביום הזה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2016 09:59 לינק ישיר 

לפי צופן את-בש (א' פסח יוצא בימי השבוע כמו תשעה באב, ב' פסח ביום כמו שבועות וכו') שידוע מימים ימימה, עד לא מזמן היו צופנים רק ל-6 ימים של פסח. מאז קום המדינה התברר שהיום השביעי מתאים ליום בו חל יום העצמאות (כשלא דחוי או הוקדם). זה מוכיח גם כן שיום העצמאות הוא יום חג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2016 19:32 לינק ישיר 

יום העצמאות הוא יום להעלאה של יום האתחלתא דגאולה, ה' באייר תש"ח, ראשית צמיחת גאולתנו, ולכן ביום זה ראוי לקרוא תפילה לשלום המדינה. ברוך ה', הגענו מאתחלתא דגאולה לעקבתא דמשיחא, אנחנו בשלבים האחרונים והסופיים של תהליכי הגאולה בארצנו, ואנחנו כבר בקו הסיום, כשבורא עולם כבר בדרך להשלים סך פעולותיו לזירוז התהליך, כשאת היום הגדול הוא משאיר על תהליך "השהייה", עד שברצוננו לראות את מלכנו ואין לנו מלך אלא הוא, ובע"ה נזכה כולנו למעבר מ"השהייה" ל"תחילת פעולה", במהרה בימינו ונאמר אמן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/5/2016 17:58 לינק ישיר 

שיעור חשוב מאוד היה ביום שישי האחרון. אני נזכר שלא מזמן שלחתי שאלה לרב בנוגע להשתדלות שלי בעניין השבת, והתשובה ניתנה ביחיד וגם ברבים בשיעור האחרון. אמנם אנחנו לא דור המקדש, ויש להתחשב ולהקל, אך הכל מתחיל ונגמר בעשרת הדיברות. כבר המשיח נמצא, ואומר לכולנו שמי שיעשה את המקסימום בעניין קיום עשרת הדיברות (עוד לא קם זה שמבצע אותם ב-100% בדור הזה)-יזכה לשפע ברכות לקראת הגאולה וגם במעגל הראשון של מלך המשיח. לאחרונה ראיתי בפייסבוק סיפור על נערה צעירה מבאר שבע שגילתה אישה מבוגרת מדימונה, שחייה אומללים, בעלה נפטר לפני זמן רב, אין לה ילדים והיא לבד. אף אחד לא מגיע לעזור  ולא מגיע לבקר. אותה נערה ריגשה אותי וריגשה רבים ששיתפה את הסיפור ברבים בפייסבוק והחליטה לקנות לה אוכל ומצרכים שתוכל לחיות איתם. קרע את ליבי שאותה אחת מבוגרת ישנה על מזרן. ברוך ה', אני בטוח במאות האחוזים ששיתוף הסיפור הביא לתודעה גבוהה בקרב האישה המבוגרת ועוזרים לה יותר ויותר, כמעט בלתי אפשרי שלא להוציא דמעות מהעיניים למשמע סיפור זה. זוהי הגדולה של עם ישראל, זה הניצוץ הקדוש האמיתי שלנו! על כך נאמר: "עולם חסד יבנה", והעזרה שהנערה הושיטה לאישה המבוגרת הייתה מכל הלב, מתוך רחמים רבים ומתוך חמלה. מעשים שכאלו פותחים עוד פתח בשמיים להמלכת מלך המשיח ומביאים שמחה עצומה לקב"ה. אאחל לי ולכל עם ישראל שנרבה באהבת חינם האחד כלפי השני, שנרד מהרע ונאמץ את הטוב, ונזכה כולנו לגאולת מלך המשיח בזמן הקרוב ביותר!!! והפתח שנפתח הוא רמז שאולי שבוע הבא, אולי פחות מחודש, זה יכול לקרות....הכל בידי שמיים. אמנם מבחינה רוחנית "פני הדור כפני הכלב", אך אנחנו דור המשיח, ואכן זכינו לחיות בדור הזה :)

תוקן על ידי אלירן_91 ב- 15/05/2016 18:00:48

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/1/2023 02:46 לינק ישיר 
ברוך דיין האמת

דורש_אמת כתב:
הסיבהשהואמדברבעינייםעצוותהיאפשוטהכיזוהדרךהיחדהלקבלמיסריםשמיימיים,כלמשהואאומרהוארואהמולהעיניםואתזהאפשררקבעיניםעצמות.

הואלאמקבלמסריםדרךהמוחולאדרךהלבאלאדרךחזיון.

כלתיקשור רוחניחייבלהיותבעינייםעצומותכדילהתנתקממראותהעולם.
וזכר צדיק לברכה לא תמיד הסכמנו אבל היה עובד השם וצדיק תמים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > הרב ניר בן-ארצי - האיש והמסרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 64 65 66 סך הכל 66 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.