|
|
| נשלח ב-22/5/2011 13:44 |
|
| |
יוסקה מותק, חבל שאתה מכניס "רגשי" לענין הזה, ולא עונה לענין, יש כאן שתי אפשרויות או שאתה מתפלל לקב"ה או שאתה מתפלל ל"מי שהסדר הנסיבתי נגרם בעטיו" , או כמובן שאלו שתי הגדרות לאותו דבר. אם אתה מתפלל לקב"ה ו/או קורא לו "מי שהסדר הנסיבתי בלה בלה בלה" (או כל הגדרה אחרת) הרי שאינך נגוע בע"ז, ואני צדקתי שאנחנו כן מתייחסים אל הקב"ה עצמו . אם אתה מתפלל אל הבלה בלה בלה דלעיל הרי שאכן יש ביננו מחלוקת מהותית מאוד, בה אתה נגוע בע"ז לתפיסתי שמבוססת על דברי חכמים ובפרט על תפיסת הרמב"ם . ושום הוספת מילים מתפתלות ומשחקי אגו לא תשנה את זה.
|
| נשלח ב-23/5/2011 13:11 |
|
| |
יתכן
עלי לחשוב הרבה על דבריך. לכן תשובתי תתעכב. איקון ירוק מאד לך.
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2011 14:43 |
|
| |
לכל אנשי העצכ"ח שלום למה לנו האריכות מחדש על כל ענין קבלי בפ"ע, כאילו הנידון על קליפות הספירה, הוא נידון לעצמו, יש לאסוף את כל ההנהגות הקבליות גם יחד, לסווגם למחלקות, לכללים ופרטים לשרשים וענפים וכו'. בקשה קטנה- נא לא להגיב לדברי בצורה לא ענינית
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2011 15:08 |
|
| |
גילוי, בשביל לעשות מה שאתה מציע צריך הבנה מסוימת בקבלה, יכולת לסווג ולסדר את האמירות בשמה וכו'. אני מסופק לכמה כאן יש את ההבנה הזו ולו ברמה המינימלית. כך בכל הזדמנות מתנגדי הקבלה חוזרים על אותן מנטרות כלליות , ותומכי הקבלה על אותן תשובות (לעיתים אפולוגטיות ו/או מוטעות) וחוזר חלילה עשרות פענים בוריאציות שונות.
|
|
| נשלח ב-30/5/2011 20:08 |
|
| |
איש יש"כ מה שאני כתבתי "בעשה טוב" כתבת אתה "בסור מרע", היטבת להגדיר את המצב העגום בעצכ"ח א] יום ולילה עוסקים בנושאים אלו, ואין זה סתירה לחוסר הבנה ברמה המינימלית ב] חוזרים דוב ושוב על אותם דברים, ובקיצור אמרים עוסקים בנושאים רצינים בצורה לא רצינית, האם כך מתנהגים "אנשים חושבים"
|
|
|
|
|