| נשלח ב-1/6/2011 00:38 |
|
| |
ירוחם, אני לא יודע לאיזה אמונה כוונתך, ומה זה קשור לכאן?
|
| נשלח ב-1/6/2011 13:54 |
|
| |
יהיאור כוונתי לאמונה בכלל- לאו דווקא אמונה בה' מה זה שייך לכאן- זה שייך כי אני מאמין- וכך אחרים כנראה-כי כל פעולותנו בעולם יש להם השפעה חיובית או שלילית על העולם. ומה שכתבתי הארתי והערתי, בנושא הפשע שבוצע, פעל את פעולתו, כנראה, עובדה מעשה כזה של האדמור-להתפלל לשלומו של העבריין, כביכול מעולם לא יכל להתרחש בעבר- בכל אופן לא התרחש. לגילוי נאות כונתי הפעולה החיובית ששידרו כנראה רבבות רבבות של דתיים מזועזעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2011 14:07 |
|
| |
גם אני מאמין כן אלא שגם אתה מודה עכשיו שאין צורך באמונה כזאת לקשר את התגובה של האדמו'ר לתגובות שלנו. כי אע"פ שאני מניח שהוא לא קןרא עצכ'ח, הרבה אנשים אחרים חושבים כמונו ובוודאי הגיעו שמעם לאדמו'ר אז למה לערב אמונות כשלא צריכים?
|
| נשלח ב-1/6/2011 14:14 |
|
| |
יהיאור קקוריוז דווקא יכול להיות שהוא כן קורא עצכ"ח- לפני כמה שנים היה כאן בעל ניק בשם חסיד דינגא- לפי הרקורד שלו הוא בעצמו היה איזה רבי- מקום מגוריו באמת היתה בסביבתו של החסידות המדוברת. אז אולי אולי הוא כן בין הקוראים בעצכ"ח.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2011 15:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 23:45 |
|
| |
עכשיו כבר מדובר על חבורה שלמה של סיקריקים, שהתושבים טוענים "הם לא דתיים, הם עוברים את כל העבירות שבתורה, רק מחפשים אקשן". חבורה זו ניפצה את זגוגיות מכוניתו של השרוף לפני תקופה, והציקה לבתו. המשטרה מסתפקת אם הבחור השורף משתייך אליהם.
ריבונו של עולם, עד להיכן נגיע? תורה ומצוות לא, כבוד האדמו"ר כן? והיכן היו האדמו"ר ועוזריו עד היום, האם רק במפירי תקנות האדמו"ר צריך לטפל ולסלק מהמוסדות, או שבחבורת עבריינים כזו גם צריך?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 00:15 |
|
| |
"ותהי האמת נעדרת וסר מרע משתולל"...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 11:06 |
|
| |
בקשת סליחה
בעמוד הקודם התיחסתי למעשה הונדלזים של בחורי הישיבה של ויז'ניץ במקווה. האשמתי בעקיפין את הרבי.
לאחר שנודע לי כי הוא גינה בתקיפות את המעשה הנפשע- אני מבין כי טעיתי בגדול- ואשמת שוא האשמתי אותו. לכן אני מבקש את סליחתו כאן כי כאן עשיתי מעשה לא ראוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 17:47 |
|
| |
הרבי גולש פה בקביעות...
|
|
|
|