בית פורומים עצור כאן חושבים

מעשה נורא במנהל משנה ומוסר השכל בצידו.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/5/2011 15:20 לינק ישיר 

אוזניים לכותל

לפי אסכולות הביקורת המודרנית, למחבר הטקסט אין עדיפות על פני אף אחד אחר בפירוש כוונת דבריו, לפי זה גם פירושך הוא פירוש אפשרי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 15:27 לינק ישיר 

המנונא
אכן אני לא אוביקטיבי.כל מה שאני כותב היא דעתי הסוביקטיבית- כל מי שכותב כאן לא אוביקטיבי. 
אלו שרק מצטטים כאן הם אוביקטיבים האמיתים, הם חוזרים ומשננים מה שרבותיהם לימדו אותם מספרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 15:33 לינק ישיר 

את ההוכחה הטובה ביותר לקיומה של ה FSM ניסח כומר בשם פייליאנו איש לזניה:
יש עדות בלתי ניתנת לערעור של 600,000 איש (על נשים בעת ההיא לא ניתן לסמוך - הן היו מפגרות ואמוציונליות. כולן. לא סתם חזלנו טענו שהם פסולות לעדות. בפרט ביחס לגברים מלאים בדעת, רציונליים ושקולים, כפי שכל קורא בתנ"ך יבחין) שהם שמעו את האל יהווה. עדות זו מקובלת כאמת אבסולוטית על ידי רוב רובו של העולם.
באותו ספר (ע"פ הלוגיקה "אם במאורע אחד בספר יש אמת [או לפחות גרעין של] אז בהכרח שכולו ספר היסטוריה העומד בקריטריונים מדעיים") רשום גם ש74 אנשים ראו את האל יהווה עצמו. ותחת רגליו כמעשה לבנת הספיר, וכעצם השמיים לטוהר. וזה רק תחת רגליו. נסו לשער מה ההמשך. כנראה שלתאר את זה אין מילים בתנ"ך.

עכשיו איך לדעתכם, אFSMים שכמוכם, נברא דבר מורכב כמו האל יהווה? מפיצוץ? באבולוציה של אלים? ואיפה מאובנים של אלי מעבר? ומנין התודעה שלו? ומי קובע מתי תהיה לו התפרצות זעם? "במקרה"?
אין מנוס אלא להניח שה FSM קיימת (או שמא נכון יותר להגיד הוֹוָה כי אין לנו הכלים לתפוס קיום מעין זה) והוד איטריותה היא שאחראית לכל אלו.
רוצו לאכול ספגטי ברוטב בולונז'. אחרי שהדת הכופרת האFSMית שלכם השתלטה על כל העולם בכפירה המזעזעת שלה - רק חנונית ורחומה כמו ה FSM יכולה לסלוח לכם. אבל שזה יהיה במיידי, כי סבלנותה עומדת לפקוע (זה רק לסבר את האוזן - לא ניתן לומר עליה דברים מעין אלו באמת. בדרך של שלילת התארים [היא לא לא-סבלנית] או לוגיקה דמוי קוונטית [היא נתפסת כסבלנית או כזועמת למרות שהיא לא זה ולא זה])

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 16:11 לינק ישיר 

[פרזנט,

אתה מוכן להסביר את דבריך?
ייתכן שהאשמה בבורותי או במאותגרותי האינטלקטואלית, אך אני מודה שכשלתי בניסיונותי להבין את הודעותיך האחרונות.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 17:41 לינק ישיר 

Kolmogorov כתב:
אוזניים לכותל

לפי אסכולות הביקורת המודרנית, למחבר הטקסט אין עדיפות על פני אף אחד אחר בפירוש כוונת דבריו, לפי זה גם פירושך הוא פירוש אפשרי.

תשמע, אם מישהו מזכה אותך ברצף קללות עסיסיות ואח"כ טוען שהוא בכלל דיבר בלשון סגי נהור וכוונתו הייתה להחמיא, אז מחבר הטקסט או לא.. אבל כמו שאמרתי, אני ילד מספיק גדול בשביל להסתדר לבד בלי עזרה מהמנהלים ומבלי להיגרר למהלומות מילוליות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 18:01 לינק ישיר 

אמשלום
למה לא? תנצלי את זה שאני לא יורד על נשים... בסבבה...

כל כך רחוק הגיעה הכפירה עד שמיליוני ילדים לא שמעו על משפט המפתח
"touched by Her noodly appendage"
!
עד לאן נגיע?!
הוי ריבוניתו של עולם!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מעשה נורא במנהל משנה ומוסר השכל בצידו.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. בקטגוריית דת ואמונה אתם מוזמים להיכנס ולדון על כל נושא שעולה לכם בקשר לדת היהודית. שו''ת בנושאי הלכה, פרשנות לתורה ולמקרא, גאולה, אחרית הימים ועוד.