בית פורומים עצור כאן חושבים

האמונה שבכפירה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/6/2011 11:02 לינק ישיר 

החרדים שגילו שרימו אותם כל ימי חייהם וחיו בסבל רב בגלל השקרים הללו ,איכפת להם מהאחרים שעדיין טועים וממשיכים לחיות בשקרים הקדושים הם נלחמים שהאחרים לא יסבולו.  את הפסיכולג צריכים אלו שעדיין ממשיכים לסבול ונהנים מכך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 12:38 לינק ישיר 

אתה חרדי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 13:20 לינק ישיר 

כן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 13:35 לינק ישיר 

אני בהלם אנוסים כמו בימי האיקויזיציה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 13:40 לינק ישיר 

ושם 

על איזה סבל בדיוק אתה מדבר , החרדי הממוצע נהנה יותר ממך (כבר נאמר יוסיף דעת יוסיף מכאוב)

החרדי שגילה שרימו אותו אל לו לרחם על זה שעדיין לא גילה כי אם על עצמו , כי הוא תמיד יהיה בהתלבטויות ולבטים ,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 13:57 לינק ישיר 

ושם האחר, הדיונים פה לא מחזקים את אמונתך ? או לפחות שמים אותך במקום של ספק ? למה אתה כל כך נחוש שהיהדות היא שקר ?

אני חושב, שלפחות מהבחינה הרגשית, ככל שאתאיסט מזדקן, הוא אמור להיות יותר מדוכדך כי הוא בטוח שאין כלום במקום שאליו הוא הולך אוטוטו...
לעמות שומר המצוות שככל שמזדקן דעתו מתיישבת עליו כי הוא בטוח שהנה תיכף הוא יקבל את שכר מצוותיו לנצח נצחים.
ומספרים על הרב שך שאמר פעם לבחור מתלבט, אין לי כלום חוץ מהמעיל שעליי ואני האדם הכי מאושר בעולם! והרב שך היה איש אמת.

ושם האחר, בכל מקרה, אני מאחל לך רק טוב.

תוקן על ידי דניאל7777 ב- 27/06/2011 13:58:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 14:30 לינק ישיר 

אברך:

למשל שמלמד לא יכול להכניס את ילדיו בחדר שהוא בעצמו מלמד שם כי הוא לא אברך וילדיו יקלקלו את ילדיו של האברכים,

או למשל: בביתר לא יכניסו את הבת הקטנה בת השנתיים לבית יעקב הכללי כי לא רואים את האבא במנחה מעריב בשכונה,

או לא מקבלים את הבת לסימינר כי הדודה התקלקלה,

אברך היקר האם להמשיך ??

האם ידוע לך מה עוברים היום הורים בקהילה ביום שהילד או הילדה צריכים להתקבל לגן לבית ספר לחידר,
האם ידוע לך מה עוברים היום ההורים בקהילה בגיל שבנם צריך כבר להיכנס לישיבה קטנה, וק"ו ישיבה גדולה,

האם יודע לך שאין ברכיה שחיה בביתר, סתם לשם דוגמא איך הכל היום עובד,
האם ידוע לך על סדום ועמורה = ועדת איכלוס,
כלומר אם אתה נהג של משאית עוף טנא אז אין לך יכולת לגור בקהילה כלומר אסור לך לבוא בקהל השם,

האם ידוע לך שביום שההורים מתחילים לחתן את ילדיהם הם גומרים ביחד עם זה את חייהם,
האם ידוע לך שאנו המגזר היחיד שאין לו מנהיגות מעל אלפיים שנה, ולכן כל עםארץ משתלט בכוח הזרוע על הקהילה,
כמו העסקנים והעיתונות המגוייסת בשבילם, וגם כמובן הגדוילים מגוייסים להעסקנים העםארצים האלה,

האם ידוע לך שרק אצלינו אדמור גדול כמו אדמור מגור יכול לומר שילכו כל הירושלמים לעזאזל כי כרגע יש לי צורך נקמה אישית של העסקן שלו נגד עסקן אחד (מאיר פרוש) = הפסד החרדים בירושלים בבחירות האחרונות,

האם ידוע לך שרק אצלינו בישיבות יכול הראשי הישיבות לריב כמו ילדים בתוך הישיבה,= פונביז'
האם ידוע לך שרק אצלינו יכולים לעשות גדר\מחיצה בין ילדות = עמנואל
האם ידוע לך שרק אצלינו חסידות עניה לא ממש צריך לעניין את האדמור והוא יכול לבנות לעצמו ארמון מלכות ענק ואחר כך לבכות לחסידיו שאין לו כסף,

האם ידוע לך שרק אצלינו יכול כל זר וטיפש לעשות מה שבה לו, כמו מלחמת הפרטית של שמידל בקברים,
או כמו מלחמת אמנון יצחק נגד הזמרים,
או היתד נגד העיתונות החופשים שלנו,

האם ידוע לך שגם העיתונות החופשית אצלינו בעצם מגוייסים לטובת העסקנים ולא לההמון העם בקהילה,
האם ראיתה פעם זעקת השבר של ההמון בעיתונות החופשית ??
למשל על הביקורת שלי לעיל ? ראינו זאת בעיתונות שלנו ??

האם ידוע לך שעשרות אלפי אברכים אין להם דירות, למישהו איכפת מהם כלל, כולל העיתונות כמו משפחה וכדומה,
איפה מאיר פרוש הגדול ? למה הוא לא מארגן הפגנות דגולות בעד האבריכים האלה ?
להפגין בעד הגזענים של סלונים בעמנואל ידע מאיר פרוש איך לגייס את כולם, ובעד דיור הוא לא יכול ????

אולי כדאי לך לבקר בבית שמש לראות מה הולך שם עם הקנאים נגד בנות ירושלים שקיבלו שטח לבית ספר, שטח ששייך לשכונה ולא למדינה כידוע לכל ילד,

בקיצור אברך היקר אפשר להמשיך בלי סוף,
ועוד לא התחלתי לדבר על הסבל של הצעירים והצעירות שאם ח"ו עשו משהוא שלא נראה לכמה שסובלים מעין רע,
מה הקשר בין להתלבש יפה לבין לרדוף אותם עד חורמה, מנין לקחו העםארצים האלה את השקפתם המטורפת,
דעת התורה היא בדיוק ההפך מזה ראה רשי בשם חז"ל

רש"י דברים פרק א

(ג) ויהי בארבעים שנה בעשתי עשר חדש באחד לחדש - מלמד שלא הוכיחן אלא סמוך למיתה. ממי למד, מיעקב שלא הוכיח את בניו אלא סמוך למיתה. אמר, ראובן בני, אני אומר לך מפני מה לא הוכחתיך כל השנים הללו, כדי שלא תניחני ותלך ותדבק בעשו אחי. ומפני ארבעה דברים אין מוכיחין את האדם אלא סמוך למיתה, כדי שלא יהא מוכיחו וחוזר ומוכיחו, ושלא יהא חבירו רואהו ומתבייש ממנו וכו' כדאיתא בספרי. וכן יהושע לא הוכיח את ישראל אלא סמוך למיתה, וכן שמואל, שנאמר (ש"א יב, ג) הנני ענו בי. וכן דוד את שלמה בנו:

בקיצור איש הישר בעיניו יעשה ואין מלך בישראל 

תוקן על ידי maxmen ב- 27/06/2011 14:50:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 14:48 לינק ישיר 

דניאל
היהדות אינה שקר הדרך החרדית היא השקר החיים החרדים הם שקר אחד גדול, היהדות האחרת שברצוני לחיות כמותה אינה שקר, החיים שלי הם שקר כי אני מפחד מה יעשו לי דוגמת הרב שך והדומים לו, שנשכו ורמסו כל מי שלא היה לפי ההשקופה שלהם, הרב שך עוד איש אמת כמו כל החרדים הם אנשי אמת, הרב שך הוא המאמלל הגדול של מאות מחברי ומכרי ומשפחתי, איש קטן ורע  ורעים ההולכים בדרכו השקרית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 14:55 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 15:40 לינק ישיר 

ושםהאחר כתב:
דניאל
היהדות אינה שקר הדרך החרדית היא השקר החיים החרדים הם שקר אחד גדול, היהדות האחרת שברצוני לחיות כמותה אינה שקר, החיים שלי הם שקר כי אני מפחד מה יעשו לי דוגמת הרב שך והדומים לו, שנשכו ורמסו כל מי שלא היה לפי ההשקופה שלהם, הרב שך עוד איש אמת כמו כל החרדים הם אנשי אמת, הרב שך הוא המאמלל הגדול של מאות מחברי ומכרי ומשפחתי, איש קטן ורע  ורעים ההולכים בדרכו השקרית.

אתה בסדר???
תחליף כיפה צא מאיפה שאתה גר תבחר לעצמך קהילה דתית נחמדה.
מה אתה נשאר בתוך החברה החרדית?
מי ירדוף אותך בדיוק?
את מי זה מעניין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 15:41 לינק ישיר 

ושםהאחר כתב:
דניאל

אני גם חושב שהרב שך היה אדם בעל אופי תקיף ולוחמני, זה ברור לכולם. אבל מבחינתו המאבקים שלו היו לשם שמיים.

דרך אגב, באיזה מובן הוא אימלל מאות ממכריך ?

וגם, כשאתה כותב שהיהדות אינה שקר אלה החרדיות, אני יכול להניח שאתה כן מזדהה עם הדתיים הלאומיים למשל ?

תוקן על ידי דניאל7777 ב- 27/06/2011 15:43:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 15:55 לינק ישיר 

לשם שמיים גם אוסמה בן לאדן כיון לשם שמיים וגם רוצחי משפחת פוגל חשבו לשם שמיים , במה הוא פגע בנו הוא הפך את כולנו לעניים מרודים שנוררים ומקבצי חסדים ונדבות  אכן הדתיים הלאמיים נראים לי. מי ירדוף אחרי? מקום העבודה אפוטר מיד. השווער הגיסים  המשפחה וכולם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > האמונה שבכפירה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext